|
| Toše Proeski - tekstovi pjesama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Toše Proeski - tekstovi pjesama 29.03.09 12:32 | |
| Bože, brani je od zlaOna ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit' kao ja Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja Boze Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla Boze, brani je od zla _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 29.03.09 12:38 | |
| Igra bez granica
Da se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi bez starih dugova i ovih nakaza sto su me stalno pratile
Da te bar mogu poljubiti bez losih sjecanja na hladna proljeca bez slike stradanja sto se bas na nas zalijepe
Ref. Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise
Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane
Da te bar mogu probuditi kavu ti skuhati, u krevet donijeti pa te poljubiti al' toga nema i ne postoji
Da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru tako da dolje ne vidim
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 29.03.09 12:41 | |
| Nesanica
Na srcu mi lezi jedna stara rana koja nece iz njedara nigdje pa se srce pita moje bez nje zivjeti kako li je, kako li je
Ref. Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice da mi zora bol ne stvara idi, pusti me da je odsanjam
Na srcu mi lezi jedna stara rana da ga pusti srce je moli a rekla je da ga dugo nece boljeti ali boli, ali boli
Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice da mi zora bol ne stvara idi, pusti me da je odsanjam
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 29.03.09 12:43 | |
| Srce nije kamen
Ne zaboravi nikad, na tvojoj sam strani da volis me niko ti nece zabranit' jos minut pa ponoc i suza za kraj al' tu sam za tebe, znaj
Ref. Jer srce nije kamen ne, srce nije kamen da ga samo bacis iz kaputa kao kartu poslije puta
Srce nije kamen ne, srce nije kamen kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer vise ne kuca ko jedno srce nije kamen
Tebi je lako proglasit' me greskom skupit' sve stvari i otic' sa smijeskom sad ti je lako, a lose kad krene onda se sjetis mene
Ref.
U dusu me tvoj pogled tak'o lomim se, pucam ko staklo kako da kazem ti zbogom kad sve gubim s tobom
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 29.03.09 12:45 | |
| Ubijaš me usnama
Tvoje ime necu spomenuti nikad vise a bila si svjetlo, moja duga poslije kise sve je bilo bajka, kao dodir tvoga tijela sada igras kvarno, a to stvarno ne bi smjela
Kao ti, niko tako jako ne ljubi priznajem bojim se, opet necu znati s' tobom biti i prestati
Ref. 2x Ubijas me usnama, znam te ja za to si rodjena ne znam da ti odolim i oprostim bar da te ne volim
Uzalud me trazis, mene vise nema za te dao sam ti sebe, cekao te duge sate boljelo me jako, al' ti nikad necu reci to je stara prica kada dodje neko treci
Kao ti niko tako jako ne ljubi priznajem, bojim se, opet necu znati s tobom biti i prestati
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 29.03.09 12:48 | |
| Oj, devojče, devojče (duet Synthesis)
Ore momce bre budalo bre (4x)
Oj, devojce, devojce ti tetovsko jabolce (2x)
Pokazi crnite oci sakam da gi vidam jas (2x)
Ore momce bre budalo bre (4x)
Oj, devojce, devojce ti tetovsko jabolce (2x)
Pokazi t'nkata snaga sakam da ja vidam jas (2x)
Ore momce bre budalo ubavo jabandzice (2x)
V gradina t'nka topola zarem ne si videl ti (4x)
Ore momce bre budalo v gradina t'nka topola zarem ne si videl ti (2x)
Ore momce bre budalo oj, devojce bre budalo ore momce bre budalo oj, devojce bre budalo bre _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 29.03.09 12:57 | |
| The hardest thing
I sleep all night right by your side i love to hear you breathing, breathing the morning light opens my eyes its nearly time for leaving, leaving
I know that it seems like it's easy for me oh, I wish you could feel whats going on inside of me
Ref. It's the hardest thing I ever have to do to walk away from you when I wanna hold you
It's the hardest thing in every single day to have to turn away I want you to know that this is the hardest thing
And every day it skies away I close my eyes to see your face the more I wait, the longer it takes it feels like time is standing still
Where ever you go what ever you do I want you to know that you're on my mind
Ref.
Just to let go of your hands the hardest day to make you understand that to love you, feel you till the time i see you again it's the hardest thing
Ref.
I sleep all night right by you side i love to hear you breathing, breathing _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 29.03.09 13:31 | |
| Mjesečina
Pusti nocas lose vrijeme i zemaljske sve probleme zaboravi na guzve glasne i letove sto kasne
Stisaj nocas telefone nek nam samo srca zvone ugasit cemo svjetla sva samo mjesec nek nam sja
Ref. Nije mjesecina to sto sja u noci to su tvoje oci pune ljubavi nije mjesecina kriva nego okus vina i tvoje usne vrele sto me zavele
Nema nepozvanog gosta da pokuca po sol i secer za moju srecu bice dosta tvoje usne ovu vecer
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 06.04.09 10:54 | |
| Tajno moja
Tvojot lik jas go sonam kako ikona, nezna, bliska, dalecna. Moja prva platonska ljubov cista kako solza, sega koga porasnav svativ sto si ti.
Dojdov pak tajno moja Zvezda prakjam da te povika Nisto ne e smeneto suska molika.
Temno e tajno moja A vo dusa svetat feneri Se shto imav zaloziv Da ti peam pod pendzeri.
Dali si uste sama,dali taguvas, Dali isto cuvstvuvas, morav da gi dofatam site visini na svetot za da sepak otkrijam sto mi znacis ti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 06.04.09 10:55 | |
| Kad varaš ti
Nisam te tu noc varao, bio sam s njom ali nisam ljubio tekle su rijeci, to priznajem i nista vise, kunem se, tekle su bas ko godine, me lomileee
Kad varas ti to prolazi, a kad ljubim ja to ne valja, sta sam ti u zivotu reci miii
Nisam joj krio da sam tvoj, to vec znala je od ranije, samo je tiho priznala, da vec dugo prati nas, za svaku tajnu nasu zna, to nije kraj
Kad varas ti to prolazi, a kad ljubim ja to ne valja, sta sam ti u zivotu reci miii |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 06.04.09 10:56 | |
| Soba za tugu
Ovo je odluka moja jer bila volja je tvoja da s' drugim odeš od mene i sve mi nizbrdo krene
Da mrakom zamenim dugu ležeći provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane
Između vrata i prozora moj krevet za tobom diše ne mogu dalje od umora ni metar manje, ni više
I bilo šta da se desi ja sam na istoj adresi
Između vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise
U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao život je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe
Ovo je odluka moja i mnogi će da se čude a kada odluim nesto to tako mora da bude
Da mrakom zamenim dugu ležeći provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane
Između vrata i prozora moj krevet za tobom diše ne mogu dalje od umora ni metar manje, ni više
U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao život je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe
U ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane
Između vrata i prozora moj krevet za tobom diše ne mogu dalje od umora ni metar manje ni više
U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao život je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 06.04.09 10:56 | |
| Vo kosi da ti spijam
Zaboraviv drugi oci drugi nezni nasmevki zaboraviv
Me natera da gi frlam site sliki nejzini da rascistam so spomeni da gi baram celi noki tvoite cekori da kopneam so denovi
Vo kosi da ti spijam bez prestan da te ljubam pod tvojot nezen dopir da izludam
Vo kosi da ti spijam vo zora da te budam za tebe ako treba se da izgubam
Dozvoli mi da ti pejam stari pesni ljubovni dozvoli mi da raskazam deka sum te cuval nokje v pregratki
Da izlazam, da veruvam se shto sonam barem ednash da se ostvari da treperam so denovi |
| | | Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:11 | |
| CIJA SI
Ponovo si nocas mila Lagala da ni si bila s njim Ja to osetim... Ponovo su usne tvoje Drhtale ko da se boje Da ti ne oprostim
Zasto ti je to Trebalo zar ni si mogla ti Priznati
Chorus: Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si Samo moja ni si Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si
Uzalud mi krijes lice Znam te oci izdajice Sve si odglumila Isprljana poljupcima Otrovana dodirima Znam da si lagala
Zasto ti je to Trebalo zar ni si mogla ti Priznati
Chorus [x2]: Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si Samo moja ni si Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si | |
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:12 | |
| VEŽI ME ZA SEBE
Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc'
Osudjen na godina sto ljubavi tvoje je premalo bicu tvoj stit od celika od mene sve nek se odbija
Daj mi da potpisem za ljubav kriv sam najvise
Ref. Vezi me za sebe usnama vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen
Vezi me za sebe rukama vezi na milijun godina nek sam cijelom svijetu zabranjen jer sam ti u srcu zarobljen
Zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc'
Osudjen na godina sto ljubavi tvoje je premalo daj mi da potpisem za ljubav kriv sam najvise
Vezi me za sebe usnama vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen
Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem
Ref. | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:13 | |
| AKO ME POGLEDAŠ U OČI
Ako me pogledaš u oči O meni ništa više ti nećeš znati Jer oči odati me neće U moju obranu će ovaj put stati Slobodno gledaj mi u usne Na njima ne piše baš ništa važno Koliko puta slične tebi Usnama ovim ja sam ljubio Lažno lažno lažno.
A ne gledaj mi u dlanove Jer oni će me znam odati Za jedan poljubac tvoj Sve moje tajne odmah prodati Ma ne gledaj mi u cipele Jer reći će ti o meni sve Da sam baš takvu kao ti Tražio sve ove godine.
Ako me pogledaš u čelo Nijednu boru tamo ti nećeš naći Sakriću svoje pravo lice Glumicu da sam noćas od tebe jači Slobodno gledaj mi u usne Na njima ne piše baš ništa važno Koliko puta slične tebi Usnama ovim ja sam ljubio Lažno lažno lažno | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:14 | |
| DAL SI SRETNIJA
Moja si bila ti od glave Pa do pete, Moja si bila, grlila me kao dijete A sad, od mene oči sakrivaš
Tuđa si,više nemam Ja na tebe pravo Tuđa si, sve je propalo Što dao sam ti ja Baš kao kula karata
Dal' si sretnija što ti drugi usne ljubi il' nesretnija što on se na mom mjestu budi nisam Bog zna što, al' tako sam te ludo volio Dal' si sretnija tamo daleko od mene il' nesretnija kad zabole te uspomene, nisam bog zna što, al' jednom sam te ludo volio
Otkud ti, kojim dobrom Tu na pragu mome malena, Milja prešao sam milione, A sad, više ti ne spavam sam
Ljubio sam te k'o da nijednu Nisam imao na svijetu, A spalila si me, pretvorila u dim... | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:14 | |
| JEDINA
Magla na mom prozoru miriše na nevolju, noćas sam ti tako sam. Kiša pere ulice, gdje si moja ludice? Još bi nešto da ti dam.
I neka noćas grmi, i nek se duša mrvi, samo da ti čujem glas. Priznajem pred svima, lutam vjekovima tražim tebe, tražim nas.
Jedina, šta si mi uradila, srce mi je pustinja, ljubav je presušila. Jedina, što me nisi pustila kad me nisi ljubila, jedina?
I neka noćas grmi, i nek se duša mrvi, samo da ti čujem glas. Priznajem pred svima, lutam vjekovima tražim tebe, tražim nas.
Jedina, šta si mi uradila, srce mi je pustinja, ljubav je presušila. Jedina, što me nisi pustila kad me nisi ljubila, jedina?
Jedina, šta si mi uradila, srce mi je pustinja, ljubav je presušila.
Jedina, šta si mi uradila, srce mi je pustinja, ljubav je presušila. Jedina, što me nisi pustila kad me nisi ljubila, jedina? | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:15 | |
| JOŠ I DANAS ZAMIRIŠE TREŠNJA
još i danas zamiriše trešnja u proljeće kao davno prije jedna trešnja danima daleko tamo gdje me već odavno nije
Rekao sam kad poći sam mor'o uzmite mi i kuću i njivu samo trešnju ostavite staru kad navratim da je vidim živu
šta to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote ko to živi u prošlosti mojoj a još nije umro od sramote
Rekao sam u vjetar sam prič'o nikog nije bilo da me čuje lijepu pjesmu ne voli baš svako neko baca kamen na slavuje
Nije nebo ovo što vam nude nije sunce od zlata i moći kad bi mogli prodali bi Boga njima niko ne može pomoći S | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:20 | |
| LAGALA NAS MALA (with Toni Cetinski)
Toše Proeski Lagala nas mala (with Tony Centinski)
Hej, ko si sad ti otkud s tobom moja djevojka
Hej, a koji si ti i otkud ona tebe zna
Vidim sprema se lom slomit ću te ako si s njom
Nećeš gledat taj film kad ti opis promijenim
Lagala nas mala, prešla ko budale igrala je igru, sa njom nema šale još i danas laže, da sam bio prvi igrala je igru, to joj je u krvi
Toni, lupas ko lav nikad nisam bio tako plav
Toše, imas kroše boli glava, boli me
Ma nek' ide do vraga sve jer ima žena, mogu bez nje
Pričekaj malo, idem i ja dosta mi je nevolja | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:21 | |
| LEDENA
U našem starom žutom soliteru priče idu u istom smjeru svi govore da si ledena
A kad te vide ti si uvijek sama nećeš ni da pričaš s nama baš si slatka i vrlo dosadna
I ne znam ko je lud da se na tebe pali kad ti nešto u glavi fali
Ne zanosim se jako često i dobro znam gde mi je mjesto, a mjesto je moje kraj tebe.
A ja sam opet lud pa se na tebe palim, jer samo ja ti u glavi falim
obući ću sve bijelo, čisto, bijelo, providno uz tijelo a tvoje crne oči, oči crne gledat će me vrelo
Ubrat ću dve ruže majske, ruže da ti kosu zlate pozvat ću svirače da nas noćas kroz grad prate
Ni ledena ni dosadna ti nećeš biti do jutra ćeš sa usana ti mojih piti | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:21 | |
| POLA DUŠE POLA SRCA
Dobro mi izgledas i cini se ozdravljas ma neka ti krene daleko od mene da ne znas da propadam
Vise me ne trebas kad prodjes ne pozdravljas a svemir je bio u oku tvome to ne dam nikome
Na pola duse zivim ja tu pokidat se nema sta na pola srca jos sam njen a napola umirem
Nemas sto vidjeti produzi, ne zastani u meni led i mecave viju i jesen je, kise liju | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:22 | |
| PRATIM TE
Baci pogled preko ramena kad pođeš, kad po meni ko po suhom lišću prođeš, pa me makar laktom u grudi pogodi, makar grub tvoj dodir bio još mi godi.
Baci osmijeh ispod uvojaka barem, da u tvoje misli bar na kratko stanem, ko u usporenom filmu se spotakni, preko mojih nogu ruku mi dotakni.
Pratim te, sve u korak, svaku stopu poljubim, svaku suzu, svaki uzdah osjetim. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te, i kad ne gledam, po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tijela osjećam. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te.
Kad se ispod tvoga kišobrana stisnem, ja sam sretan iako na pola kisnem, pa me makar laktom u grudi pogodi, makar grub tvoj dodir bio još mi godi
Pratim te, sve u korak, svaku stopu poljubim, svaku suzu, svaki uzdah osjetim. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te, i kad ne gledam, po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tijela osjećam. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim. Krv u glavu udari, i ko struja oživi, ovo tijelo bar na kratko ozdravi.
Pratim te, i kad ne gledam, po koraku te znam, svaki drhtaj tvoga tijela osjećam. Tu sam da ti nadu vratim, ako padneš da te uhvatim.
Pratim te... Pratim te... Pratim te... | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:22 | |
| RANE NA USNAMA
Niko te, niko ne zna bolje od mene kada tako dignes obrve nesto pripremas
Niko me, niko kao ti ne poznaje znas ti moja slabost, koja je al' se pretvaras
Kosa ti na nevjeru mirise i fali ti dugme s' kosulje
Rane na usnama brojim u mukama jer nisu od mene a s njim nek ti krene prezivjet cu suze u ocima, varas me nocima al' uzalud krijes i lazno se smijes, izdrzat cu
Al' uzalud krijes i lazno se smijes izdrzat cu | |
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 01.05.09 13:24 | |
| KO TI TO GRIZE OBRAZE Opet se vracas na mjesto radnje al' svakom je lopovu to dijelo zadnje sama padas u svoju zamku makar mi na glas priznaj to i ne hvataj se za slamku Lako je skrenut' tako sa puta al' ljubav je igra sa bezbroj aduta ko vara na duge staze on gubi ja sam ti svjedok zivi, al' znaj tebi ne mogu da sudim Ref. Ko ti to grize obraze ciji to trag na vratu krijes kom' ti to ruke odlaze varas me, mila, ma kako smijes kom' si se to obecala od mene krala, njemu dala mila, za kol'ko si me prodala Lako je skrenut' tako sa puta al' ljubav je igra sa bezbroj aduta ko vara na duge staze on gubi ja sam ti svjedok zivi, al' znaj tebi ne mogu da sudim Ref. 2x Ref. 2x Mila, za kol'ko si me prodala mislim da ste shvatili da obožavam Tošea i njegove pjesme | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama 02.05.09 13:24 | |
| Volim osmijeh tvoj (duet Antonija Sola Tonka) Krade mi te cesta kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref. Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom' smijes se ti, moja ljubavi
Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij' se samo, dusu mi grij' zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al' nije krivo more niti sol u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref.
Ref.
I krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Toše Proeski - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Toše Proeski - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 290 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 290 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|