|
| Darivanje organa | |
|
+22Dragance scorpio57 mihaela goc nitapita dear_green_gem bodo Bella IvanTitanic kika&dejan californiamen Wind Seth Antonio Yo slave_six Teioo Kikica Ary Goran Blizanka Zlatko 26 posters | |
Što mislite o darivanju organa? | Nikad ih ne bi donirao | | 5% | [ 2 ] | Nemam stav o tome | | 3% | [ 1 ] | Možda bi | | 8% | [ 3 ] | Sigurno bi | | 84% | [ 34 ] |
| Ukupno glasova : 40 | | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Darivanje organa 19.03.09 17:26 | |
| First topic message reminder :
Ja bi donirao svoje organe, ionako će mi biti svejedno, a možda nekog spase. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Darivanje organa 12.12.09 23:25 | |
| | |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Darivanje organa 13.12.09 12:55 | |
| hehehehehehe californiachiko zivi u nekom lijepom pink svijetu gdje su svi ljudi dobre,fine duse Gdje plesu andjeli u leprsavim haljinama.....gdje teku bistre rijeke....cvjetaju najmirisnije ruze i radja najsladje voce okupano rajskim zrakama sunca.......hmmmmm Ne zna ni za manijake ni za sadiste, ni za ubice, ni za kasape, ni za mucitelje, ni za mezohiste, ni za roditelje koji siluju vlastitu djecu,ni za mrzioce svega i svacega sto nije kao oni pa u ime necega il nekoga rade ogavnosti van svake normalne pameti, ne zna californiachiko ni za psihicke,fizicke i mentalne silovatelje......itd itd itd.....da ne nabrajam dalje i da ne kvarim ovako fin suncan dan misleci na to koliko covjek moze da bude veca zvijer od bilo koje zivotinje! Zivotinja,kao takva, je vodjena instinktom...pa i sve sto uradi, uradi zbog usadjenog poriva u sebi.....ubije kad je gladna, kad je napadnuta.....a koji je izgovor ljudi za zvjerstva koja oni cine? Imaju tu neku pamet....ko Homo Sapiensi su .....Misaona Bica......al jad je u tome sto tu pamet neki koriste za neka djela koja su van svake zdrave pameti! PS.istina,zivotinje ne mogu da daruju organe ali im zato ljudi uzmu koji god zele (Odstupih od konkretne teme.....ali sta cu, kad me nesto tangira onda moram da reagujem!) | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Darivanje organa 13.12.09 13:18 | |
| - WIND je napisao/la:
- hehehehehehe californiachiko zivi u nekom lijepom pink svijetu gdje su svi ljudi dobre,fine duse Gdje plesu andjeli u leprsavim haljinama.....gdje teku bistre rijeke....cvjetaju najmirisnije ruze i radja najsladje voce okupano rajskim zrakama sunca.......hmmmmm
Ne zna ni za manijake ni za sadiste, ni za ubice, ni za kasape, ni za mucitelje, ni za mezohiste, ni za roditelje koji siluju vlastitu djecu,ni za mrzioce svega i svacega sto nije kao oni pa u ime necega il nekoga rade ogavnosti van svake normalne pameti, ne zna californiachiko ni za psihicke,fizicke i mentalne silovatelje......itd itd itd.....da ne nabrajam dalje i da ne kvarim ovako fin suncan dan misleci na to koliko covjek moze da bude veca zvijer od bilo koje zivotinje! Zivotinja,kao takva, je vodjena instinktom...pa i sve sto uradi, uradi zbog usadjenog poriva u sebi.....ubije kad je gladna, kad je napadnuta.....a koji je izgovor ljudi za zvjerstva koja oni cine? Imaju tu neku pamet....ko Homo Sapiensi su .....Misaona Bica......al jad je u tome sto tu pamet neki koriste za neka djela koja su van svake zdrave pameti! PS.istina,zivotinje ne mogu da daruju organe ali im zato ljudi uzmu koji god zele (Odstupih od konkretne teme.....ali sta cu, kad me nesto tangira onda moram da reagujem!) ..svašta si ti tu nama napisala, ali da ne budemo baš jako off topic...otvorit ćemo temu o tome, može? Što je to "radikalno zlo" u čovjeku i zašto je čovjek po tome drugačiji od životinja? | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 13.12.09 13:33 | |
| Slobodno otvori temu o tome pa cemo da polemisemo.....ovdje ne mozemo jer nije ok da guramo neku temu u drugu PS.blago tebi pa se na sve ovo mozes da valjas od smijeha....... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Darivanje organa 13.12.09 15:03 | |
| - Citat :
- koliko covjek moze da bude veca zvijer od bilo koje zivotinje
Wind slazem se s tobom...i koliko god zivila...nikad necu svatiti...kako covjek moze biti gori od zivotinje.. ary sto se tice darivanja ...lijepo je i tako dat svojima do znanja sta ...sta bi htjeli poslije nase smrti i ne mora se uclanjivati ...da bi pomogli ..jer bez obzira ako potpises ...ne mogu oni nista na silu uzeti ako se rodbina ne slozi .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Darivanje organa 13.12.09 16:51 | |
| - WIND je napisao/la:
- hehehehehehe californiachiko zivi u nekom lijepom pink svijetu gdje su svi ljudi dobre,fine duse Gdje plesu andjeli u leprsavim haljinama.....gdje teku bistre rijeke....cvjetaju najmirisnije ruze i radja najsladje voce okupano rajskim zrakama sunca.......hmmmmm
Ne zna ni za manijake ni za sadiste, ni za ubice, ni za kasape, ni za mucitelje, ni za mezohiste, ni za roditelje koji siluju vlastitu djecu,ni za mrzioce svega i svacega sto nije kao oni pa u ime necega il nekoga rade ogavnosti van svake normalne pameti, ne zna californiachiko ni za psihicke,fizicke i mentalne silovatelje......itd itd itd.....da ne nabrajam dalje i da ne kvarim ovako fin suncan dan misleci na to koliko covjek moze da bude veca zvijer od bilo koje zivotinje! Zivotinja,kao takva, je vodjena instinktom...pa i sve sto uradi, uradi zbog usadjenog poriva u sebi.....ubije kad je gladna, kad je napadnuta.....a koji je izgovor ljudi za zvjerstva koja oni cine? Imaju tu neku pamet....ko Homo Sapiensi su .....Misaona Bica......al jad je u tome sto tu pamet neki koriste za neka djela koja su van svake zdrave pameti! PS.istina,zivotinje ne mogu da daruju organe ali im zato ljudi uzmu koji god zele (Odstupih od konkretne teme.....ali sta cu, kad me nesto tangira onda moram da reagujem!) A šta tebe pati PMS ili???? Ispada da na cjeloj planeti nema nikog tko bi pomogao... očito te netko grdno razočarao u životu... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Darivanje organa 13.12.09 17:29 | |
| Ma slažem se s Wind..neka si ti rekla kakav je čovjek..ali stvarno ja nevolim..kada čovjeka ..i to onog najnižeg parazita bez trunke ljudskosti poredi s životinjom. Životinje su sve divne i one najprimitivnije..gledaju da prežive ..ne pakoste jedni drugim iz čiste dosade. Nisu one ničemu krive..krive su samo zato što žive na istoj planeti kao ova dvo nožna životinja, jer su si ljudi uzeli za pravo da su bolji od sveg živog na ovoj planeti. A organe darivati..rekla sam da bi..nigdje doduše nisam ništa podpisala..jer nisam bila jako dugo god kod lječnika. A da nekom mom treba organ..nebi razmišljala ni sekunde dati ili ne dati...ako treba otišla bi stotine kilometrima daleko ..samo da se vidi dali se podudaraju..a kamoli dati nešto što nekom mom može spasiti život. | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 14.12.09 16:33 | |
| Arieli..... Hehehe.....ja i PMS?? Ma ni blizu Za mene inace kazu da sam rodjena pod sretnom zvijezdom sto se tice i post menstrualnog i samog menstrualnog ciklusa,jer nikad nisam imala nikakvih problema s tim. Tako da si pogresno shvatila...i sto se tice PMS-a a i sto se tice onoga sto sam napisala Naime,califorinaman je rekao da su "ljudi cudna vrsta ali su ipak bolji od zivotinja", i samo ZATO sam ja odgovorila u konktekstu u kojem sam odgovorila. APSOLUTNO ne mogu reci da su svi ljudi dobri kao sto i ne mogu reci da su svi ljudi losi a neki i ZVJERSKI nastrojeni! U mom pisanju koji ti spomenu,osvrnuh se na ruzniju stranu ljudi kako bih povukla paraleu na onu konstataciju californiamana Sto apsolutno ne znaci da mislim kako su svi ljudi losi ili zli.....DALEKO OD TOGA! | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 15.12.09 0:31 | |
| - WIND je napisao/la:
- Arieli.....
Hehehe.....ja i PMS?? Ma ni blizu Za mene inace kazu da sam rodjena pod sretnom zvijezdom sto se tice i post menstrualnog i samog menstrualnog ciklusa,jer nikad nisam imala nikakvih problema s tim. Tako da si pogresno shvatila...i sto se tice PMS-a a i sto se tice onoga sto sam napisala
Jesi znala da je francuskim zakonima PMS svrstan u kategoriju " prolazne poremećenosti uma"' .. | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Darivanje organa 15.12.09 11:08 | |
| ..pametni francuzi.. | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 15.12.09 16:45 | |
| | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 15.12.09 17:59 | |
| Ma ja bih se smijao s knedlicom u grlu, ima tu svašta; žene to doživljavaju kao "mjesečnu neugodnost", ali prema jednoj studiji na predmenstrualno i menstrualno razdoblje veže se gotovo 50 % svih akutnih psihijatrijskih prijema žena u bolnicu. Prema toj istoj studiji polovica žena koje su penalizirane ( kaženjene smještajem u zatvorske ustanove) zločine su počinile UPRAVO u tom razdoblju. Samoubojstva, zločini, nasilja - sve je to " vezano" uz PMS.. Čak postoji istraživanje da među ženama pilotima - padovi aviona koje one voze u PMS stadiju statistički su izvjesniji u tom razdoblju... Slijedeći put kad letimo avionom, trebali bismo pitati da li je pilot možda žena i, jelte, da li - možda ima PMS? Tako daaaa.... | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 15.12.09 18:39 | |
| hmmm trebala sam ici u pilote | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 15.12.09 18:43 | |
| Ja se ubuduće vozim samo bespilotnim letjelicama... | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 15.12.09 19:30 | |
| iii sta se izjasniste o DARIVANJU ORGANA ...sa PMSom ili bez PMSa...mislim da ovo nema veze sa darivanjem tako da ne bih temu sirila _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 15.12.09 22:51 | |
| - blizanka je napisao/la:
- iii sta se izjasniste o DARIVANJU ORGANA ...sa PMSom ili bez PMSa...mislim da ovo nema veze sa darivanjem tako da ne bih temu sirila
Ma, na neki način i ima, moraš biti fkt koncentriran kad o tako nečem odlučuješ, mislim bolje rečeno - koncentriran(a).. | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 16.12.09 10:26 | |
| californiamen..vidis kad sam potpisivala nisam o tom razmisljala ...zato djevojke ...zene ...sacekajte ...da produ ti dani pa trk u udruge za darivanje organa...a ni muskima nije mane i vi imate te svoje dane ... : : stvarno me interesuje jeli iko ista poduzimao ...poduzeo ...osim sto mu se dopada ideja o darivanju ...da li je iko ista konkretno uradio ili je samo ono komentirao..divno ...krasno ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Darivanje organa 16.12.09 10:57 | |
| Ja sam obavijestio sve one bližnje koji bi u mogućem trenutku moje moguće smrti odlučivali što s mojim tijelom - da ponude moje organe.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Darivanje organa 16.12.09 11:30 | |
| Pričala sam sa svojom doktoricom,rekla je ne moram ništa potpisati da želim darovati jer potpisuje se u biti ako ne želiš inače svi drugi su darovatelji,svojima bližnjima sam se izjasnila šta želim u slučaju moje smrti i iskreno se nadam da kao što su rekli da će i poštivati moju želju. |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Darivanje organa 16.12.09 13:35 | |
| Ja sam smislila da ako mi se baš nešto dogodi ..da s mužem budem u dogovoru..ako treba i podpisati nešto kod bilježnika da se mogu raspačti moji upotrebljivi organi..ovako nedam njima nikakav papir..još da me negdje otmu i bubreg mi ukradu. | |
| | | kika&dejan Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 126 Godine : 33 Lokacija : Osijek Datum registracije : 19.12.2009
| Naslov: Re: Darivanje organa 19.12.09 21:11 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Darivanje organa 26.12.09 0:12 | |
| |
| | | IvanTitanic Početnik
Broj postova : 17 Godine : 46 Datum registracije : 21.01.2010
| Naslov: Re: Darivanje organa 21.01.10 21:16 | |
|
Zadnja promjena: IvanTitanic; 16.04.12 15:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Darivanje organa 21.01.10 21:26 | |
| *Ivane,imaš tu pravo za to darivanje da kod nas je tako, ma skoro pa po svuda je tako novac je bitan i dobiju organe oni koji ga imaju,al opet ne znam dala bih jer i da ode bogatašu šta meni više znači kad umrem jbga,al to je moje kao skromno mišljenje |
| | | IvanTitanic Početnik
Broj postova : 17 Godine : 46 Datum registracije : 21.01.2010
| Naslov: Re: Darivanje organa 21.01.10 21:28 | |
|
Zadnja promjena: IvanTitanic; 16.04.12 15:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Darivanje organa | |
| |
| | | | Darivanje organa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 286 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 286 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|