|
| Mrtav pijan za volanom: S 2,11 promila pokosio je pješakinje | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Mrtav pijan za volanom: S 2,11 promila pokosio je pješakinje pet 14 sij - 10:47 | |
| ZAGREB - U Općoj bolnici Gospić liječnici su zbrinuli dvije žene, A. Š (44) i N. F. (24). Na njih je u noći na četvrtak, kako prenosi 24 sata, automobilom naletio pijani mladić I. S. (26) iz Gospića. Prema podacima PU ličko-senjske, žene su jedan sat iza ponoći hodale lijevom stranom jednosmjerne Ulice Popa Frana Biničkog u Gospiću, jedna iza druge. Vjerojatno zbog slabe vidljivosti, ali i velike koncentracije alkohola u organizmu, I. S. prednjom stranom Golfa udario je u obje pješakinje, koje su pale na tlo. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezli su ih u bolnicu. Starija pješakinja ima teške ozljede. Za mlađu su liječnici utvrdili da je lakše ozlijeđena, ali su i nju zadržali u bolnici jer sumnjaju da bi joj se stanje moglo pogoršati. Vozač je imao 2,11 promila alkohola. Zadržali su ga na triježnjenju u policiji. Zbog izazivanja prometne nesreće dobit će kaznenu prijavu.
izvor: Jutarnji list |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Mrtav pijan za volanom: S 2,11 promila pokosio je pješakinje pet 14 sij - 10:52 | |
| Ma strava i užas. Kažu pazi se pazi..ali vrag nikada ne spava. Koliko me uvijek bilo starh kada sam odlazila u trg . tu kvartovsku jer se nekih 50m hoda uz 4 trace na cesti užas..svaki dan sam strepila kada će nam obje pokupiti automobill ili će nešto s kamiona pasti na nas. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mrtav pijan za volanom: S 2,11 promila pokosio je pješakinje pet 14 sij - 10:54 | |
| oduzeti vozačku dozvolu doživotno i pošteno ga zatvorski kazniti. da se mene pita. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Mrtav pijan za volanom: S 2,11 promila pokosio je pješakinje pet 14 sij - 10:56 | |
| ..ma vozačkuu to bez rasprave..i to bez mogučnosti pomilovanja..oovo je užas...ako treba ja bi im uvela smrtnu kaznu makar na neko vrijeme da im se utjera strah u kosti...jer ovo je uža..da ju odagajam čitav život i onda da mi ju neki kreten pijani ubije...golim rukama bbi ga ja ubila | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mrtav pijan za volanom: S 2,11 promila pokosio je pješakinje | |
| |
| | | | Mrtav pijan za volanom: S 2,11 promila pokosio je pješakinje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 501 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 500 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana sub 2 stu - 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|