| Dobrovoljno darivanje krvi | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Dobrovoljno darivanje krvi 21.10.08 19:59 | |
| Krv se ne može umjetno proizvesti i u trenutku kad nam zatreba krv kao lijek ovisni smo o dobrovoljnim darivateljima krvi. Darivanje krvi je gotovo potpuno bezbolno, traje samo nekoliko minuta i preporucam to svim zdravim osobama. Kao i mnogi, ja sam prvi put darovao krv u srednjoj školi i cinim to do danas. Više informacija procitajte na http://www.hztm.hr | |
|
| |
Dreamy_angel Početnik
Broj postova : 36 Godine : 35 Datum registracije : 26.09.2008
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 26.10.08 10:30 | |
| Ja sam baš u petak dala krv... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 04.11.08 23:25 | |
| zašto da ne??? samo pomislite koliko možete pomoći nekom na taj način.... |
|
| |
vanja Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 185 Godine : 35 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.11.08 11:56 | |
| - minchy89 je napisao/la:
- zašto da ne???
samo pomislite koliko možete pomoći nekom na taj način.... slažem se | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Dobrovoljni davaoci krvi?... 25.11.08 13:02 | |
| Da li ste dobrovoljni davaoc krvi?... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 25.11.08 13:03 | |
| Jesam,ako će moja krv nekome pomoći ja sam sretna |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 26.11.08 0:12 | |
| jesam i dok god budem u mogućnosti, ću biti... jer mislim da je nabolji poklon nekom ako mu možete pomoći u onom najpotrebnijem-zdravlju, jer to se ne može kupiti, zato svi darujmo krv, da učinimo sretnim i druge i nas.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 08.02.09 21:04 | |
| jesam, dobrovoljni sam davaoc krvi... započelo je sve krajem srednje škole na nagovor jednog profesora koji non stop potiče druge da daju svoju krv... potrebno je izdvojiti samo 10-tak minuta...tih par minuta koji nama ništa ne znače nekima koji trebaju našu krv su sve.... |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 08.02.09 21:24 | |
| Nisam, imam jako niski tlak. | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 08.02.09 21:51 | |
| jesam, par puta u akcijama kad traze O _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 25.08.09 14:02 | |
| nisam, nažalost ne mogu biti...i jako mi je žao jer uvijek mi prođe kroz glavu da bih nekome puno pomogla, a isto tako mogla bi se i ja naći u situaciji da mi treba krv... Ali muž ima 3 godine redovito daje čim može... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 03.09.09 18:38 | |
| Davaoc sam krvi od 18-e godine, nekome puno znači, a mene košta samo 15-ak minuta vremena. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 20.04.10 16:46 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 20.04.10 16:47 | |
| ja samo 3 puta |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 19:58 | |
| Kad si dala zadnji put Bleky? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:03 | |
| pre nekih godinu i po |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:03 | |
| Što čekaš za četvrto? : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:09 | |
| moracu ovih dana |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:11 | |
| Ajde, ako ne daš, ja ću ti krv popiti _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:12 | |
| ma dacu ne brini ima tih akcija ovde na svakom koraku . a za pijenje krvi mozda ti nece odgovarati moja krvna grupa |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:43 | |
| Odgovara mi svaka... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:46 | |
| Moja baš nije neke kvalitete...tako su mi rekli | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:47 | |
| |
|
| |
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi 06.05.10 20:51 | |
| Ja sam 0 pozitivna...svakome mogu dati...a meni samo moju | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dobrovoljno darivanje krvi | |
| |
|
| |
| Dobrovoljno darivanje krvi | |
|