|
| Žene, samozadovoljavajte se! | |
|
+6ajmeivana Kikica Goran Zlatko Blizanka Ary 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Žene, samozadovoljavajte se! 13.08.09 20:03 | |
| Dok muškarci među sobom često zbijaju šale o drkicama, među ženama to baš i nije čest slučaj već tu i tamo diskretno prokomentiraju koji je vibrator bolji...
Iako žensko masturbiranje nije česta tema među prijateljicama, seks terapeuti kažu da bi trebala biti. Poanta je u tome da žensko samozadovoljavanje uvelike može doprinijeti zdravijoj vezi i boljem seksu među partnerima. Većina žena samozadovoljavala se barem jednom u životu, pokazala su neka istraživanja. Za razliku od muškaraca žene često zbog toga osjećaju krivnju, pogotovo ako su odgajana na takav način. No zaista nema ništa loše u tome. Čak i ako žena ima partnera ne bi se trebala ustručavati od samozadovoljavanja. Bilo da to radi pomoću vibratora, dilda, stimulatora klitorisa, mlazom vode iz tuša u kadi ili prstima nema ništa loše u tome. Koju god metodu samozadovoljavanja žena odabrala to može poboljšati njezino raspoloženje kažu terapeuti. Sa solo seksom može se opustiti i fokusirati na sebe i vlastito iskustvo bez straha da će partner ostati nezadovoljen. To ne znači da ženi nije stalo do partnera, ponekad je važno da žena sebe stavi na prvo mjesto. Osim toga poznato je da se nekada ženska histerija liječila vibratorima. Masažom ženskog spolnog organa postizalo se smirenje. Ova metoda bila je omiljena među ženama Žene koje se redovno samozadovoljavaju znaju što ima odgovara i što ih zadovoljava, to im pomaže da izgrade seksualno samopouzdanje te da seks s partnerom bude bolji i kvalitetniji. Osim toga s obzirom da neke žene imaju problema s postizanjem orgazma terapeuti preporučaju upravo samozadovoljavanje kako bi to promijenili. Istraživanja su pokazala i da žene koje redovito masturbiraju imaju manje problema s PMS-om te bolovima i lošim raspoloženjem za vrijeme menstruacije. A poznato je i da samozadovoljavanje i orgazmi mogu imati pozitivan učinak kod žena koje pate od migrene i glavobolja. net.hr | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 13.08.09 21:08 | |
| slazem se ...s ovim ... - Citat :
- To ne znači da ženi nije stalo do partnera, ponekad je važno da žena sebe stavi na prvo mjesto.
- Citat :
- Žene koje se redovno samozadovoljavaju znaju što ima odgovara i što ih zadovoljava, to im pomaže da izgrade seksualno samopouzdanje te da seks s partnerom bude bolji i kvalitetniji.
mozda zato nemam problema sa PMS... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 18.08.09 17:12 | |
| Zanči vježbate redovito uh | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 23.08.09 11:01 | |
| - Citat :
- Zanči vježbate redovito uh
pa normalno moramo se uciti upoznati svoje telo |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 23.08.09 19:57 | |
| Dobro mu odgovori Blacky! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 23.08.09 20:10 | |
| | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 24.08.09 3:22 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 24.08.09 8:20 | |
| | |
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 25.08.09 17:26 | |
| Nikad ni ne pomislimo na to, samo vi bezobrazne žene to radite... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 26.08.09 12:49 | |
| falo Bogu ima nas masu bezobraznih | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| | | | Antonio Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 452 Godine : 41 Lokacija : širi centar Datum registracije : 22.08.2009
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 27.08.09 23:31 | |
| A kao da će koja kad priznati da to radi haha | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 29.08.09 0:39 | |
| Tko kaže da neće...mi smo već priznale...neke | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 01.09.09 17:16 | |
| ...više ne... već duže imam tko će to raditi umjesto mene.. |
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 01.09.09 17:22 | |
| - ana je napisao/la:
- ...više ne... već duže imam tko će to raditi umjesto mene..
Samozadovoljavati se umjesto tebe? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 01.09.09 17:24 | |
| a de daj znaš šta sam htjela reći,sad me netko drugi zadovoljava,dakle ne zadovoljavam se više. : |
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 01.09.09 17:29 | |
| - ana je napisao/la:
- a de daj znaš šta sam htjela reći,sad me netko drugi zadovoljava,dakle ne zadovoljavam se više. :
Jel se ne zadovoljavaš više ili se ne samozadovoljavaš više? : Stvarno ti to nikad nije palo na pamet, misliš da je samozadovoljavanje zabranjena zona ako imaš partnera ili ti je seks sasvim dovoljan? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 01.09.09 17:31 | |
| Ne ne mislim da je zabranjena zona,al imam sex kad poželim zašto bih se samozadovoljavala...a na ono prvo ma neću ti ni odgovoriti... |
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 01.09.09 17:33 | |
| To je odlično, mada ne vjerujem da ti nikad nije palo na pamet (dobro vrtiš guzom)! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 01.09.09 17:34 | |
| Čega da mi nije palo na pamet,samozadovoljiti se umm tajna... : (hvala) |
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 01.09.09 17:35 | |
| Dobro, tajne ne diramo, poštujemo privatnost! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 02.09.09 12:21 | |
| Meni ima veze jer ne osjećam potrebu da se samozadovoljavam,ne mislim da je loše ili krivo ako imaš partnera da se samozadovoljavaš,samo ja ne. |
| | | NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! 02.09.09 12:31 | |
| dobro samo pitam znaš jer po meni to je vrlo važno za svaku osobu i njen seksualni razvoj i razvoj osobe kao takve...znaš samozadovoljavanje se mnogo puta označava kao nešto "nečisto" i nečasno iako sam mišljenja kako to nikako nije takvo već otkrivanje sebe,svog tijela i svojih želja kao i opuštanje a i često se vrlo dobro može začiniti malim igricama u kojima je uključeno samozadovoljavanje kao osvježenje seksualnog života...Poznavajući sebe,svojih želja i fantazija tek tada si u stanju komplet se prepustiti partneru te i njemu učiniti seks zanimljivijim te maštovitijim... uhhh šta sam ga nadrobila | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Žene, samozadovoljavajte se! | |
| |
| | | | Žene, samozadovoljavajte se! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 476 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 476 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|