|
| Legende | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Legende 06.04.10 17:42 | |
| Ne pitaj
Ne pitaj sto se svako jutro budim umoran ne pitaj sta u srcu krijem sto sam uvek sam
Ref. Ne pitaj, nista ne pitaj me kada vec sama znas sve otkad me nema u srcu tvom ne pevam jer nemam kom
Ne pitaj kol'ka tuga moze da se izdrzi ne pitaj kol'ko treba da se suza ne pusti
Ref.
Ne pitaj sto ti mladost dajem sto si porok moj ne pitaj sto u svakom drugom trazim osmeh tvoj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Legende 06.04.10 17:43 | |
| Moja si
Kao cvet sto se rosom napaja kao san kad polako osvaja kao zrak kada sunce izranja naci cu put do tvojih usana
Ref. Moja si, moja si makar jos tri duge zime cekao moja si, moja si makar te ceo zivot ne docekao
Moja si, makar trnjem hodao moja si, makar sve rasprodao kao sneg kada kopni s' proleca odnecu setu iz tvog osmeha |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Legende 06.04.10 17:44 | |
| Ej, mladosti
Kao seret nestasna kao vetar raspusna nezna kao uteha kao nektar opojna
Kao niska bisera blistava i raskosna vatrena, zapaljiva kao srna ranjiva
Ref. Ej, mladosti, ej, radosti kratko bila pa iskopnila ej, mladosti, sada tudja radosti moja bila pa se drugom privila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Legende 06.04.10 17:44 | |
| A mogli smo sve
Mozda ti nisam rekao kad se u nebo zagledam kao da vecnost dodirnem ceo svoj zivot sagledam
Ref. A s' tobom sam mogao sve topio suze u osmehe a s' tobom sam umeo sve bojio sumrak u svitanje
Prevrcem brazde nebeske k'o svoje prazne godine nekad me zvezda dotakne pa me povuku dubine
Ref.
Ja sam ti samo nalicje od onog sto si volela moje su duge bez boje i ti si me prebolela |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Legende 06.04.10 17:51 | |
| Gledas me
Ja, duso, ipak nisam za tebe u meni vidis dragulj u tami a kad se samo malo zagrebe gubi se sjaj koji te mami
I nije sve kao sto vidis u meni neki neznanac drema rasipa sve sto u meni vredi uzima, trazi i to sto nema
A ti jos ne znas za bol bol sto me lomi
Ref. 2x Gledas me kao poslednju nadu a ne vidis da mi uzdahe kradu te godine, tvoje premlade
Ja, duso, ipak nisam za tebe u meni vidis dragulj u tami a kad se samo malo zagrebe gubi se sjaj koji te mami
I zato kreni za svojom zvezdom bilo je lepo i ne zali nasluti trag za svojim gnezdom veliki plamen ugasi mali
A ti jos ne znas za bol bol sto me lomi
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Legende 06.04.10 17:54 | |
| Secanje
Ja sam te jednom imao kratko, al' ipak imao iz tvoje case otpio al' ne i sasvim popio
Ja sam u sebi dubio bunar za tvoje novcice u tvome glasu slusao bozicnih jelki zvoncice
Ref. Sedim za stolom preko puta i gledam kako brises sve ko mnogo daje, mnogo gubi a ja sam dao previse
Gledam te kako vazno pricas ja sam to davno cuo sve kazu da ljubav cesto prodje kada se nadas najmanje
Ja sam te jednom imao kratko, al' ipak imao iz tvoje case otpio al' ne i sasvim popio
Ja sam u sebi budio vetrove jake olujne za tvoje crne oblake i tvoja krila andjele
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Legende 06.04.10 17:55 | |
| Ne verujes mojim recima
Ne verujes mojim recima sumnjas da je samo pozuda to sto nocas tako opija put do tvoga srca otvara
Pratim trag u tvojim ocima sta se krije, da l' si poznala ono sto si tajno sanjala od kojih te majka sklanjala
Ref. Niko te nije tako zeleo kao nocas ja i niko nije tako umeo da ti se ceo da
Prostri svoje jedre godine otvori mi rosne latice odavno si vec zaputila sve zelje u jednu skupila
Privi se na mojim grudima kao pismo dugo cekano zatalasaj lako bedrima kao svila, nezno, mekano
Ref. 2x
Ne verujes mojim recima |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Legende 06.04.10 17:55 | |
| Eh, lane, moje lane
I bez nje ce sjati sunce govore mi ljudi al' ja slusam svoje srce sto mene obsudi
Ref. 2x Eh, lane, moje lane kad zbog tebe suza kane ruka nece da je brise srce zuri da s' tom suzom tvoje ime zapise
I bez nje ce biti vina i pesme do zore al' mi usne neprestano njeno ime zbore
Ref. 2x
I bez nje ce ljubav zarka grudi da mi pali al' za njom ce srce moje vecito da zali
Ref. 2x |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Legende | |
| |
| | | | Legende | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 29 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 29 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|