|
| Razgovarate li sami sa sobom | |
|
+10Mixi mihaela Rokerka Niky Blizanka Kikica DJ Tea DaRkAnGeL Bonnie Goran 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Razgovarate li sami sa sobom 03.01.09 16:16 | |
| First topic message reminder :kada sa samim sobom i jel se slažete kada ljudi kažu da je to zdravo? |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 28.05.10 15:55 | |
| hahahaa mogu da te zamislim sad, jes promenila pelenu |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 28.05.10 15:59 | |
| bem mu kako si zaboravila |
| | | scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 28.05.10 16:15 | |
| baš si sada sam sebi pripovedal kak se ove ženskeju grebaju od Goran | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 28.05.10 16:19 | |
| sto bi se grebale |
| | | scorpio57 Totalno relaxiran
Broj postova : 2012 Godine : 67 Lokacija : sb Datum registracije : 18.05.2010
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 28.05.10 16:21 | |
| šala mala kaj se odmaj duriš i nema snjega | |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 28.05.10 22:21 | |
| I dalje ne razgovaram sa sobom, tu naviku smatram čudnom, jedino mogu opsovati kad me nešto shebe, ništa više od toga. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 29.05.10 0:04 | |
| - Goran je napisao/la:
- I dalje ne razgovaram sa sobom, tu naviku smatram čudnom, jedino mogu opsovati kad me nešto shebe, ništa više od toga.
Pa dobro ne razgovaramo mi sami sa sobom satima, neki komentar na glas izleti svakom svesno ili nesvesno.. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom 01.02.11 9:45 | |
| Netko komentira češće, netko rjeđe i tako... ja još uvijek ništa osim povremenih psovki. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Razgovarate li sami sa sobom | |
| |
| | | | Razgovarate li sami sa sobom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 262 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 262 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|