Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Razgovarate li sami sa sobom

Go down 
+10
Mixi
mihaela
Rokerka
Niky
Blizanka
Kikica
DJ Tea
DaRkAnGeL
Bonnie
Goran
14 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 Empty
PostajNaslov: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime03.01.09 16:16

First topic message reminder :

kada sa samim sobom i jel se slažete kada ljudi kažu da je to zdravo? Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 776231
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime30.01.09 8:35

sigurno nam neće biti dosadno... Smile
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime14.03.09 19:06

Ja sam često znala se zapričati sam asa sobom ponekada bi se izgubila pa bi počela na glas, a kćer me pita s kim pričam Smile
Ali od kako malo tipkam i imam net baš i nemaam tu potrebu.
Ne mislm da je to nešto ne normalno.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime20.03.09 9:44

da kako ne..
osobito kada je posao u pitanju..uh..
znam tako stisnut obje sake i naglas reci..
Adry nema odustajanja..ti to mozes..
nema predaje..
i jednostavno krenem dalje..
ah..Ti vrapca..ima svega u tom zivotu..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime26.03.09 9:11

Znam samo naglas komentirati kad vozim,kad mi nešto ne ide,a sad baš da se napričam sama sa sobom ne. Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime14.04.09 18:18

Kiki je napisao/la:
Ja sam često znala se zapričati sam asa sobom ponekada bi se izgubila pa bi počela na glas, a kćer me pita s kim pričam Smile
Ali od kako malo tipkam i imam net baš i nemaam tu potrebu.
Ne mislm da je to nešto ne normalno.
Pa da, istina, tipkanje je super za razbibrigu i rješavanje stresa. Kad kažeš nešto na glas,
a sam si, to je puko izbacivanje emocija, a na netu možeš činiti nešto slično. Smile
Fora ti je kčerkica, možda je mislila da je Casper svratio, pa da pričaš s njim. cerekalo:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Pričate li sami sa sobom?   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime08.05.09 11:56

Da li vam se nekad desi da sami sebe uhvatite kako na glas pricate?

meni se to zna desiti....u momentu uhvatim sebe kako negodujem za nesto...pa se okrecem da vidim da li ima koga...da li me je neko cuo... Laughing

Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime08.05.09 11:57

ne bih želio ispasti ne znam kakav, ali ova tema je već bila..:;):
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime08.05.09 12:03

ja gledah pa ne vidjoh ...kako brisati....gazda brisi .... :;): korny ...hvala ja volim da odmah neko kaze ako sam negdje pogrijesila... frends

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime08.05.09 12:06

Evo ga, rješena stvar. Smile

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime08.05.09 12:08

svaka cast cheers ljubi ...ko radi taj i grijesi... Laughing

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime08.05.09 12:08

ma što se mene tiče, mogla je i blizankina tema ostati....došli su neki novi ljudi, a sa njima i novi odgovori na ovu temu...Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime08.05.09 12:12

Bolje je kad se na jednom mjestu diskutira o određenoj temi.

[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime08.05.09 12:14

ma nema potrebe korny ...novi ljudi nek malo idu i po starim temama ...zanimljivije je ...ne
mora se otvarati novo kad vec ima ....meni je bolje nadovezivat se na teme tako da su uvijek aktuelne ...a ne da se zaborave jer stvarno ima jako lijepih tema ...steta da idu u arhivu... :;):

e i ovo je jedna vrsta price ...sam sa sobom ... Laughing

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime21.02.10 18:12

Još uvijek ne pričam sama sa sobom Laughing mrmljam si u bradu al razgovor ne.
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime21.02.10 18:15

ooo...da...sama sa sobom ....najbolji sugovornik..nikad ne proturiječi Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 12363
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime22.02.10 19:33

Baš mozgam sada više se ne sječam kada sam zadnji put pričala sa Kikicom.. Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 12363 zato što često pričam s nekim drugim jeste da nije trenutno taj netko pored mene , ali znam što bi mi rekla u tom trenu ako naletim na neku dilemu..pa zalaprdam na daljinu s njom. Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 446358
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime15.04.10 16:18

Desi se cesto tako...ranije sam uvek prekidala sebe onako kad skontam da pricam sama sa sobom....sad mi ne smeta vise...ispricam se ljudski i bude mi lakse Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 12363
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime27.04.10 2:19

Desava se da kazem nesto glasno kad sam sama , opsujem.. ali da vodim razgovore ne Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 579523 Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 12363
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime27.04.10 22:29

Pocnem da pricam na glas kad sam jaaako umorna...kad vishe ne cujem misli pa moram glasno...inace ne pricam...
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Koliko često razgovarate sa sobom -naglas?   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime22.05.10 17:59

Zasto nekad pricamo naglas kad smo sami... koliko vam se to cesto dogada... ili vam nekad neka misao pobjegne i kad niste sami....

Cesto mi se to desava ...mozda drugi misle da sam malo pukla Smile ali bitno mi je kako se ja u tom momentu osjecam..desava mi se to u trenutcima kad sam napeta...ljuta..i onda to komentarisem na glas i kad zavrsim sama sa sobom lakse mi je ..mislim da to svi radimo...sad mi se to rijede desava ...vise se smjeskam.. ne ljutim se pa i ne pricam na glas

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime22.05.10 18:05

Pričam na glas kad sam ljuta kao vrag,i to je obično psovka a sad da pričam sama sa sobom ne cerekalo:
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime22.05.10 18:10

ana je napisao/la:
Pričam na glas kad sam ljuta kao vrag,i to je obično psovka a sad da pričam sama sa sobom ne cerekalo:

Znaci Ana ne pricas sa sobom kad si ljuta... ne mislim u onom smislu pricati kao bas pricati ..tj ne komentiras nista kad te neko nanervira ..naljuti ...onda si zbilja dobra cerekalo:

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime22.05.10 18:28

Mislim da cu poceti pricati sama sa sobom..... Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 12363
[Vrh] Go down
Mixi
Zagrijao tipkovnicu

Male
Libra Cat
Broj postova : 310
Godine : 61
Datum registracije : 25.04.2010

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime22.05.10 18:38

Maza je napisao/la:
Mislim da cu poceti pricati sama sa sobom..... Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 12363

Neeeeeee.To znaci da ili pravis kucu ili partner svrlja! Ja sam kucu skoro zavrsio pa se tesim. Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 487808
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime22.05.10 18:39

Ne pravim kucu, partnera sam upravo poslala nekamo.......daklem Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 12363
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom   Razgovarate li sami sa sobom - Page 3 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Razgovarate li sami sa sobom
[Vrh] 
Stranica 3 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Sa sobom je najteze...
» Pričati sam sa sobom je vrlo korisno
» Svađajte se - sa samim sobom
» Kamo sa sobom u recesiji?
» Cure..nosite li sa sobom suzavac?