|
| Opća Opasnost - tekstovi pjesama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Talia Ljubitelj foruma
Broj postova : 7245 Godine : 110 Datum registracije : 03.11.2012
| Naslov: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 20:27 | |
| Na mome nebu je tvoje ime zvijezda sto tone u tamnu noc sam u samoci, k'o krik u noci hodam tisinom, svojom pustinjom
Ref. 2x Nocas cu grad obojati bojama srca slomljenog nocas cu sve svoje radosti prodati andjelu nesretnom
Nemas me vise, u svojoj dusi ne spavam vise, u tvome snu bjezim k'o sjena, od samog sebe hladno je, vjeruj mi ti, dolje na dnu | |
| | | Talia Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 20:28 | |
| Prosao sam brda i doline i nesto takvo od sudbine nisam ocekivao jer srce mi je bilo lomljeno nekoliko puta totalno i ne znam kako sam prezivio
I bas kad sam mislio da su zene odavno zaboravljena prica za mene pojavila se ona i pogledala me ocima zbog kojih zaboravih sve
Ref. Kao grom pogodila me kao grom o, kao grom pogodila me kao grom
Ona je jos jedno olujno more u zivotu mom, bit' ce to strasan brodolom da, da a srce je vec bilo lomljeno nekoliko puta totalno i ne znam kako sam prezivio
I bas kad sam mislio da su zene odavno zaboravljena prica za mene pojavila se ona i pogledala me ocima zbog kojih zaboravih sve | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 20:28 | |
| Jednom kad noc ukrade nebu sve sto si voljela na njemu bit ce ti zao, bit ce ti zao sto nisam tu ruke pamte samo ljubav najbolju
Jednom kad usne ne budu htjele u strancu utjehu traziti suze ce srcu sapnuti da je pogrijesilo jer nije ostalo tamo gdje je jedino voljelo
Kada tuga jednom na vrata dodje a samoca zaboli hoces li moci ime moje sa usana svojih skloniti
Bili smo jednom najbolji o nama su price pricali i sad kad se sjetis htjela bi vrijeme vratiti poslije mene su ti ladje slomile bure i vjetrovi | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 20:29 | |
| Hodas, po mojim snovima spavas, na mojim usnama lazes da vjerujes ocima krades svijet sa mojih dlanova
Ref. Budim se iz ludila ti si, trnje pod nogama slijep sam, od tvojih dodira pobjeci moram
pusti me
Lutas, po mojim mislima setas, po mojim pjesmama uzimas, a sve si vec uzela krades mir sa mojih usana
Ref. 2x
Ja sam zarobljen u tvojim ocima ja te slijepo pratim kao mjesecar, na rubu ponora | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 20:30 | |
| Tvoje ime cuvam tu duboko u srcu i spomenem te samo kada ne cuju cuvam te u dusi kao pjesmu najdrazu mada vec odavno nisi tu
A nudio sam srcu neke druge ljubavi var'o ga ljepotom samo da zaboravi ali ne vrijedi vjeruj mi srce se ne da varati srce k'o srce uvijek je pitalo gdje si ti
Ref.
I ne znam gdje, ali nac'u te pregazit' cu mora do tebe preko vatre i vode cu prijeci jer te volim i ne znam gdje, svejedno je nista me sprjecit' ne moze do kraja svijeta idem za tobom jer te volim
Neke slike blijede kako dani prolaze onima koje vrijede vrijeme nista ne moze jos si uvijek ista u mome sjecanju vidimo se nocas ponovo u snu
A nudio sam srcu neke druge ljubavi var'o ga ljepotom samo da zaboravi ali ne vrijedi vjeruj mi srce se ne da varati srce k'o srce uvijek je pitalo gdje si ti | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 20:44 | |
| Budim se iz sna tebe sam sanjao opet sam tebe sanjao
Vani sunce sja a ja bih nestao tako bih rado nestao
Ovaj je grad jos onaj isti mali grad u kojem svatko sve o svakom zna
Ja se jos trudim ostat onaj stari ja al' mi ne ide bez tebe ne ide
Ref. Uzalud sunce sja kad mi u srcu padaju kise nebo ne vidim od oblaka otkad tebe nema vise uzalud sunce sja kad je oko mene samo noc ti bi mogla donijeti jutro al' neces doc
Dani prolaze nista se ne mijenja
Mislim na tebe to je ko navika prokleta navika
Ref.2x
Ti vise nikad neces doc ti nikad neces doc | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 20:45 | |
| Evo idu svatovi, moju dragu vode njiste konji kiceni, blatnim sorom hode vesela ih pjesma prati, zvone tambure ko ruza bez vode ja cu uvenut bez nje
Ref. 2x Ej rastavise i nas dvoje ej raspuklo se srce moje srce moje
Bijeli konji odmicu, ode moja mila jesen maglu rasula, njeno lice skrila i neka je, nek' je skrila da me ne vidi ne bi njene oci mogle suzu sakriti
Ref. 3x
Gdje to idu svatovi, gdje mi dragu vode | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 20:51 | |
| Sve ono vazno ti nisam stigao reci trazio sam kraci put ka sreci i negdje usput izgubio tebe
A ne znam gdje sam isao i sta sam to htio bjezao sam valjda od samog sebe i negdje usput izgubio tebe
Da ti kazem, oprosti to tako jadno zvuci sad kao i ona prica kako sam bio klinac kako sam bio premlad
Ref. Istina je, pobjego sam priznajem ti sada ti si me cekala tamo na nasem mjestu
Pobjegao sam od nas od ovog grada bilo je ljetno vece posljednjim vlakom
Pobjegao sam kao zadnje smece jer sam se bojao ljubavi jer sam se bojao srece
Samo srusene snove sto me jos bude nocu ljubav bez ljubavi, laz i samocu to sam nasao trazeci sebe
Izmedju dva pijanstva mi je postalo jasno da se ne mogu vratit i da je prekasno i da sam zauvijek izgubio tebe | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 18.01.13 21:01 | |
| Dan i noc mi smo bili zajedno dijelili smo snove i ono malo sto smo imali u dzepu ja sam bio divlji, a ti si voljela bas to trazili smo samo svoje mjesto ispod sunca
A gdje bi nam bio kraj da te nisu odveli dali su ti sve i jos ti sve obecali
Ref. Al' srce tvoje zna da si sve izgubila i jednom ce ti reci noc je hladna bez njega srce zna sto smo bili ti i ja ja se jos borim i necu stati, tebe su slagali, ti si se predala
Kao leptir i cvijet na dlanu jedne ljubavi stajali smo sami bez igdje iceg ali sretni kao malo tko a sada ti se dive za jedan osmijeh ti placaju hodat' ces po zlatu al' nikad vise neces biti sretna | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 19.01.13 21:55 | |
| Dosla si mi sigurna mnogi su te htjeli
Dosla si mi sigurna mnogi su te htjeli povesti te sa sobom nisu znali, nisu smjeli
Uz mene ti se privijas usne nam se lijepe za tvoju ljubav, duso oci su mi slijepe
Sjaje ti se oci, gledas me pogled ti je snen i ove prazne noci, svitanje sve je samo tren
Ref. Ti jos si tu kraj mene i mi, na zidu nase sjene i ti, idi, ja ti kazem, kroz noc ne misli da te lazem
Mala moja, pitam se sto te za me veze znas li, luda curice da ti snovi bjeze
Hajde, shvati barem jednom da uzet cu ti tijelo ali nikad nece biti sto bi tvoje srce htjelo | |
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama 19.01.13 21:57 | |
| Ja nemam s kim podijeliti strah nemam nikog da stane na moju stranu u tren kada se probude
Sjene hladne k'o led i bol sa kraja duše ranjene nema nikoga izmedju mene i dna
Na mojoj strani sunca nema kraljevstvo hladnih zidova
Ref. Sam sam, i nije me strah oluje mogu ja kroz vjetrove proc' samo da nije hladnih sjecanja
Ni trnje, ni vatra, ni bol, ni strah nikad mene ne bi slomili da njene sjene nisu u meni
S njom pocinju dan i noc i kraj, hej, hej s njom nestaje zvijezde moje sjaj
Ne nalazim vrata koja odvode od nje slijedim, a već gubim tragove
Na mojoj strani sunca nema kraljevstvo hladnih zidova
Ref.
Da njene sjene nisu tu njene sjene, njene sjene | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Opća Opasnost - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Opća Opasnost - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 415 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 415 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|