Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 30.01.09 8:35 | |
| sigurno nam neće biti dosadno... |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 14.03.09 19:06 | |
| Ja sam često znala se zapričati sam asa sobom ponekada bi se izgubila pa bi počela na glas, a kćer me pita s kim pričam Ali od kako malo tipkam i imam net baš i nemaam tu potrebu. Ne mislm da je to nešto ne normalno. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 20.03.09 9:44 | |
| da kako ne.. osobito kada je posao u pitanju..uh.. znam tako stisnut obje sake i naglas reci.. Adry nema odustajanja..ti to mozes.. nema predaje.. i jednostavno krenem dalje.. ah..Ti vrapca..ima svega u tom zivotu.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 26.03.09 9:11 | |
| Znam samo naglas komentirati kad vozim,kad mi nešto ne ide,a sad baš da se napričam sama sa sobom ne. |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 14.04.09 18:18 | |
| - Kiki je napisao/la:
- Ja sam često znala se zapričati sam asa sobom ponekada bi se izgubila pa bi počela na glas, a kćer me pita s kim pričam
Ali od kako malo tipkam i imam net baš i nemaam tu potrebu. Ne mislm da je to nešto ne normalno. Pa da, istina, tipkanje je super za razbibrigu i rješavanje stresa. Kad kažeš nešto na glas, a sam si, to je puko izbacivanje emocija, a na netu možeš činiti nešto slično. Fora ti je kčerkica, možda je mislila da je Casper svratio, pa da pričaš s njim. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Pričate li sami sa sobom? 08.05.09 11:56 | |
| Da li vam se nekad desi da sami sebe uhvatite kako na glas pricate? meni se to zna desiti....u momentu uhvatim sebe kako negodujem za nesto...pa se okrecem da vidim da li ima koga...da li me je neko cuo... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 08.05.09 11:57 | |
| ne bih želio ispasti ne znam kakav, ali ova tema je već bila..: : |
|
| |
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 08.05.09 12:03 | |
| ja gledah pa ne vidjoh ...kako brisati....gazda brisi .... : : korny ...hvala ja volim da odmah neko kaze ako sam negdje pogrijesila... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 08.05.09 12:06 | |
| Evo ga, rješena stvar. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 08.05.09 12:08 | |
| svaka cast ...ko radi taj i grijesi... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 08.05.09 12:08 | |
| ma što se mene tiče, mogla je i blizankina tema ostati....došli su neki novi ljudi, a sa njima i novi odgovori na ovu temu... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 08.05.09 12:12 | |
| Bolje je kad se na jednom mjestu diskutira o određenoj temi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 08.05.09 12:14 | |
| ma nema potrebe korny ...novi ljudi nek malo idu i po starim temama ...zanimljivije je ...ne mora se otvarati novo kad vec ima ....meni je bolje nadovezivat se na teme tako da su uvijek aktuelne ...a ne da se zaborave jer stvarno ima jako lijepih tema ...steta da idu u arhivu... : : e i ovo je jedna vrsta price ...sam sa sobom ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 21.02.10 18:12 | |
| Još uvijek ne pričam sama sa sobom mrmljam si u bradu al razgovor ne. |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 21.02.10 18:15 | |
| ooo...da...sama sa sobom ....najbolji sugovornik..nikad ne proturiječi | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 22.02.10 19:33 | |
| Baš mozgam sada više se ne sječam kada sam zadnji put pričala sa Kikicom.. zato što često pričam s nekim drugim jeste da nije trenutno taj netko pored mene , ali znam što bi mi rekla u tom trenu ako naletim na neku dilemu..pa zalaprdam na daljinu s njom. | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 15.04.10 16:18 | |
| Desi se cesto tako...ranije sam uvek prekidala sebe onako kad skontam da pricam sama sa sobom....sad mi ne smeta vise...ispricam se ljudski i bude mi lakse | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 27.04.10 22:29 | |
| Pocnem da pricam na glas kad sam jaaako umorna...kad vishe ne cujem misli pa moram glasno...inace ne pricam... | |
|
| |
| Naslov: Koliko često razgovarate sa sobom -naglas? 22.05.10 17:59 | |
| Zasto nekad pricamo naglas kad smo sami... koliko vam se to cesto dogada... ili vam nekad neka misao pobjegne i kad niste sami.... Cesto mi se to desava ...mozda drugi misle da sam malo pukla ali bitno mi je kako se ja u tom momentu osjecam..desava mi se to u trenutcima kad sam napeta...ljuta..i onda to komentarisem na glas i kad zavrsim sama sa sobom lakse mi je ..mislim da to svi radimo...sad mi se to rijede desava ...vise se smjeskam.. ne ljutim se pa i ne pricam na glas _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 22.05.10 18:05 | |
| Pričam na glas kad sam ljuta kao vrag,i to je obično psovka a sad da pričam sama sa sobom ne : |
|
| |
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 22.05.10 18:10 | |
| - ana je napisao/la:
- Pričam na glas kad sam ljuta kao vrag,i to je obično psovka a sad da pričam sama sa sobom ne :
Znaci Ana ne pricas sa sobom kad si ljuta... ne mislim u onom smislu pricati kao bas pricati ..tj ne komentiras nista kad te neko nanervira ..naljuti ...onda si zbilja dobra : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 22.05.10 18:28 | |
| Mislim da cu poceti pricati sama sa sobom..... |
|
| |
Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 22.05.10 18:39 | |
| Ne pravim kucu, partnera sam upravo poslala nekamo.......daklem |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom | |
| |
|
| |