|
| Dječji biseri | |
|
+8_pandora_ Badomen provinceza Ary Blizanka Goran Alba Kikica 12 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Dječji biseri 12.03.09 20:46 | |
| First topic message reminder :Uvijek imamo dječjih izjava, fora, a pišemo ih svugdje pa neka budu na jednom mjestu da se svi mogu smijati. Djevojčice ne mogu stojećki piškiti jer se nemaju za što držati. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 31.05.09 19:38 | |
| nije to neki biser...ali mi se činilo simpatično... bio je neki turnir kod mene i došla dječica na sok...a mene jedan maleni dečkić od 5, 6 godina pita: mogu ja dobiti jedan kakajo? : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 02.06.09 20:20 | |
| "Učiteljice, ja danas nisam raspoložen. Mogu otić doma?" :ha?: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 02.06.09 20:21 | |
| raspoložen za šta? što si to zahtijevala od njega? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 02.06.09 20:22 | |
| Ništa ... vodila ja svoju brigu oko novaca za marendu. Ne, nisam to zahtijevala korn jedan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 02.06.09 20:22 | |
| ne znam ja...već pomislio da si bacila oko na mlađe... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 02.06.09 20:25 | |
| znači..tvoje okice nisu kao moje nožice na avataru? : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 02.06.09 20:26 | |
| jok ... ali izraz lica je tu negdje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 02.06.09 20:27 | |
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Dječji biseri 06.06.09 8:45 | |
| Negdje prije smo obiteljski raspravljali o još jednoj bebi. Zapravo super nam je imaTti malu bebicu u kući, a ova nam je postala velika i to jako brzo....pa smo bili u pregovorima kada bi mogli imati još jednu..... To je naravno sve ona slušala bez komentara, dobro imala je kometar,a to da će mi pomagati donositi samo čiste pelena za bebu, one smrdljive neka sama odnosim No to nije sve, nastavak priče je bio jučer kada je glumica vidjela reklamu za pivo i kaže....a zašto nikad nema piva u kući,ja bi malo pila to mi je baš slatko . JA joj kažem da djeca ne smiju piti pivo jer je to alkohol,a ako se napiju aklohola može im se poremetiti u malom mozgiću rast i može zauvijek ostati ovako mala......na to će ona meni .......e pa onda dobro donesi mi piva ja ću se napiti,a vama ću ostati mala beba zauvijek i nećete morati praviti novu bebu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 06.06.09 8:57 | |
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dječji biseri 06.06.09 10:50 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Dječji biseri 30.06.09 16:01 | |
| Nije neki biser ali,........bile danas u trgovini i kažemjoj da si može izibrati nešto slatko i nešto slano....Izabere ona jedan mali Bobi za sada i jedan veliki pita jel može za poslije podne kad dođe društvo, ajde nek ti bude komentiram. I uzme male gumene bombone ....tako ona šuti, ali sjetila se da bi mogla i one male čoko. kroasane od Chipte..i odonese ih i kaže i može i ovo.......e nemože kažem ali se sjetim da malu škrticu probam prevariti pa joj kažem.....zapravo može ali, ako češ njih nositi poslije podne i dijeliti s društvom......u joj kaže nijh previše volim neču danas čoko.krosane njih ću sutra .....ode i zastane , pogleda me i kaže....A JESI ME PREVARILA....... | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Dječji biseri 01.07.09 15:37 | |
| .....evo naj noviji..... ...čistile smo nas dvije kajsije, a tatani nam u garaži nešto varuca...i izađe on vnka pita mene gdje mi je onaj ašov ( što sam ga zimus slomila) da mi ga zavari..evo sad ću ga naći i odem..... ...čujem iz daljine gdje ona njemu nešto nabraja na nešto ga nagovara...uto se vratim..i pitam što je bilo, pošto se oni smiju....a on kaže..rekla mi je čera da što ja nebi tu s njom čistio , a mama neka ide variti.....a zašto pita on...pa ti nikada ništa ne prigovaraš, a mama stalno nešto broji i prigovara mi dok radim...... | |
| Naslov: Re: Dječji biseri 01.07.09 16:25 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | provinceza Početnik
Broj postova : 62 Datum registracije : 29.06.2009
| Naslov: Re: Dječji biseri 08.07.09 15:16 | |
| mama, onaj ciko svaku vecer ide na jebanje u crkvu na vjezbanje u crkvu je htio reci : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dječji biseri 08.07.09 15:17 | |
| |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Dječji biseri 19.08.09 21:00 | |
| Evo najnoviji.... ......neki dan je imala pitanje..kako se naprave bebe.... Ajde kažem ja noj da se mama i tata ili ččiko i teta ...puno moraju maziti i grliti i onda mogu tako napraviti bebu, ali ne smije ih nitko gledati.. : : A ovih zadnjih dana stalno se priča o braci seki, svejedno...i ja slinim po bebama na ulici...kada evo nje danas poslije podne... ..omotala ruke oko mene i grli me i stiska sve škrguče zubičima...pa reko daj Lucija pa šta je sada..kaže ona šuti i grli me jako,jako..pa zašto maco sada, što je bilo...ona će na to... ...pa možda ako se jako izgrlimo i pomazimo, možemo, napraviti ti bebu i imamo malu bebu u pupi.... Joj..... mislim da me nije baš slušala | |
| Naslov: Re: Dječji biseri 19.08.09 21:03 | |
| ljubav moja...moja mala princeza ...daj kiki uozbilji se i bolje objasnjavaj djetetu ...nemoj da ja i ona pocnemo tipkat ... daj joj veliku :cura: _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Dječji biseri 19.08.09 21:14 | |
| Vidim ja tipkate vi i bez mene več sada, što će biti za godinu dana : : ..a puse , ma daj rekla sam ti ja spavam , a ona eeee..mama teta...ti šalje puse... ..ja neznam gdje sam, ma koja teta, baš je tebi rekla..a za godinu ću morati pogleadti, da nije zbilja s njom na MSNu | |
| Naslov: Re: Dječji biseri 19.08.09 21:21 | |
| ma ne diraj mi je ...kako se ja i ona ispricamo ...ona meni na tebe se zali ja njoj na tebe ...elem iste smo... ona je moja _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Dječji biseri 19.08.09 21:28 | |
| Štaaaaaaa ti na mene..nemoguče..ja oličenje smirenosti, dobrote...i veselja.. | |
| Naslov: Re: Dječji biseri 13.09.09 16:16 | |
| Ljubav vas pronađe, čak i kad joj se pokušate sakriti. Ja joj se pokušavam sakriti otkad sam imao 5, ali cure me svejedno nalaze.
Dave, 8 godina
Naučite se dobro ljubiti. To bi vam moglo pomoći da vaša žena zaboravi da niste iznijeli smeće.
Erin, 8 godina
Mislim da bi trebao biti pogođen strelicom ili tako nešto, ali ostalo ne bi trebalo biti toliko bolno.
Manuel, 8 godina
Ljubav je kad mama vidi tatu na wc-u i ne misli da je to odvratno.
Karen, 7 godina _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Dječji biseri 14.09.09 17:08 | |
| Svađa jučer pred slastičarnom, u šetnji, kod auta, svugdje se samo svađamo i kokoškamo..nas dvije..i kaže pametnica..de rodi si novu bebu mama, pusti mene malo na miru... | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dječji biseri | |
| |
| | | | Dječji biseri | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 42 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 42 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|