|
| Žene za volanom | |
|
+6Bonnie Zlatko Blizanka Ary Kikica ajmeivana 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Žene za volanom 07.05.09 12:46 | |
| Kad se kaže "žena za volanom", muškarci se u pravilu hvataju za glavu.
Žene su u prometu pouzdanije i adaptilnije, kaže prometni psiholog Tomo Kišić, pridržavaju se propisa i bolje prilagođavaju prometnim uvjetima. Muškarci su u prometu mnogo opasniji od žena jer ubijaju više pješaka i uzrokuju više izravnih sudara, a žene su prava opasnost na parkiralištima. Po prirodi su manje agresivne i ne smatraju se tehnički nadmočnima poput muškaraca. Zato vozačice izazivaju manje nesreća.
Da li je, i u kojoj mjeri vozačica lošija u upravljanju autom od vozača? Mišljenja su različita. Na jednoj su strani vozači a na drugoj vozačice. Je li to uopće bitno? Naravno, nije. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 12:52 | |
| Vozač sam 11 godina,stalno sam u autu i na cestama... Prometnu sam imala jednom,nisam bila kriva, policajac mi oduzeo prednost i udarila sam u njega... Sve je uredno platio i itd... Ali...ja kao žena mogu reči,da je žena za volanom zlo,jbga... Čast iznimkama,ali ja točno znam kada je u autu ispred mene žena za volanom,žalosno ali istinito... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 13:19 | |
| žena za volanom.. ima žena sa kojima se bojim sjesti u auto....imaju neke neočekivane, nagle pokrete, previše su nesigurne...užas.... imao sam prometnu u kojoj mi ženska kvočka nije stala na stopu i zabio sam se u nju.... nije bila velika šteta, ali da se imala obraza ispričati, ne bi poduzeo nikakve mjere.... ovako je na kraju platila i prometnu policiju i moju i svoju štetu... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 13:20 | |
| A joooj ... jesam žena, ali brate mili, kad vidim da žena vozi ispred mene padne mi mrak na oči. To sve nešto sporo, migulji se, nesigurno, pa ne zna bi lijevo ili desno .... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 13:25 | |
| Ne znam,ja vozim 5 g.i nisam imala nikakvih problema,nekako uvijek stoji da je žena lošiji vozač,ali ja ne mislim tako,mislim da nas ima dosta koje smo pažljivije,mirnije,i ne bolje ali solidno super,ima i muškaraca koji ne znaju šta bi i kud bi,isto kao i žena. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 14:34 | |
| Ja svaku kaznu koju sam dobila,bila je radi prebrze vožnje,jojjjjjj što volim gas... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 14:35 | |
| Ja nisam ni jednu kaznu dobila,u vinkulji se pridržavam,ali ovdje ne,a valjda sam imala sreću... |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 14:42 | |
| Ma nije uopče bitni muško ili žensko, i jedni i drugi imaju i dorih i loših vozača. Ali mene bodu ovi matorci sa 65 i više u autu, a moj bože. Brdo puta sam vidjela da niti stanu na semaformu, niti vide pješake, vuku se kao puževi na cesti, izlijeću kad daju žmigavac jer su ufurani da im onda nitko ništa ne moža , jer on je dao žmigavac,jednostavno kad ih vidim strah me. Prava su opča opasnost na cesti | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 18:32 | |
| Ma joj ima i muških za volanom koji voze gore nego kakva baba...imam vozačku 11 godina i nisam imala nikakvu prometnu nesreću,nikad kaznu nusam platila (možda zato što su mi dva šogora policajci) mislim da to nema veze sa spolom nego od osobe do osobe...a i to šta kaže Kiki ovi starkelje su koma.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:09 | |
| Dok vozi žena ne hvatam se za glavu, kako tko vozi ovisi o osobi, a ne spolu. Evo ja još ne vozim auto mene su uvijek drugi vozili tako da nisam primjetio nikakve razlike u vožnji izbmeđuu muškog i ženskog spola. Sve ovisi o iskustvu. Dobra vijest je da upravo sam krenuo u autoškolu pa me više neće drugi morati voziti kad zatreba : |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:16 | |
| Hvala Ana |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:17 | |
| Nema na ćemu..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:25 | |
| Čestitke Teo...ajde da i ti... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:27 | |
| čestitam teo.. želim da što skorije položiš i uživaš u vožnji... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:28 | |
| hvala korny |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:29 | |
| Teo sretno ti...a meni smetaju losi vozaci i plaske a ne zene i muskarci ...ako je neko od pocetka nesiguran cini mi se da ce uvijek biti nesiguran ...pa bilo to musko ili zensko.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:32 | |
| Hvala blizanko, slažem se s tobom treba biti siguran u sebe |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:33 | |
| ja ženi ne ulazim ni mrtav u auto nema šanse ajde Teo samo polako,pa se sam voziš | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:34 | |
| - korny je napisao/la:
- Kate je napisao/la:
- Ja svaku kaznu koju sam dobila,bila je
radi prebrze vožnje,jojjjjjj što volim gas... : a miris kamiona? To neeee,a šta da lažem kad je tako, ne volim gušiti auto,nego brmmm brmmmm po gasu... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:35 | |
| ja samo pitao.... nisam niti pomislio da lažeš...: : malo je žena koje vole opaliti po gasu... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:36 | |
| ma nije ... i ja sam takva |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:37 | |
| Jojjj ja i previše koristim gas |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Žene za volanom 07.05.09 21:39 | |
| I ja volim po gasu...samo su mi sad kazne malčice visoke pa se suzdržavam...
Zadnja promjena: Ariela; 07.05.09 21:44; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Žene za volanom | |
| |
| | | | Žene za volanom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 538 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 538 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|