|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Dejan Matić - tekstovi 06.04.10 8:47 | |
| Nema vise snova
Kada slomis tanku brezu breza ce porasti a kad slomis ludo srce u ocaj ce pasti
Ref. Nisam stablo, kada ga proseces pa da lako zaraste mu rana i najmanje sto je bilo lepo vecito ce da zivi u nama
Kada zgazis mladu travu izniknuce nova a kad zgazis ludo srce nema vise snova
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dejan Matić - tekstovi 06.04.10 8:49 | |
| Istina
Budim se, pored mene opet tvoje mesto prazno bojim se da te gubim ali to ti nije vazno
Reci mi sta ce meni zlato koje uvek sija lazno hajde, reci mi
Ref. Pogledaj u dno moje duse videt ces da si tu jos te tamo krijem shvatit ces
Da si ti uvek bila jedna jedina bila si i to ce uvek biti, istina
Otvori cu bocu crnog vina kao tvoje oci neka me ono greje mesto tebe ove noci
Kada ti nisi dosla i ne zelis da me vidis kako patim zauvek
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dejan Matić - tekstovi 06.04.10 8:50 | |
| Dva druga (duet Marko Nikolic)
Mnogo toga bas smo prosli mi mnogo lepih zena ljubili nije vazno vreme ili grad sve je lako, druze, kad si mlad (2x)
Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam zoru da mi svane pa da krenes preko grane
Ref. Hajde druze sa mnom u noc reka suza nek' nocas potece popicemo dosta vina i uz zvuke violina proslaviti nase zadnje vece
Hajde druze sa mnom u noc tesko ti je i meni je tako posle svega sto smo prosli i na ovo sto smo dosli dobar drug se ne ostavlja lako
Uvek kad te sretnem, druze moj srce puno kao casa vina a kad nasa pesma krene seti me na staro vreme uspomene teku mi kroz vene
Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam da mi zora svane pa da krenem preko grane
Ref.
Ali sad je doslo vreme da svako svojim putem krene cekam da mi zora svane pa da krenem preko grane
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dejan Matić - tekstovi 06.04.10 8:51 | |
| Greskom isprosena (duet Goran)
Opet cujem korake, dolaze pod krovove stare kuce gde sam nekad ziveo cekam da se otvore vrata sobe malene i na vratima da nju ugledam a na sobnom pragu brat krenu mi u zagrljaj kaze, dobro kuci dosao
Ona ti je pisala, sto se nisi javio dok si svetom lutao prsten je sacuvala, majku uvek pitala sto se nisi tako dugo javio evo, skoro godina da se ona udala al' te nije jos prebolela
Ref. 2x Za sve zene nek se case prazne samo za jednu neka suze krenu ta je zena greskom isprosena al' ce ceo zivot, al' ce ceo zivot i oko i dusa da je vreba
Bila mi je najlepsa, kao ruza prolecna al' je greskom prosena prsten je sacuvala, majku uvek pitala sto se nisi tako dugo javio cujem da se udala, dusa joj je slomljena i da me nije jos prebolela |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dejan Matić - tekstovi | |
| |
| | | | Dejan Matić - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 155 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 155 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|