|
| Halid Bešlić - tekstovi | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Halid Bešlić - tekstovi 12.03.09 18:17 | |
| First topic message reminder :znamo i sami što se čovjeku dogodilo....pa da mu na neki način izrazimo potporu... MILJACKA Ja sve ove dane cekam da mi svane da vidim tvoj dragi lik ja sve ove dane tjesim jarane a bolan vise sam od njih Jednom si rekla, nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi Ref. 2x Ko bi rek'o cuda da se dese pa Miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc' da ne mogu ulicom ti proc' Ja sve ove noci cekam kad ces doci doci u zivot moj ja sve ove noci zivim u samoci jer mogu biti samo tvoj Jednom si rekla, nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi Ref. 2x Da ne mogu tebi doc' da ne mogu ulicom ti proc' |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 16:40 | |
| Ne zovi me, ne trazi me
Kako smo se upoznali ko je tome kriv kako nismo odmah znali da smo pogrijesili
Ref. 2x Ne zovi me, ne trazi me uzela si sve mladost si mi potrosila i ostavila me
Kako tebi niko nije odmah reko tad da mi nismo jedno za drugo nece ici dugo
Ref. 2x
Ljudi su mi govorili nisam slusao ja Boze ne bih vjerovao da bi me izdala _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 16:43 | |
| Ljubav je stvorila andjela
Mozda si srela andjela mozda si srela furiju mozda sad mila, mozda sad dzenetsku ljubim huriju
Ref. 2x Ljubav je stvorila andjela ljubav je lanac od bisera ponekad sve se pokida to i ostaje srce ranjeno
Za tebe ja sam andjeo za mene ti si boginja za mene ti si vjeruj sad jedina prava istina
Ref. 2x
Ako si ljubila andjela ako si njemu pripala zasto si onda, zasto si andjela svoga lagala
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 16:45 | |
| Da zna zora (duet Zeljko Bebek)
Da zna zora, da zna zora kako silno ljubim ja aaa nebi zora, nebi zora za godinu svanula
Danju nocu, nocu danju rujno vino pijem ja aaa a pred zoru, a pred zoru pijan kuci idem ja
Da zna zora, da zna zora koju dragu ljubim ja aaaa nebi zora, nebi zora nikad rujna svanula _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 16:48 | |
| Dosta mi je tuzne muzike
Dosta mi je tuzne muzike tuznih prica i pjesama svelih ruza u proljece i cemera s njenih usana
Ref. 2x Dusa mi je tugu krila dok je ona srecna bila a ja jadan cemer pio samo da bi kraj nje bio
Cuvao sam dvije ruzice cuvao ih u pjesmama mjesto srece i ljepote miris tuge osta za nama
Ref. 2x
Cemer su mi usne popile zbog ljubavi i pjesama svele ruze mog zivota ostale su ko u bajkama
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 16:50 | |
| Gitara i casa vina
Tuzna je pjesma moja tuzni su moji sni najveca ljubav zivota moga hoce da me zaboravi
Ref. Jedna gitara i casa vina reci ce svima, reci ce svima kako sam kose volio plave a one hoce da me zaborave
Ako si cula pjesmu ako si cula ti onda tu pjesmu nikada vise, nikada ne zaboravi
Ref.
Kako je nekad bilo nikom ne reci ti pjesmu sto pjevam samo za tebe, molim te ne zaboravi _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 16:53 | |
| Samo s tobom lijepo mi je
Kad bi nebo, kad bi sunce kad bi zvijezde nocu znale da mi kazu, da me lazu sto su tvoje oci zaplakane
Ref. 2x Suze tvoje, srce moje ljubavi ce zar da pije zagrli me, poljubi me samo s tobom lijepo mi je
Sta je zivot, sta je sreca kad vremena malo osta' ja te grlim, ja te ljubim poljubaca nikad nije dosta
Ref. 2x
Kuda ici, kuda stici bez ljubavi sto nas spaja kaze sunce koga ljubim zeljan tvojih toplih zagrljaja
Ref. 2x
Samo s tobom lijepo mi je (3x) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 16:55 | |
| Daleko je sreća
Samo tebi mogu reci sve sto nisam nikom rek'o samo tebi duso moja ali ti si predaleko
Ref. 2x Daleko sam ja daleko si ti daleko je sreca daleko smo mi
Ja sam s tobom srecan bio lijepa zeno, bistra rijeko sve je isto kao nekad samo ti si predaleko
Ref. 2x
Ti si bila dio mene to je znao drugi neko zelio bih da te vidim ali ti si predaleko
| |
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 16:58 | |
| Oči njene
Nije grijeh, pa da ruzno uvijek sanjam ja nije bol kada dusa ne progovara
Ref. 2x Ne padajte tamne sjene ne skrivajte oci njene
Osjecam, da cu dragi lik da zaboravim nije bol, ali mogu jos da ponovim
Ref. 4x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 27.03.09 17:00 | |
| Navika
To ne bi led zaledio tu vatru ne znam ko bi, ko bi gasio jedino ja, kad pokucam sirom ti dusu, dusu ja otvaram
To ne bi cio grad zabranio ni jedan ne bi mrak te mrak te sakrio mrak te ne bi sakrio
Ref. Navika tvoja soba i postelja tvoja pjesma mi najdraza navika, ostala, mi navika
To ne bi dan razdanio da ne znam kol'ko dugo, dugo trajalo jedino ja predosjecam sta u svom srcu, srcu ti osjecas
To ne bi cio grad zabranio ni jedan ne bi mrak te mrak te sakrio mrak te ne bi sakrio
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi 18.10.10 19:36 | |
| Zarobljenik uspomena (duet Danijela Martinovic)
Ja dugo pamtim, mala jos takvu nisam sreo k'o da sam cijeli zivot za tebe mrezu pleo ljubav, znas li sta je ljubav
Neko se sretan rodi pa nadje put u mraku ja nasukan na tebe u svakom mom' si dahu tuga, znas li sta je tuga
Ne budi me, ne diraj sne ja nemam gdje da vratim se nemam dom kada nisam sa tobom
Ref. Kad' odem ja, nastavi voljeti ja sebe znam, nece me boljeti na putu tom' povratka nema jer ja sam zarobljenik uspomena
Ja dobro pamtim, stari a tebe ne bih smjela osjeti uvijek zena kada je prevarena ljubav, to je samo ljubav
To je samo ljubav
Kad' stegne oko vrata rukama zlatnim svojim davi te k'o kravata u crno nebo boji tuga, to je samo tuga
Ne budi me, ne diraj sne ja nemam gdje da vratim se nemam dom kada nisam sa tobom
Ref.
Bili smo jedno srce jedna dusa jedna sudbina
I dobro znam da takvu ljubav necu naci nikada
Ref.
Jer ja sam zarobljenik uspomena _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Halid Bešlić - tekstovi | |
| |
| | | | Halid Bešlić - tekstovi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 412 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 412 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|