|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:23 | |
| Prokleta bila
Srusila si ljubav i svu nasu srecu idi sa drugim, plakati necu (2x)
Ref. 2x Prokleta bila, plati greske svoje i neka teku samo suze tvoje
Srusila si ljubav i sve nase dane ti nikada neces izleciti rane (2x)
Ref. 2x
Srusila si ljubav i godine duge u ocima tvojim vidim puno tuge (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:23 | |
| Pusti djavole
Neka se nocas zapale strune pusti svog kralja sto nema krune necu da vidis moje suze ne kuni Boga sto mi sve uze (2x)
Ref. 2x Pusti djavole neka me nose ko zito jesenje neka me kose za svoje padove ja sam kriv zivim zivot, a nisam ziv
Kroz glavu struje secanja bleda pusti svog kralja usnula, seda nocas ti nije ovde mesto djavo je seo za moj presto (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:24 | |
| Radjaj sinove
Ja glasam za ljubav, reskiram zbog nje sve sto imam u zivotu a to sto si meni ucinila ti visoka je cena za lepotu
Ref. Radjaj sinove, idi drugome samo pusti me na miru necu umreti, jos cu voleti makar negde u Sibiru
Zbog tebe sam svaki izdrzao bol bos sam hodao po staklu i bio sam spreman samo nebo zna da zajedno gorimo u paklu
Ref.
Ja ginem za ljubav, ne zalim zbog nje cak i glavom da se plati al' to zadovoljstvo da te molim ja to ti nikad necu dati
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Rano jutro pola 5
Rano jutro pola pet mirno spava posten svet samo klosar kao ja jos se kuci ne vraca
Godinama sve mi prastas nocima o meni mastas postelja ti hladna, prazna ja sam zeno tvoja kazna
Kazna sto me toliko volis i za ljubav malo molis pijanog me kuci vracas i dugove moje placas
Ref. Zeno, zeno vrata mi zatvori nedaj gadu da ti predje prag ti si zeno andjeo u paklu ja u raju jer sam tebi drag
Trosim pare na kafane i na neke lose zene kupio ti nisam nista ti bi dala sve za mene
Ej to ti je zeno hvala sto me ljubis dok te vredjam sto si zivot prokockala dok prevare nove redjam
Ref.
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ritam vozi, vozi
Napilo se drustvo malo probudilo alase od te buke od te lupe podigli su talase
Pa se ljulja levo, desno gore, dole ovaj brod po plafonu case lete sa nama ce sve na pod
Ref. A ritam vozi, vozi, vozi ne staje ovde se cak i voda prodaje ovde se niko jos ne predaje a ritam vozi, vozi, vozi ne staje
Popili smo ljudi Boga a koliko ne zna se i zvezdama s nama lepo nece da se ugase
Lepe cure, lepi momci niko nikog ne gleda ovde svako pseto laje ni jedno ne ujeda
Ref.
Stavi brate koju stotku tvom pevacu drugu tvom za nocas je bilo dosta svak nek ide domu svom | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:25 | |
| Sirotinjo i Bogu si teska
Znam da medju nama niceg vise nema samo hladan vazduh i gromna tisina sudjena mi nisi da mi budes zena sudjena mi nisi da mi rodis sina
Ref. Sirotinjo i Bogu si teska to sto nista nemam nije moja greska naucen sam samo da volim i da ljubim al' zivot sto imam, imam da ga gubim
Znam da za nas niko blagoslova nema i zbog drugih ljudi ja te sada gubim bez tebe mi zivot samo lose sprema jer uzima ono sto volim i ljubim
Ref.
Znam da samo tuga na put sa mnom ide a sreca ce opet ostati kraj tebe koliko me boli to ne dam da vide suzama se smejem al' ne znam za sebe
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sirotinjo i Bogu si teska
Znam da medju nama niceg vise nema samo hladan vazduh i gromna tisina sudjena mi nisi da mi budes zena sudjena mi nisi da mi rodis sina
Ref. Sirotinjo i Bogu si teska to sto nista nemam nije moja greska naucen sam samo da volim i da ljubim al' zivot sto imam, imam da ga gubim
Znam da za nas niko blagoslova nema i zbog drugih ljudi ja te sada gubim bez tebe mi zivot samo lose sprema jer uzima ono sto volim i ljubim
Ref.
Znam da samo tuga na put sa mnom ide a sreca ce opet ostati kraj tebe koliko me boli to ne dam da vide suzama se smejem al' ne znam za sebe
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Slavija (duet Mina)
Imam s' cim, nemam s' kim imam kad, nemam gde u ovom gradu za mene tesko je kazu mi, dolazis iz provincije zbog toga me svaka devojka odbije
Nece cura svaka, nece za dosljaka pored ovih lepih prigradskih momaka kupi svoje stvari, jos si dobro pros'o bolje da se vratis odakle si dos'o
Ref. Slavija, pa Vukov spomenik bez drugara, i para, i ljubavi tonem k'o Titanik Slavija, dva sveta granica molim te, budi mi, budi mi bar poslednja stanica
Idem u bioskop, biram poslednji red pustam masti i suzama u nedogled pored mene si ti devojka iz moga sna al' sta mi to vredi kad sam iz provincije ja
Nije lako biti nov u ovom gradu zasto da ti i ja dajem laznu nadu kupi voznu kartu, brze, bolje kreni ovde ce i dusu, znaj, da ti pokradu
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:26 | |
| Slazes li se ti
Kunu se drugi u nasu srecu i nasim putem unapred krecu meni je dosta njihovog znanja poznate price i obecanja
Ref. 2x Slazes li se ti odgovori mi slazes li se ti da postanem tvoj
Drugovi nasi planove prave i mesto nas vec unapred slave kazu mi da smo jedno za drugo da takvu necu pronaci dugo
Ref. 2x
Citaju misli iz moje glave u tvoje srce bi da me stave a ti me gazis k'o malog mrava pa ne znam sta su, snovi il' java
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Sta to bese ljubav
Gde li si se do sad skrivala znam, negde si zivela kad god dosla dobro dosla mi jer jedno za drugo mi smo stvoreni
Ja odavno nikog ne ljubim i spreman sam sve da izgubim kad god dosla dobro dosla mi jer jedno za drugo mi smo rodjeni
Ref. Podseti me sta to bese ljubav i bar na tren biti zaljubljen sta to bese, sta to bese ljubav i bar na tren biti zaljubljen | |
| | | mobile VIP član
| Sunce brze zadji
Da li ti je nekad svega preko glave bolestan od snova, bolestan od jave dodje li ti nekad da skocis sa mosta da li je i tebi nekad svega dosta
Ref. 2x Sunce brze zadji ne sijaj mi vise crni oblak nadji da mi sipa kise svi ljudi cekaju sreca da im dodje a ja samo cekam zivot da mi prodje
Ne cvetaju ruze tamo gde ih sadis da li i ti ne znas sta dalje da radis da li tebe nekad osecanja guse i sve ti je bolno u predelu duse
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:27 | |
| Sunce ljubavi
Kad pogledam iza sebe sve je crno osim tebe jedina si svetla tacka ti
Bio sam na krivom putu sto grehova u minutu onda kad ti nisi bila tu
Ref. 2x Trezan shvatih iz prve da sve su sem tebe bile kurve kojih sam se stideo
A ni ja nisam svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti, sunce ljubavi
Ni sam ne znam sta sam hteo mozda nisam bio zreo da se nekom nesebicno dam
Imale su moje telo i od pica mokro celo a na kraju ipak ostah sam
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Svako ima ponos svoj
Neko, neko sanjari da mu sjaje dukati da mu sjaje dukati a ja da mi dodjes ti 2x
Ref. 2x A ja sanjam, sanjam te za sve drugo briga me svako ima ponos svoj a ja samo da sam tvoj
Neko, neko kocka se i na kocku stavlja sve i na kocku stavlja sve ja na ljubav, andjele 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Sve su zene nepostene
Lumpovacu, lumpovacu mesec dana dok me zena ne istera iz svog stana jes' tako mi, jes' tako mi mesecine svi su moji uvek bili muskarcine
Ref. I cupav i dlakav muskarac je takav a sve zene nepostene skini, mala, dzemper da ti vidim oci cigo, druze, sviraj brze
Muzikanti, muzikanti foliranti oterajte ove zore iza gore nema vina, nema igre bez tog vranca a ni pesme radosnice bez pijanca
Ref.
Sve su zene, sve su zene nepostene a i ova, ova pored mene nema kola, nema druma bez sofera ni poljupca medenjaka bez svalera
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:28 | |
| Tesko je ziveti
Tuzan zivot je moj potonule su ladje a druga vise nemam kraj mene kao nekad da se nadje
Nekad bilo je lepo tad svi su me zvali a sada kada ih trebam za mene ko da nisu znali
Ref. Tesko je ziveti kad ti lose podje kad nemas nikoga da te tesi, da ti dodje
Tesko je ziveti dok se drugi smeju dok mi oci umorne samo suze, suze liju
Tuzan zivot je moj i sumorni su dani u mojoj maloj sobi samo stvari i tisina u tami
Nekad bilo je lepo kad svi su me zvali a sada kad ih trebam za mene ko da nisu znali
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ti bi mogla da mi budes cerka
Ti bi mogla da mi budes cerka pa sta onda, nije me sramota nek mi sude zbog ljubavi lude ja te volim vise od zivota (2x)
Ref. 99 zena da me mole 99 ludo da me vole 99 kuci da me vode pre bih s tobom zedan preso preko vode
99 zena da me mole 99 da se skinu gole 98 odbio bih barem jer ti jedna vredis vise nego harem
Bit cu tvoj princ iz bele bajke nezan muz, tvoje srece tvorac ako neko proba da te dirne branicu te bolje nego otac (2x)
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| To je zena mojih snova
Veselo je drustvo vase sa vama je ona sada moje misli, moje zelje njoj su nezno upucene (2x)
Ref. To je zena mojih snova mojom dusom toplo vlada gledaj, druze divan cvet sad sto cinim nije greh
Poslacu joj zutu ruzu i sa njom zelje moje i da ljubim usne njene samo njene, samo njene da ljubim usne njene samo njene, samo njene
Nazdravicu njenoj sreci sto je opet sretoh s vama mojoj nadi da ce hteti istinu mi ona reci
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:29 | |
| Tri godine zivim sam
Tri duga proleca prosla su bez tebe tri duge jeseni suzom zalivene
Ref. 2x O, kako je prazan svaki novi dan vec tri godine zivim sam
Jos po svetu lutam trazim svoju srecu nikada je, majko preboleti necu
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Tvoje oko garavo
Volim tvoje crne kose volim tvoje noge bose kad bi dosla meni ti kako bi se voleli (2x)
Ref. 2x Tvoje oko garavo celo selo zavelo bas si lepa malena i mene si zavela
Volim tvoje usne male one bi mi srecu dale budi nocas moja ti hej, malena cujes li (2x)
Ref. 2x
Samo kad bi pristala da ti prsten kupim ja da te vodim domu svom da se budim sa tobom (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| U krizi sam velikoj
U krizi sam velikoj nisam vise s' njom znojim se i patim u glavi mi lom 2x
Ref. 2x U krizi sam velikoj kao da se drogiram pravim se da mi ne trebas sam sebe foliram
U krizi sam velikoj kao da sam narkoman vrati mi se, molim te bez tebe nisam normalan 2x
Ref. 2x
U krizi sam velikoj ti si problem moj dzaba nesto otkidam kad gubi moj broj 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:30 | |
| Ucini nesto zivote
Ucini nesto za moju mladost hej zivote platicu ceh umesto tuge pruzi mi radost umesto suza pruzi mi smeh
Ref. 2x Dosta je bilo samoce i bola skloni te uvele ruze sa stola nek' mi uberu tek procvalo cvece zivot se s' tugom vise ne srece
Ucini nesto za moju mladost hej zivote pronadji lek umesto tuge pruzi mi radost ne daj da tuzno prodje mi vek
Ref. 2x
Ucini nesto za moju mladost hej zivote daj mi tu rec umesto tuge pruzi mi radost pozuri jednom starim ti vec
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:32 | |
| Ugasila si me
Ugasila si me kao zadnju cigaretu zgazila si me, kao da sam list na vetru a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban
Ref. Sta me je to prevarilo u pogledu tvom skitnicom me napravilo rasturilo dom
Srusila si me ko oluja staru kucu ostavila me da propadam u bespucu a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban
Ref.
Uzela si mi svaki deo moga bica opila si me bez otrova i bez pica a ja naivan, mislio sam da me volis i da sam ti preko potreban
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Upalite zamnom svece
Na tvojim usnama vise mesta nema ni za jedno slovo moga imena
Isluzen sam vojnik u armi mnogih sto bi zivot dali zbog usana tvojih ne volis me ja to znam (2x)
Ref. 2x Upalite zamnom svece kao da me nema ionako dusa moja odavno je njena puklo mi srce ko da je od stakla put do njenih usana je precica do pakla
Na tvome prozoru nepoznata senka ljubi te po vratu dah ti uzima
Njega greje tvoja otkopcana bluza a meni je hladno pokislom od suza ne volis me ja to znam
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Uspeo sam u zivotu
Hej, ljubavi moja prosla sestro i majko moja hej, rodjeno oko moje fale mi pitanja tvoja
Sve sto imam, sve je laz i sve bih dao sad za jedan dan sa tobom sve sto imam, sve je bol i ovaj zivot s njom sad rusi sve pred sobom
Ref. Uspeo sam u zivotu, tako misle svi uspeo sam, a gde si mi ti uspeo sam u zivotu, zavide mi svi ali nisam moja ljubavi
Hej, ljubavi moja prosla jedini druze i brate eh, da mi je da dozivim da mi te godine vrate
Sve sto imam, sve je laz i sve bih dao sad za jedan dan sa tobom sve sto imam, sve je bol i ovaj zivot s njom sad rusi sve pred sobom
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:33 | |
| Uspori malo sudbino sestro
Do juce jos dve duge vidi sta smo danas nigde mosta, nigde pruge niceg nema za nas
Do juce jos na kraj sveta vidi gde smo danas ni povratka, ni leka sve je stalo za nas
Ref. 2x Uspori malo sudbino sestro idi na neko drugo mesto sta smo ti krivi, sta smo ti duzni juce srecni, danas tuzni
Do juce jos dva druga vidi ko smo danas na licima nam tuga sve je proslo za nas
Svi snovi, svi ideali umorni su pali svi planovi za buducnost sad su tako mali
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski | |
| |
| | | | Dzej Ramadanovski | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 408 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 408 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|