|
| "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina 12.12.08 17:03 | |
| Predstavljanje nove knjige Arijane Čuline održat će se u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u srijedu, 17. prosinca s početkom u 20 sati. Knjigu će predstaviti Miljenko Jergović, autorica i Boris Svrstan.
Knjiga Arijane Čuline Kako sam postao faca svojevrsni je priručnik namijenjen svakom suvremenom muškarcu. Donosi detaljne upute o tome kako prevariti, ukrasti, postati poduzetnik omiljen u društvu i među ženama.
No, on je i mnogo više o toga, donosi sve što svaki muškarac mora učiniti kako bi od sasvim prosječnog i običnog tipa postao prava faca, upravo onakva kakve danas najbolje prolaze.
Net.hr 12.12.2008. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina 12.12.08 17:05 | |
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina 12.12.08 17:07 | |
| Valjda u Splitu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina 12.12.08 17:09 | |
| - Goran je napisao/la:
- Valjda u Splitu.
A ne piše nigdje a ja ne znam gdje bi ta čitaonica mogla biti :scratch: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina 12.12.08 17:12 | |
| Vrijedi li ta knjiga za sve muškarce ili samo Splićane odnosno Dalmatince. :scratch: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina 12.12.08 17:14 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina 12.12.08 17:15 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina | |
| |
| | | | "Kako sam postao faca" - Arijana Čulina | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 109 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 109 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|