|
| Prljavo kazalište - tekstovi pjesama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:48 | |
| Heroj ulice
Uvijek sam želio biti heroj Ne kao James Bond, prokleti tajni agent Želio sam biti heroj, heroj ulice Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat.
Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice Ja bih bio Romeo, a ti Juliet Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice Koji će promijeniti baš čitavi svijet.
Prisiljen da razmišljam, ja shvatio sam sve Nisam rođen da budem heroj O ne ne ne.
Uvijek sam želio biti heroj Ne kao James Bond, prokleti tajni agent Želio sam biti heroj ulice Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat.
Da je neko drugo vrijeme Ja bih bio Romeo, a ti Juliet Ja bih bio Romeo, a ti Juliet | |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:48 | |
| Kad si mlad
Sve je lako kad si mlad, Svako odijelo dobro ti stoji, A svaka rana manje boli, O da, o da, o da.
Sve je lako kad si mlad, Lakše okrećeš leđa sreći, Baš te briga s kim ćeš leći, Krv i suze mogu teći.
Sve je baš lako.
O da, o da, o da.
Sve je lako kad si mlad, Svako odijelo dobro ti stoji, A svaka rana manje boli, O da, o da, o da.
Sve je lako kad si mlad, Lakše okrećeš leđa sreći, Baš te briga s kim ćeš leći, Krv i suze mogu teći.
Sve je baš lako, Krv i suze mogu teći, Krv i suze mogu teći. | |
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:49 | |
| Kao ja da poludiš
otkako nisi više kraj mene ja dušo sanjam divlje slonove u glavi imam kratke spojeve da je bar tebi isto kao,kao što je meni
jer kao ja da poludiš,jednom kad se zaljubiš kao ja da poludiš jednom kad se zaljubiš
da mi je negdje, južno, južnije, da upoznam dušo voodoo vračeve da me nauče tajne crne magije pa da je i tebi isto kao, kao što je meni
pa kao ja da poludiš jednom kad se zaljubiš kao ja da poludiš jednom kad se zaljubiš kao ja da... poludiš isto, baš kao i ja... | |
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:50 | |
| Kiše jesenje
Noćas mladi mjesec je, dobra večer dame sve Spuštam se u barove Dolje neki klinac na klaviru našu pjesmu svira Što me grozno živcira
Mazni glas me pita imaš vilu iznad Zagreba Il' auto s tamnim staklima
Hej curo šećeru nemam ja za večeru Za malu votku, rakiju Hej curo šećeru ja sam ptica nebeska I to je moja sudbina
Kroz moje prazne džepove Vjetrovi me prolaze A kroz cipele kiše jesene Kroz moje prazne džepove Vjetrovi me prolaze A kroz cipele kise jesene O o o o o o o o o o ...
Noćas mladi mjesec je, dobra večer dame sve Spuštam se u barove Dolje neki klinac na klaviru nasu pjesmu svira Sto me grozno živcira
Hej curo šećeru nemam ja za večeru Za malu votku, rakiju Hej curo šećeru ja sam ptica nebeska I kao takav umrijet ću | |
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:50 | |
| Lupi petama
Jednog dana kada ovaj rat se završi Jedva čekam prijatelji sve vas da zagrlim Ovako sjedim sam pa vam ponekad odpjevam
Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku Poljubim zastavu i pustim suzu neku iskrenu O Bože čuvaj ti naše golubove i sirotinju Jer bogati se i onako za sebe pobrinu
Ima dana kada neznam šta ću sa sobom Jer ne vesele mene bez vas utakmice nedjeljom A kada padne evo noć dozivam vas imenom Vas su prekrili zastavom i mahovinom
A ja sjedim sam pa ponekad za vas odpjevam
Jednog dana kada ovaj rat se završi Ma jedva čekam prijatelji sve vas da zagrlim O Bože čuvaj ti naše golubove i sirotinju Jer bogati se i onako za sebe pobrinu
Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku Poljubi zastavu i pusti suzu neku iskrenu O Bože čuvaj ti naše golubove i sirotinju Jer bogati se i onako za sebe pobrinu
Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku Bože čuvaj ti naše golubove i sirotinju Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku Lupi petama, pa reci evo sve za Hrvatsku Lupi petama, reci evo sve za Hrvatsku | |
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:51 | |
| Marina
Na Božićno jutro, sneno i mutno, U kaputu očevom, malčice prevelikom, Došao sam na njena vrata, Da joj kažem baš da odlazim.
Jer nitko nije znao sakrit suze ko Marina, Imala je oči boje vena, boje vena, boje Dunava. U je, U je, je, boje vena boje Dunava, U je, u je, je.
A ja, ja ne mogu bez nje, Bože, Bože, spasi me. A ja, ja ne mogu bez nje, Bože, Bože, spasi me.
Ja ne mogu bez nje, Bože Bože, spasi me, A ja, ja ne mogu bez nje, Bože, Bože, spasi me. | |
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:52 | |
| Moj dom je Hrvatska
Prljavo kazalište Moj dom je Hrvatska
Sve je lijepo kao na razglednici, radnici bez posla, klinci na ulici, starci čekaju red pred kontejnerima, gladni, guraju se u pučkim kuhinjama.
Moj dom je Hrvatska. Ja dižem zastavu do neba.
Sve je lijepo kao sa razglednice, dimnjaci bez dima, puste oranice. Negdje ispod zvijezda još je tvoj kućni broj, s pticama u parku tu na svome si svoj.
Moj dom je Hrvatska. Ja dižem zastavu do neba.
Na raskrižju s gitarom stojim i zamišljam da je bolji svijet, da sam bolji i sam. Ponekad bude mi dovoljan sunčan dan, ničeg nije me strah, ja imam svoj san.
Moj dom je Hrvatska. Ja dižem zastavu do neba. | |
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:52 | |
| Mojoj majci (ružno hrvatska)
U njenu sobu uđem tiho. Tiho baš, na prstima. Bojim se da ne zalupim glasno vratima, Zaspala je zadnja ruža hrvatska.
I tek sad kad je nema. Tko će jutrom da me budi. I tek sad kad te nema dobro znam, Ti si bila zadnja ruža hrvatska.
Ružo, moja ružice, Sve sam suze isplak'o, noću zbog tebe. Ružo, moja ružice, Sve sam suze isplak'o.
I kako sad ovako sam. Protiv tuge i oluje. Kad smo bili kao prsta dva, Prsta dva jedne ruke. | |
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:53 | |
| Ne zovi mama doktora
Što sad ljubav, što sad ljubav ima s tim, Kad te više nevolim kad te više ne volim
Ma ne plačem mama, ne rade to muškarci ne o ne Sve to odbivam, ma kakve emocije I to što ne jedem mama to je stvar linije Ti sama znaš da ne trpim zavjete.
Ne zovi mama ne zovi doktora Jer nema lijeka protiv tog otrova Ma dobro mama, preboljet ću ja to, Samo pusti nek svira glasno rock n roll | |
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 01.05.09 13:54 | |
| Previše suza u mom pivu
Moja kuca na kraj ulice Skupljale se samo bitange Pivo, tucnjava i nogomet Dolje stari, dolje novi svijet
A ti si uvijek bila tako fina I lagao sam da si balerina Tobom hvalio sam se pred svima Sve dok nije došao taj dan
Previše... Suza bilo je U mome pivu Na našem rastanku
Volio... Volio sam te Kao Hitler Evu Braun Kao Tito Jovanku
Moja kuca na kraj ulice Skupljale se samo bitange Pivo, tucnjava i nogomet Dolje stari, dolje novi svijet
Ti si bila moja misao Ja za tebe sam grafite pisao I gitaru cijele noci svirao Redom susjede živcirao
Previše... Suza bilo je U mome pivu Na našem rastanku
Volio... Volio sam te Kao Hitler Evu Braun Kao Tito Jovanku | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 02.05.09 10:15 | |
| A ti idi
A ti idi Pa s nekim drugim nađi Što sa mnom nisi nikada Aha aha
Samo idi I bar se dobro snađi Što sa mnom ne bi nikada Aha aha.
I nije za me tvoje zlatno ordenje Jer na tvom putu ja sam samo kamenje
Na kraj svijeta vodis me, Pa me tamo ostavljaš. Pa me ostavljaš Na kraj svijeta vodiš me, Pa me tamo ostavljaš. Zašto me ostavljaš?
A ti idi I tiho noćas siđi Po mojim mokrim stubama Aha aha
Bolje idi I još jednom mi pokaži Da tek sam kap u vodama Aha aha
I nije za me tvoje zlatno ordenje Jer na tvom putu ja sam samo kamenje
Na kraj svijeta vodis me, Pa me tamo ostavljaš. Pa me ostavljaš Na kraj svijeta vodiš me, Pa me tamo ostavljaš. Zašto me ostavljaš?
Zašto me ostavljaš i zaboravljaš? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 02.05.09 10:16 | |
| Ako tražiš nekoga
Ako tražiš nekoga Nekoga za setanje Onda ja sam čovjek za tebe Imam sedam milja duge korake Lake kao oblake
Ako tražiš nekoga Nekoga za plakanje Onda ja sam rame za tebe
Uzmi me To je sudbina Ima žena koje zaključaju srce poput dragog kamena
Ako tražiš nekoga Nekoga za čuvanje Onda imam ruke za tebe I za tvoje vrelo čelo, dlanove Meke kao jastuke
Ako tražiš nekoga Nekoga za zauvijek Onda tvoj sam čovjek oduvijek |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 02.05.09 10:18 | |
| Šteta što je kurva
Nosiš modru haljinu onu meni najdražu ali znam, to nije zbog mene
I u oči gledaš me da mi srce polomiš i da umrem od ljubomore
Tajno iza koljena kap parfema nanosiš ali znam, to nije za mene
Noćas ideš tko zna gdje samo sebe sram me je kada znam da sam ti kriv za sve
Al`ja nisam k`o i drugi ja uvijek praštam prvi
ŠTETA ŠTO, ŠTO JE KURVA KAŽU SVI, A JA ŠUTIM ŠTETA ŠTO, ŠTO JE KURVA NE ZNAJU, A JA SLUTIM..
Noćas ideš tko zna gdje samo sebe sram me je kada znam da sam ti kriv za sve
I u oči gledaš me da mi srce polomiš i da umrem od ljubomore
Al` ja nisam k`o i drugi ja uvijek praštam prvi!!! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 02.05.09 10:18 | |
| Zaustavite Zemlju
Je'n, dva, tri... jedni viču hej, k'o komunist, drugi viču ana-ana-rhist, jedni viču hej, čitaj Borbu, drugi viču, čitaj Mladilju, jedni viču hej, slušaj Brenu, drugi viču hapsi Boru. Ma koga da, slušam ja, u ova šugava vremena.
Zaustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim. Zaustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim, ja baš odlazim.
Ali ljudi mir, tko smo mi, da bi vam ovo pričali, ali jedno znam, kroz sve nas, ista krv sad prolazi. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 22.01.10 12:42 | |
| Tu noć kad si se udavala
Tu noc kad si se udavala
nitko ne zna zasto si plakala
da li radi tamjana ili starih uspomena
tu noc kad si se udavala
nitko ne zna zasto si plakala
il' ti je kroz glavu proslo sve
Tu noc kad si se udavala
mene pijanog su odnijeli
moji prijatelji vjerni psi
do jutra me tjesili
da ima milijun takvih kao sto si ti
i da cu te preboljeti
Tu noc kad si se udavala,
meni kroz glavu proslo je
Ref.
Postoje neki drugi svjetovi
za nas bi bili rajski cvjetovi
o, samo da si htjela pobjeci
ovako stisni zube, ne placi
Tu noc kad si se udavala
meni kroz glavu proslo je
tvoje smijesne za maturu haljine
sandale boje mjesecine
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama 22.01.10 12:45 | |
| Zbog mene ne plači
Na badnje veče Dok su zvona Zvona zvonila. Pred crkvom svetog Blaža ti si Dušo stajala.
I nekim starim šalom Kosu si Malo pokrila. Da je ne bi Neka pahulja Valjda smočila.
Pričaju mi Da se sramiš Kada čujes za mene. Al' nisam ja Ni pola tol'ko loš Ko što kruže glasine.
Ja imam samo Jednu nesreću Uništim sve što dotaknem. Al sam svoju Ljubav čuvao Samo za tebe.
Zbog mene ne plači Suza nisam vrijedan Kasno je da se sada mijenjam.
Milijun puta Prošao sam Ispod tvoga prozora. Da si rekla samo riječ Došao bi Krilima divljih gusaka.
Jer nisam ja Ni pola tol'ko loš Ko što kruže glasine. Ja imam samo Jednu nesreću Uništim sve što dotaknem.
Zbog mene ne plači Suza nisam vrijedan Kasno je da se sada mijenjam.
Jer ti Ti si meni nešto poput Korijena Neka stara Navika.
Zbog mene ne plači Suza nisam vrijedan Kasno je da se sada mijenjam. |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Prljavo Kazaliste - Ne zovi, mama, doktora 26.09.10 13:11 | |
| Sto sad ljubav ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim kad te vise ne volim
Ma ne placem, mama, ne rade to muskarcine o ne sve je to od dima, ma kakve emocije i to sto ne jedem, mama, to je stvar linije i sama znas da ne trpim savjete
Sto sad ljubav, ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim
Ne zovi mama, ne zovi doktora jer nema lijeka protiv tog otrova ma dobro mama, preboljet cu ja to samo pusti nek svira glasno rock 'n' roll
Sto sad ljubav, ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim
Hvala Black_4ever
03.02.2005 - 15:09
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prljavo kazalište - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Prljavo kazalište - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 392 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 392 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|