|
| Saša Matić - tekstovi | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 12:59 | |
| Otišao, vratio se
Odavno sam otisao i bogat sam postao mnogo vise nego da sam ovde s tobom ostao
Otisao, vratio se i sve sam ti doneo pa sad imam mnogo manje nego sto sam poneo
Ref. Zasto li sam otiso svako zna, svako zna zasto sam se vratio to znam ja, samo ja
Da ti priznam da se kajem da sam kriv, da sam kriv da te vidim jednom jos dok sam ziv, dok sam ziv
Tri sam noci u tudjini nas rastanak slavio cim sam stigo tebi sam se tebi prvo javio
Otisao, vratio se i sve sam ti doneo pa sad imam mnogo manje nego sto sam poneo
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:02 | |
| Neke ptice nikad ne polete
Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni a ja ceo zivot trazim tvoj osmeh na drugoj zeni
Ref. 2x Neke ptice nikad ne polete ceo zivot cekaju na to i ja tako cekam tvoju ljubav cekam, al mi nije sudjeno
Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni deset zima sirim krila da poletim pravo tebi
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:04 | |
| Poklonite mi nju za rodjendan
Ko to ovde svira neke srecne pesme s' kojim pravom nesrecu mi kvari ja dosao sam tu da na miru patim nece pesma promeniti stvari
Stariji za leto bicu bas u ponoc ide zivot ali staje srce ne tesite me, gorko vino dajte gorko vino za nas sladokusce
Hej, tugo
Ref. Poklonite mi nju za rodjendan ako ljubav moze da se kupi il' ostavite me u suzama navik'o sam necu da se ljutim
Poklonite mi nju za rodjendan da je vidim makar ove noci znam da losa je i neverna al' poklon se ne gleda u oci
Ko to ovde peva neke nezne reci o ljubavi koja vecno traje bolje mu je da zauvek uciti nesrecnome savet se ne daje
Stariji za leto bicu bas u ponoc ide zivot ali staje srce ne tesite me, gorko vino dajte gorko vino za nas sladokusce
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:06 | |
| Ružmarin
Pogled mi tvoj srce nacinje dok ti se telo ka meni naginje i gotov sam da opet glupost napravim a resih da se popravim
Sta mi to treba, sta ce reci svet svi ovde znaju da sam zauzet al' gotov sam da opet glupost napravim ne mogu da se popravim
O, tvoja lepota boli o, hajde leci me o, jos nocas slobodan sam o, sutra zenim se
Ref. Ruzmarin vec nosim na reveru u dzepu mi burma da joj dam na ruci sat sto pet minuta kasni ako se kraj tebe uspavam
Pogled mi tvoj srce nacinje iz iskustva znam to tako pocinje a kada nesto pocnem ja ne prestajem i nikada se ne kajem
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:10 | |
| Što za mesec zaradim
Gde god odem tamo me jedva cekaju da se sa mnom napiju da mi sviraju
Jer i more je duboko a i nebo je siroko ako moje srce nije kad ga pesma razbije
Ref. 2x Sto za mesec zaradim to za vece potrosim idu pare lagano idu ko ja pijano
Gde god odem tamo me vec svi poznaju istu pesmu mi za noc sto put sviraju
Jadi teski i duboki prsti laki i siroki ali srcu zao nije kad ga pesma razbije
Ref. 4x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:12 | |
| Dan za danom ide
Dan za danom ide svejedno je meni odavno sam dusu dao jednoj zeni dan za danom ide godine ih prate zaljubljeni k'o ja skupo ljubav plate
Tuzno mi je svako jutro k'o gresnik se budim da prezivim ove dane nekako se trudim al' u prazno kuca srce otkad je bez tebe svoju tugu retko pricam cuvam je za sebe
Ref. Dan za danom ide svejedno je meni odavno sam dusu dao jednoj zeni dan za danom ide moju mladost brisu sve vreme bez tebe na mom licu pisu
Dan za danom ide svejedno je meni odavno sam dusu dao jednoj zeni dan za danom ide godine ih prate zaljubljeni k'o ja skupo ljubav plate
Prokleta je svaka ponoc krevet mi je hladan ko na postu sada zivim ljubavi sam gladan prijatelju pusti price i ne trosi glasa kad muskarac kune zenu njemu nema spasa
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:15 | |
| Ko te ljubi ovih dana
Zar ja, koji sam uvek zene najlepse kad god sam hteo imao zar ja, da i dan danas volim najvise onu s kojom nisam spavao
Ni dve, za noc mi nisu bile dovoljne da na tebe ne mislim u toj sam igri sa njima uzivao samo ako tebe zamislim
Ref. Ko te ljubi ovih dana s kim se topis na jastuku odnela ga nocna tama neka trazi drugu devojku
Ko te ljubi ovih dana da ga nema sve bih dao al' ne vredi, al' ne vredi opet ti se ne bih dopao
Zar ja, koji sam zenska srca lomio ko da su od stakla pravljena zar ja, da budem slomljen od tvog pogleda ko ruza od loseg vremena
Ni dve, za noc mi nisu bile dovoljne da na tebe ne mislim u toj sam igri sa njima uzivao samo ako tebe zamislim
Ref.
Ko te ljubi ovih dana s kim se topis na jastuku odnela ga nocna tama neka trazi drugu devojku (2x)
Ko te ljubi ovih dana da ga nema sve bih dao al' ne vredi, al' ne vredi opet ti se ne bih dopao _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:18 | |
| Maskara
Oci su ti sumorne kao da si plakala usne su ti umorne kao da si ljubila ne lazi me, devojko, nisi ga prebolela ostao je mali trag kol'ko si ga volela
Ref. Maskara, odala te da si plakala do zore maskara, oci ti govore maskara, ako laze srce nikad nece oko maskara, pusti me devojko
Lice ti je prebledo kao da si zgresila 'ajde, priznaj cime si, cime si se tesila ne lazi me, devojko, nisi ga prebolela ostao je mali trag kol'ko si ga volela
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:21 | |
| Nije ovo moja noć
Nije ovo moja noc bas mi nista ne ide igram, pevam, smejem se a sve rane provide
Ja joj kupim jedan cvet ona nogom zgazi ga kaze kupi ceo svet il' idem kod drugoga
Ref. 2x Dam joj pusku u ruku nece da me ubije bacim flasu da se secem nece da se razbije
Nije ovo moja noc bas mi nista ne ide crno vino narucim oni belo donose
Ja joj kupim jedan cvet ona nogom zgazi ga kaze kupi ceo svet il' idem kod drugoga
Ref. 4x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:24 | |
| Jednom kraj, zauvek kraj
Kazes odlazis pre sunca sledis zakone svog srca i da losa ljubav se ne isplati sto mom srcu duzna ti si od veceras vise nisi neka Bog ti sudi i sve naplati
Opet vetar je u dusi i svet ceo mi se rusi sreca mi kroz prste izmice opet pitace kafane dok mi ne zacele rane sto mi vino venama protice
Ref. 2x Kad jednom vrata zatvoris na kuci moje ljubavi povratka tamo tebi nema vise, znaj necu te nikad pustiti cak ni u svoje secanje za mene jednom kraj zauvek je kraj
Kao kosulju me skidas nemas hrabrosti da priznas da je tvoje telo zeljno promene malo ti je ljubav jedna moje zrtve nisi vredna kazem idi, a samo sto ne umrem _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:49 | |
| Ne zovi, ne piši
Svaki nas susret uvek sve tezi je umorno srce ide gde je svezije duboko negde ova ljubav ima draz na povrsini sve je samo cista laz
Ref. Ne zovi, ne pisi i ne dolazi pusti me zelja me prolazi niko od nas nije madzionicar da ozivi mrtvu stvar
Ne zovi, ne pisi i ne dolazi pusti me zelja me prolazi carobni je stapic puko na dvoje al' magija ne nestaje
Ne bole mene vise tvoje prevare vec ova nada sto u meni umire kad si vec htela za nas tako ruzan kraj ne budi fina dobro me razocaraj
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 13:52 | |
| Reskiraj
Reskiraj, ove noci poveruj da je ljubav dosla sama reskiraj, padni mi u zagrljaj ko da znas me godinama
Reskiraj, poveri mi nocas sve svoje male zenske tajne strahove, istine, zelje potajne
Ref. Stavi, stavi na mene sve ruke usne, miris tvoj nije vazno koji sam po redu al' srecan sam ti broj
Stavi, stavi na mene sve ko sam, sta sam ne pitaj reci necu, odigraj na srecu sa mnom reskiraj
Reskiraj, ove noci poveruj da je doslo vreme cuda reskiraj, ove ruke meni daj pusti da te vodim svuda
Reskiraj, poveri mi nocas sve svoje male zenske tajne strahove, istine, zelje potajne
| |
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 11.04.09 14:20 | |
| Naivna budala
Ne veruj mi vise nista sve cu slagati nema meni tog ognjista gde bih mog'o ostati
Ne bih mog'o mir svoj naci zato idi i ne placi uz mene te nista dobro stici nece
Ja ne mogu mir svoj naci zato idi i ne placi uz mene te nista dobro stici nece
Ref. Nekad davno imao sam sve i mislio da je zauvek
Nicija nije do zore sjala jednom si samo naivna budala a onda lutas k'o bez duse (2x)
Ne trazi u sebi gresku nema razloga sva lepota u tvom smesku naivno se sakrila
Ja ne mogu mir svoj naci zato idi i ne placi uz mene te nista dobro stici nece (2x)
Ref.
Nicija nije do zore sjala jednom si samo naivna budala a onda lutas k'o bez duse (2x) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 05.02.10 20:55 | |
| LOosa stara vremena
Nase svadje, onda pomirenja lazi, izvinjenja kad sabere se sve - gorka suma
Slutim, necu naci spas ova zver sto prati nas uzela je svoje zauvek
Eto, zavrsi se i to cudo prodje vreme ludo imam sada sa njom i mir i srecu
Al' to meni nije to meni treba tvoje zlo bez otrova tvoga ja umrecu
REF. I samo molim prosle dane da zaborave me al' kako kad i senke zovu tvoje ime i u srcu svaka promena seca na losa stara vremena
I kako cu sada dalje protiv svoje volje i najgore sa tobom bilo mi je bolje i kako, kad jos zivim ja za losa stara vremena
Ko se brani, taj je grub svaka rec, u srce zub gledam je i znam da sam kriv
Nije ljubav samo med treba tu i zuc i jed samo bol je dokaz da si ziv
Samo neka boli te kad zaboli ljubav bar znas da si ziv
REF.
Uzalud ja, uzalud sve osim napred, ja nemam gde _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 05.02.10 21:03 | |
| Hocu da ostarim sa tobom
Svi dugi dani i duge noci ostaju za nama znaj bice nam lakse ako smo skupa nemoj da mislis na kraj
Ref. 2x A sta bi ti sad od mene jos kad dadoh sve sto sam mogo ti znas da volim te volim te jos hocu da ostarim s tobom
Lepo je bilo svo ono vreme sto smo ga imali mi nemoj da budes unapred tuzna od svega lepsa si ti
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 05.02.10 21:06 | |
| ANDJEO ČUVAR
U bolesti i u zdravlju u bogatstvu i u bedi tvoj sam andjeo cuvar
U sreci i u nesreci u moci i u nemoci tvoj sam andjeo cuvar
Da kad me zovnes, stvorim se da kad ti smetam, sklonim se verni andjeo cuvar
I nikad da ne dozvolim da nekog ludo zavolis k'o tebe andjeo cuvar
Ref. U dobru bicu dobar u zlu jos dva put bolji bicu ja
Da dignem te kad padnes i ne dam ti da stanes i pobesnim ako ljubis drugoga
Svojih se krila odreknem jer ne mogu da poreknem da ipak samo covek je andjeo cuvar
Sto ne moze nikad covek to andjeo uvek moze al' malo, malo mu treba
Taj ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba
Da zavidi i udari da boli ga i krvari malo, malo mu treba
Zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo, malo mi treba
Ref.
Svojih se krila odreknem jer ne mogu da poreknem da ipak samo covek je andjeo cuvar
A ti neces, a ti neces tvoj da budem ni andjeo, ni covek
A ti neces, a ti neces moja biti ni na zemlji, ni na nebu
Ref.
Svojih se krila odreknem jer ne mogu da poreknem da ipak samo covek je andjeo cuvar | |
| | | nitapita Ljubitelj foruma
Broj postova : 4647 Godine : 40 Datum registracije : 25.10.2009
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi 05.02.10 21:07 | |
| KAD LJUBAV ZAKASNI
Da imam pravo na jos jednu zelju na onu koju zovu poslednju po prvi put ja znao bih sta zelim ja zeleo bih, zeleo bih nju
Da imam pravo na jos jedan poziv na ispovest pred Bogom poslednju ja znam i koga bih da zovem ja pozvao bih, pozvao bih nju
Da joj kazem bila si mi sve nisam znao tada, sada znam kad prava ljubav jednom zakasni druge nece doci nikada
Ref. Dao bih joj srce svoje neka ima srca dva samo kada njoj je dobro onda dobro sam i ja
Al' joj ne bih dao oci isti tad bi bili mi videla ni ona ne bi kada ljubav zakasni
Da imam pravo na jos dan zivota za jedan dan da skrojim sudbinu ja znam sa sobom koga bih da vodim ja poveo bih, poveo bih nju
Da imam pravo na jos jednu suzu u nju da stavim ranu poslednju ja znam za kime bih da zalim u zadnju suzu stavio bih nju
Da joj kazem bila si mi sve nisam znao tada, sada znam kad prava ljubav jednom zakasni druge nece doci nikada
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Saša Matić - tekstovi | |
| |
| | | | Saša Matić - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 238 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 238 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|