|
| Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 21.03.09 16:36 | |
| dakle? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 21.03.09 16:40 | |
| Pa na neki ljep način,recimo imam osobe oko sebe kojima mogu reći ne bez beda,a neke tj.jednu osobu koja se nađe uvrijeđena ako joj kažem ne.Ja malo pripazim na ton glasa i biram riječi ako mi je do osobe stalo,a ako ne kratko i jasno ne. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 21.03.09 16:50 | |
| pa uvijek postoji neki način.. npr. malo to zaobići na neki način, al opet dati do znanja šta želimo da kažemo.. ili navesti neki drugi sličan primjer iz života i reći da bi samo i mi na taj sličan način reagovali na to, pa valjda će skužiti.. mislim meni je to pomoglo par puta... hehe |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 21.03.09 17:40 | |
| Ovisno od situacije i osobe. Ako moram odbiti nekog do koga ne držim bez problema niti ne razmišljam o toj osobi, a ako moram odbiti nekog do koga mi je stalo, simpa mi je ili volim, onda ne odbijam, sve izmjenjam da nemoram tog nekog odbiti, jer i oni meni to čine. Naravno opet kažem ovisno o situaciji... | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 22.03.09 16:59 | |
| Baš, ovisi o situaciji i osobi, teško je uopčeno pisati o tome. Bitno je znati da si u pravu i da imaš čistu savjest, te odabrati pravi pristup i stil prema drugoj osobi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 22.03.09 17:32 | |
| kako reci... jednostavno...reci NE...salim se kao sto svi kazu zavisi od osobe kojoj govoris ne ...mada je meni nekad strasno neprijatno reci ne mada su svi aduti na mojoj strani _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 22.03.09 19:37 | |
| Bolje reči ne kad je za to vrijeme, nego prešučivati i trpiti nešto na svoju štetu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 22.03.09 22:09 | |
| direktno..bez izmotavanja... neovisno dali se radi .. o poslu,ljubavi,prijateljstvu... mozda ce i zaboljet trenutno..ali ce bol nestat prije... ako vec moram kazat NE.. |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 09.10.10 8:48 | |
| Sto se toga tice, direktna sam. Nije da samo kazem "necu", ali ono, objasnim zasto ne mogu (ili necu) i izvinim se. Jebiga, mislim da ne bi niko trebao da se ljuti u ovoj situaciji. Pa i mene neko da odbije, razumela bih... | |
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? 03.11.10 20:20 | |
| Pa što ako se netko na nešto i naljuti, bolje da se ta osoba ljuti nego da radimo na korist vlastite štete. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? | |
| |
| | | | Kako reći "ne", a da pritom nikog ne naljutim? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 211 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 211 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|