|
| Koliko pricate o sebi? | |
|
+10NjenoMilo len mihaela Dita von Teese Rokerka Goran Kikica mala mazica Zlatko Blizanka 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Koliko pricate o sebi? 08.05.09 20:35 | |
| First topic message reminder :
Kada upoznate neku osobu i zapocnete druzenje, koliko ste voljni da pricate o sebi? Da li bez problema pricate o svojoj porodici, poslu, odnosima u ljubavi itd? Ili preferirate da pricate o stvarima koji se ne ticu vaseg zivota i smatrate da u suprotnom otkrivate vasu intimu? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 08.11.10 12:11 | |
| Pa da, treba dobro znati kome što smiješ povjeriti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | NjenoMilo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 179 Godine : 36 Lokacija : Zavidovici,Bosna i Hercegovina Datum registracije : 07.11.2010
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 08.11.10 12:18 | |
| Ne onoliko koliko mi je potrebno da dosadim osobi koja me sluša | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 10.11.10 11:08 | |
| a u zadnje vrijeme sve manje...i to samo nekolicini prijatelja...jer tako sam se pošteno opekla da mi treba dosta dugo da u nekoga steknem povjerenje...ali kad ga steknem, onda mi je prijatelj za cijeli život i čuvam ga kao kap vode na dlanu... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 10.11.10 11:13 | |
| Ja laprdam o svemu površnom i to površno ..čisto bježanje od otvaranja. Damjem nešto malo ..tek toliko da osoba s druge staren vidi da imam povjerenja u nju. Ali kada se pravo nađemo..nema za mene tabu tebe i mogu o sebi koliko go treba..samo malo teže ću o sebi kada mi se natovari neki pravi problem. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 10.11.10 11:22 | |
| e moja Kikić, ova zadnja rečinica koju si napisala...kao da sam ju je napisala. pravi problem, težak problem uvijek nosim sama u sebi, tako čitav život...ali znaš što? nakon nekog vremena počneš osjećati poljedice toga, duša ti postaje sve tužnija...usamljenija... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 11.11.10 10:54 | |
| Pa ni ja ne pričam s nikim o problemu ako mislim da mi nitko trenutno ne može pomoći da se riješi, mislim da je najbolje tako. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 22.05.11 12:57 | |
| Kad se s nekim upoznavam, prvo predstavljam svoje loše osobine da vidim hoće li me ljudi prihvatiti, ako me prihvate nastavim sa svojim dobrim osobinama Jer ne vrijedi mi predstaviti se kao dobra osoba i onda kad krenem o svojim lošim osobinama to upoznavanje ode u k.... | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 22.05.11 13:23 | |
| | |
| | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 22.05.11 19:07 | |
| o men par ljudi zna sve...skoro niko ništa...al ako me neko nešto pita ovisi ko je ta osoba odgovoriću,općenito je mene dovoljno samo pitat...a inače...mrzim pričat o seb osim odabranim ljudima... | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 26.05.11 20:45 | |
| koliko ti treba ? | |
| | | Tinna Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 280 Godine : 27 Datum registracije : 18.05.2011
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 26.05.11 21:08 | |
| Uglavnom samo ja znam neke stvari koje su za mene vazne.Ni dan danas ih ni jedna osoba na ovom svetu ne zna.Ne volim da pricam o svojim problemima,o meni kao osobi niti ista slicno.Dok istovremeno poznajem ljude koji konstantno pricaju samo o sebi,i o tome kako su oni sjajni,bajni.. U takvim situacijama mi dodje da se izderem na tog nekog i pitam ga kako samo moze stalno pricati samo o sebi,al se nekako suzdrzavam. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? 26.05.11 21:09 | |
| tako i treba dobra si ti neke devojka nema sta | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko pricate o sebi? | |
| |
| | | | Koliko pricate o sebi? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 341 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 341 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|