Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Darivanje organa

Go down 
+22
Dragance
scorpio57
mihaela
goc
nitapita
dear_green_gem
bodo
Bella
IvanTitanic
kika&dejan
californiamen
Wind
Seth
Antonio
Yo
slave_six
Teioo
Kikica
Ary
Goran
Blizanka
Zlatko
26 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Što mislite o darivanju organa?
Nikad ih ne bi donirao
Darivanje organa - Page 2 T7mw5w_th5%Darivanje organa - Page 2 I_vote_rcap
 5% [ 2 ]
Nemam stav o tome
Darivanje organa - Page 2 T7mw5w_th3%Darivanje organa - Page 2 I_vote_rcap
 3% [ 1 ]
Možda bi
Darivanje organa - Page 2 T7mw5w_th8%Darivanje organa - Page 2 I_vote_rcap
 8% [ 3 ]
Sigurno bi
Darivanje organa - Page 2 T7mw5w_th84%Darivanje organa - Page 2 I_vote_rcap
 84% [ 34 ]
Ukupno glasova : 40

Autor/icaPoruka
Zlatko
Totalno relaxiran
Zlatko

Male
Scorpio Monkey
Broj postova : 2586
Godine : 44
Datum registracije : 15.10.2008

Darivanje organa - Page 2 Empty
PostajNaslov: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime19.03.09 17:26

First topic message reminder :

Ja bi donirao svoje organe, ionako će mi biti svejedno, a možda nekog spase.
[Vrh] Go down

Autor/icaPoruka
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 124
Datum registracije : 17.11.2009

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime12.12.09 23:25

WIND je napisao/la:
Ne pravi se francuz kad si iz kalifornije Darivanje organa - Page 2 668150
Nije pitanje ni bilo usko definisano da li bi donirali tokom zivota ili nakon smrti....vec samo uopsteno neciji stav po pitanju doniranja organa
Licno, nadam se da nikome nece trebati tvoja pluca Darivanje organa - Page 2 776231

Ljudi su cudna vrsta,ima divnih dusa ali ima ih i gorih od zivotinja!
Ali da sad ne nacinjemo temu u temi...to nekom drugom prilikom.

Ma, ne mogu ljudi biti nit' gori nit' bolji od životinja. Drugačiji smo, životinje su nešto sasvim drugo, ne darivaju oni organe, nit mogu to.. Darivanje organa - Page 2 554834
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster
Broj postova : 1722
Godine : 42
Datum registracije : 09.12.2009

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime13.12.09 12:55

hehehehehehe californiachiko zivi u nekom lijepom pink svijetu gdje su svi ljudi dobre,fine duse Darivanje organa - Page 2 92114 Gdje plesu andjeli u leprsavim haljinama.....gdje teku bistre rijeke....cvjetaju najmirisnije ruze i radja najsladje voce okupano rajskim zrakama sunca.......hmmmmm
Ne zna ni za manijake ni za sadiste, ni za ubice, ni za kasape, ni za mucitelje, ni za mezohiste, ni za roditelje koji siluju vlastitu djecu,ni za mrzioce svega i svacega sto nije kao oni pa u ime necega il nekoga rade ogavnosti van svake normalne pameti, ne zna californiachiko ni za psihicke,fizicke i mentalne silovatelje......itd itd itd.....da ne nabrajam dalje i da ne kvarim ovako fin suncan dan misleci na to koliko covjek moze da bude veca zvijer od bilo koje zivotinje!
Zivotinja,kao takva, je vodjena instinktom...pa i sve sto uradi, uradi zbog usadjenog poriva u sebi.....ubije kad je gladna, kad je napadnuta.....a koji je izgovor ljudi za zvjerstva koja oni cine? Imaju tu neku pamet....ko Homo Sapiensi su .....Misaona Bica......al jad je u tome sto tu pamet neki koriste za neka djela koja su van svake zdrave pameti!
PS.istina,zivotinje ne mogu da daruju organe ali im zato ljudi uzmu koji god zele

(Odstupih od konkretne teme.....ali sta cu, kad me nesto tangira onda moram da reagujem!)
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime13.12.09 13:18

WIND je napisao/la:
hehehehehehe californiachiko zivi u nekom lijepom pink svijetu gdje su svi ljudi dobre,fine duse Darivanje organa - Page 2 92114 Gdje plesu andjeli u leprsavim haljinama.....gdje teku bistre rijeke....cvjetaju najmirisnije ruze i radja najsladje voce okupano rajskim zrakama sunca.......hmmmmm
Ne zna ni za manijake ni za sadiste, ni za ubice, ni za kasape, ni za mucitelje, ni za mezohiste, ni za roditelje koji siluju vlastitu djecu,ni za mrzioce svega i svacega sto nije kao oni pa u ime necega il nekoga rade ogavnosti van svake normalne pameti, ne zna californiachiko ni za psihicke,fizicke i mentalne silovatelje......itd itd itd.....da ne nabrajam dalje i da ne kvarim ovako fin suncan dan misleci na to koliko covjek moze da bude veca zvijer od bilo koje zivotinje!
Zivotinja,kao takva, je vodjena instinktom...pa i sve sto uradi, uradi zbog usadjenog poriva u sebi.....ubije kad je gladna, kad je napadnuta.....a koji je izgovor ljudi za zvjerstva koja oni cine? Imaju tu neku pamet....ko Homo Sapiensi su .....Misaona Bica......al jad je u tome sto tu pamet neki koriste za neka djela koja su van svake zdrave pameti!
PS.istina,zivotinje ne mogu da daruju organe ali im zato ljudi uzmu koji god zele

(Odstupih od konkretne teme.....ali sta cu, kad me nesto tangira onda moram da reagujem!)

Darivanje organa - Page 2 73820 ..svašta si ti tu nama napisala, ali da ne budemo baš jako off topic...otvorit ćemo temu o tome, može? Što je to "radikalno zlo" u čovjeku i zašto je čovjek po tome drugačiji od životinja?
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime13.12.09 13:33

Slobodno otvori temu o tome pa cemo da polemisemo.....ovdje ne mozemo jer nije ok da guramo neku temu u drugu

PS.blago tebi pa se na sve ovo mozes da valjas od smijeha.......
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime13.12.09 15:03

Citat :
koliko covjek moze da bude veca zvijer od bilo koje zivotinje
Wind slazem se s tobom...i koliko god zivila...nikad necu svatiti...kako covjek moze biti gori od zivotinje..
ary sto se tice darivanja ...lijepo je i tako dat svojima do znanja sta ...sta bi htjeli poslije nase smrti i ne mora se uclanjivati ...da bi pomogli ..jer bez obzira ako potpises ...ne mogu oni nista na silu uzeti ako se rodbina ne slozi ....

Darivanje organa - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime13.12.09 16:51

WIND je napisao/la:

A šta tebe pati PMS ili???? Ispada da na cjeloj planeti nema nikog tko bi pomogao...

očito te netko grdno razočarao u životu...
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime13.12.09 17:29

Ma slažem se s Wind..neka si ti rekla kakav je čovjek..ali stvarno ja nevolim..kada čovjeka ..i to onog najnižeg parazita bez trunke ljudskosti poredi s životinjom.
Životinje su sve divne i one najprimitivnije..gledaju da prežive ..ne pakoste jedni drugim iz čiste dosade.
Nisu one ničemu krive..krive su samo zato što žive na istoj planeti kao ova dvo nožna životinja, jer su si ljudi uzeli za pravo da su bolji od sveg živog na ovoj planeti.

A organe darivati..rekla sam da bi..nigdje doduše nisam ništa podpisala..jer nisam bila jako dugo god kod lječnika.
A da nekom mom treba organ..nebi razmišljala ni sekunde dati ili ne dati...ako treba otišla bi stotine kilometrima daleko ..samo da se vidi dali se podudaraju..a kamoli dati nešto što nekom mom može spasiti život.
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime14.12.09 16:33

Arieli.....

Hehehe.....ja i PMS?? Ma ni blizu Darivanje organa - Page 2 776231 Za mene inace kazu da sam rodjena pod sretnom zvijezdom sto se tice i post menstrualnog i samog menstrualnog ciklusa,jer nikad nisam imala nikakvih problema s tim.
Tako da si pogresno shvatila...i sto se tice PMS-a a i sto se tice onoga sto sam napisala
Naime,califorinaman je rekao da su "ljudi cudna vrsta ali su ipak bolji od zivotinja", i samo ZATO sam ja odgovorila u konktekstu u kojem sam odgovorila.
APSOLUTNO ne mogu reci da su svi ljudi dobri kao sto i ne mogu reci da su svi ljudi losi a neki i ZVJERSKI nastrojeni!
U mom pisanju koji ti spomenu,osvrnuh se na ruzniju stranu ljudi kako bih povukla paraleu na onu konstataciju californiamana
Sto apsolutno ne znaci da mislim kako su svi ljudi losi ili zli.....DALEKO OD TOGA!
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime15.12.09 0:31

WIND je napisao/la:
Arieli.....

Hehehe.....ja i PMS?? Ma ni blizu Darivanje organa - Page 2 776231 Za mene inace kazu da sam rodjena pod sretnom zvijezdom sto se tice i post menstrualnog i samog menstrualnog ciklusa,jer nikad nisam imala nikakvih problema s tim.
Tako da si pogresno shvatila...i sto se tice PMS-a a i sto se tice onoga sto sam napisala

Jesi znala da je francuskim zakonima PMS svrstan u kategoriju "prolazne poremećenosti uma"' .. Darivanje organa - Page 2 31382
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime15.12.09 11:08

Darivanje organa - Page 2 12363 ..pametni francuzi..
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime15.12.09 16:45

Darivanje organa - Page 2 12363 Darivanje organa - Page 2 12363 tipicna Francuska posla Darivanje organa - Page 2 12363 Darivanje organa - Page 2 12363
A i trebala sam znati da ce to Californiamen odnekle izceprkati iz francuskih skrinja bisernog znanja Darivanje organa - Page 2 776231
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime15.12.09 17:59

Ma ja bih se smijao s knedlicom u grlu, ima tu svašta; žene to doživljavaju kao "mjesečnu neugodnost", ali prema jednoj studiji na predmenstrualno i menstrualno razdoblje veže se gotovo 50 % svih akutnih psihijatrijskih prijema žena u bolnicu. Prema toj istoj studiji polovica žena koje su penalizirane ( kaženjene smještajem u zatvorske ustanove) zločine su počinile UPRAVO u tom razdoblju. Samoubojstva, zločini, nasilja - sve je to "vezano" uz PMS..
Čak postoji istraživanje da među ženama pilotima - padovi aviona koje one voze u PMS stadiju statistički su izvjesniji u tom razdoblju...
Slijedeći put kad letimo avionom, trebali bismo pitati da li je pilot možda žena i, jelte, da li - možda ima PMS? Darivanje organa - Page 2 432419

Tako daaaa....
[Vrh] Go down
Wind
Totalno relaxiran
Wind

Female
Aquarius Rooster

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime15.12.09 18:39

hmmm trebala sam ici u piloteDarivanje organa - Page 2 12363
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime15.12.09 18:43

Ja se ubuduće vozim samo bespilotnim letjelicama... Darivanje organa - Page 2 31382
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime15.12.09 19:30

iii sta se izjasniste o DARIVANJU ORGANA ...sa PMSom ili bez PMSa...mislim da ovo nema veze sa darivanjem tako da ne bih temu sirila Smile

[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime15.12.09 22:51

blizanka je napisao/la:
iii sta se izjasniste o DARIVANJU ORGANA ...sa PMSom ili bez PMSa...mislim da ovo nema veze sa darivanjem tako da ne bih temu sirila Smile

Ma, na neki način i ima, moraš biti fkt koncentriran kad o tako nečem odlučuješ, mislim bolje rečeno - koncentriran(a).. Darivanje organa - Page 2 12363
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime16.12.09 10:26

Laughing californiamen..vidis kad sam potpisivala nisam o tom razmisljala ...zato djevojke ...zene ...sacekajte ...da produ ti dani pa trk u udruge za darivanje organa...a ni muskima nije mane i vi imate te svoje dane ... :;):
stvarno me interesuje jeli iko ista poduzimao ...poduzeo ...osim sto mu se dopada ideja o darivanju ...da li je iko ista konkretno uradio ili je samo ono komentirao..divno ...krasno ...

[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime16.12.09 10:57

Ja sam obavijestio sve one bližnje koji bi u mogućem trenutku moje moguće smrti odlučivali što s mojim tijelom - da ponude moje organe..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime16.12.09 11:30

Pričala sam sa svojom doktoricom,rekla je ne moram ništa potpisati da želim darovati jer potpisuje se u biti ako ne želiš inače svi drugi su darovatelji,svojima bližnjima sam se izjasnila šta želim u slučaju moje smrti i iskreno se nadam da kao što su rekli da će i poštivati moju želju.
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime16.12.09 13:35

Ja sam smislila da ako mi se baš nešto dogodi ..da s mužem budem u dogovoru..ako treba i podpisati nešto kod bilježnika da se mogu raspačti moji upotrebljivi organi..ovako nedam njima nikakav papir..još da me negdje otmu i bubreg mi ukradu. Darivanje organa - Page 2 12363
[Vrh] Go down
kika&dejan
Zagrijao tipkovnicu
kika&dejan

Cancer Goat
Broj postova : 126
Godine : 33
Datum registracije : 19.12.2009

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime19.12.09 21:11

vjerovatno bi
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime26.12.09 0:12

da sigurno
[Vrh] Go down
IvanTitanic
Početnik
Početnik

Male
Aquarius Horse
Broj postova : 17
Godine : 46
Datum registracije : 21.01.2010

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime21.01.10 21:16

edit

Zadnja promjena: IvanTitanic; 16.04.12 15:19; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime21.01.10 21:26

*Ivane,imaš tu pravo za to darivanje da kod nas je tako, ma skoro pa po svuda je tako novac je bitan i dobiju organe oni koji ga imaju,al opet ne znam dala bih jer i da ode bogatašu šta meni više znači kad umrem jbga,al to je moje kao skromno mišljenje Smile
[Vrh] Go down
IvanTitanic
Početnik
Početnik

Male
Aquarius Horse
Broj postova : 17
Godine : 46
Datum registracije : 21.01.2010

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime21.01.10 21:28

edit

Zadnja promjena: IvanTitanic; 16.04.12 15:17; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Darivanje organa   Darivanje organa - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Darivanje organa
[Vrh] 
Stranica 2 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Dobrovoljno darivanje krvi
» Kako postati darivatelj organa