|
| Razgovarate li sami sa sobom | |
|
+10Mixi mihaela Rokerka Niky Blizanka Kikica DJ Tea DaRkAnGeL Bonnie Goran 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:16 | |
| kada sa samim sobom i jel se slažete kada ljudi kažu da je to zdravo? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:18 | |
| Obično kad sam ljuta onda mrmljam neš sebi u bradu. Ne znam koliko je to zdravo, obično kažu da su to prvi znaci ludila :P |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:18 | |
| Moram priznati da ne razgovaram sama sa sobom,a da li je zdravo pojma nemam iskreno. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:25 | |
| čuo sam od par prijatelja da su razgovarali sami sa sobom par puta...rijetko, ali ipak razgovaraju... i ja sam, priznajem, par puta razgovarao sam sa sobom...uvijek kada bi radio neku važnu stvar, pa da ne uprskam stvar.... a sada, koliko je to zdravo, ne znam... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:26 | |
| a ovo sam pronašao na netu.... - Citat :
- Je li razgovor sa samim sobom znak da ste ludi? Uopće ne, kažu medicinski eksperti. Oni ističu da je vođenje privatne konverzacije sa sobom korisno i često je način da se nađe utjeha, bodrenje ili osjećaj olakšanja u životnom kaosu.
- Često prije nego uspiju riješiti problem ljudi osjećaju potrebu za nekom vrstom olakšanja - kaže dr. Paul Horton, psihoanalitičar iz Connecticuta. - Pronalaženje toga mirnog stanja duha omogućuje da unutarnje snage, koje su sposobne riješiti problem, izađu na površinu. A upravo jedan dobar razgovor sa samim sobom može doista biti vrlo umirujući. U nedavnoj studiji provedenoj na 208 zdravih osoba dr. Horton je otkrio da govoriti sa sobom pripada među deset najdjelotvornijih načina olakšanja. Voditi glasni dijalog sa sobom može također pomoći da se postigne određeni odmak i ispravniji stav prema nekom problemu.
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:27 | |
| A kako misliš razgovaraš? Šta se posjedneš ispred ogledala i udri ..? :scratch: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:27 | |
| - tana je napisao/la:
- A kako misliš razgovaraš? Šta se posjedneš ispred ogledala i udri ..? :scratch:
Hahaha :tana: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:29 | |
| - tana je napisao/la:
- A kako misliš razgovaraš? Šta se posjedneš ispred ogledala i udri ..? :scratch:
ma ne...u bilo kojoj situaciji... dok vozim, nešto radim.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:33 | |
| Ma da? Ja fakat to ne ... jedino kad se naločem onda se cerim sama sebi u ogledalu |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:37 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:47 | |
| kad smo već kod teme opijanja i alkohola, mislite li da vrijedi ona in vino veritas? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:49 | |
| hmmm ... ma ima neš u tome ... ne znam koliko su ljudi iskreniji ali su definitivno otvoreniji |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:53 | |
| - tana je napisao/la:
- hmmm ... ma ima neš u tome ... ne znam koliko su ljudi iskreniji ali su definitivno otvoreniji
slažem se i ja... :vino: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 19:36 | |
| Ako sam nasamo razmišljam znam nešto reći na glas, zapitati se i sl. No ne radim monodrame s sobom i sl. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 19:39 | |
| e...sada ispada da sam ja lud... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 19:43 | |
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 20:04 | |
| - korny je napisao/la:
- kada sa samim sobom i jel se slažete kada ljudi kažu da je to zdravo?
Jedno je promrmljati par rijeći, a drugo je baš razgovarati sam sa sobom - to je stvarno znak ludila, nikako ne može biti zdravo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 20:05 | |
| - Citat :
- Je li razgovor sa samim sobom znak da ste ludi? Uopće ne, kažu medicinski eksperti. Oni ističu da je vođenje privatne konverzacije sa sobom korisno i često je način da se nađe utjeha, bodrenje ili osjećaj olakšanja u životnom kaosu.
- Često prije nego uspiju riješiti problem ljudi osjećaju potrebu za nekom vrstom olakšanja - kaže dr. Paul Horton, psihoanalitičar iz Connecticuta. - Pronalaženje toga mirnog stanja duha omogućuje da unutarnje snage, koje su sposobne riješiti problem, izađu na površinu. A upravo jedan dobar razgovor sa samim sobom može doista biti vrlo umirujući. U nedavnoj studiji provedenoj na 208 zdravih osoba dr. Horton je otkrio da govoriti sa sobom pripada među deset najdjelotvornijih načina olakšanja. Voditi glasni dijalog sa sobom može također pomoći da se postigne određeni odmak i ispravniji stav prema nekom problemu |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 20:08 | |
| ponekad, lijepo je popričati s pametnom osobom | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 20:11 | |
| - Goran je napisao/la:
- korny je napisao/la:
- kada sa samim sobom i jel se slažete kada ljudi kažu da je to zdravo?
Jedno je promrmljati par rijeći, a drugo je baš razgovarati sam sa sobom - to je stvarno znak ludila, nikako ne može biti zdravo. Ako misliš na razgovor sa samim sobom kao podvojene ličnosti onda je to oblik shizofrenije, no svjeni razgovori mislim da je to kao oblik razmišljanjanja na glas |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom | |
| |
| | | | Razgovarate li sami sa sobom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 274 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 274 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|