|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:04 | |
| Eto sada vidis, eto sada znas
Da se sminkas, nema potrebe svaka sminka sve je to dzab', dzabe dovoljno je da se pojavis da od mene roba napravis jer nada mi draga u dusu ulazis
Ref. 2x Eto sada vidis, eto sada znas koliko se, koliko se meni dopadas eto sada vidis, eto sada znas koliko me u pojam ubijas
Spusti me na zemlju, spusti me reci da sam niko nula i budala ponizi me na delove me rastavi miris tvoje koze sve od mene moze jer nada mi draga u dusu ulazis
Ref. 2x
I bez dugih skupih haljina za mene si uvek najlepsa dovoljno je da se pojavis da od mene roba napravis jer nada mi draga u dusu ulazis
Ref. 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:05 | |
| Gde cu sad, moja ruzo
Gde cu sad moja ruzo kad na srcu lezi trn napolju mrak ko djavo ja u dusi vise crn
Niko me nece ni na ciji ne smem prag gde cu sad moja ruzo nigde nikom nisam drag
Ref. 2x Ni na istok, ni na zapad na sever, ni jug nigde, nigde bez tebe se vrtim jos u krug
Gde cu sad moja zvezdo svud me prati oblak siv kise mi ruse gnezdo a ja nisam nista kriv
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Gde je ljubav nasa
Svako ima pravo od pocetka pa do samog groba jednom u zivotu da zavoli i da srecu proba
Sto je nekad bilo izbrisati nikad nece vreme secas li se, mazo volesmo se bez stida i treme
Ref. Gde je ljubav nasa pita svaka casa i dok noc se sprema odgovora nema
Voleli smo nekad iste stvari, prolece i pesme ti sad imas njega moj te pogled dodirnuti ne sme
Ti sad imas njega imas klince pa necu da kunem ti sad imas njega koga briga sto ja ovde trunem
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Greh
Na kom srecnom putu da tragove tuge ostavim i bolji zivot nastavim
Za kim suzu ja da prolijem osmeh na lice da stavim nemam kome da se javim
Ref. 2x Kakav sam to greh napravio i ikone sveta da sam gazio sad bi bolji zivot ziveo
Na cija cu vrata pokucati sta da kazem kad pitaju ko je nemam ime, nemam nista svoje
Za koga ljubav da sacuvam k'o pas na ovom svetu zivim sam sto sam tako nesrecan
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:06 | |
| Hej, kafano, majko druga
Kad bi moja majka znala da me put u krcmu vodi i ona bi zaplakala sto nesrecnog sina rodi
Ref. 2x Hej, drugovi, drugovi nocas smo se napili nek' uz pesmu prodje tuga hej, kafano, majko druga
Hej, kafane, moje rane lecim dusu s' casu vina sve zbog jedne zene, majko ja se druzim s' nesrecnima
Ref. 2x
Suzo moja sto si stala padni s' lica, bol me gusi rado bi se isplakao da mi lakse bude dusi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:06 | |
| I zene vole muskarce
Zene vole muskarce muskarci vole zene pa zasto onda, zasto ne volis i ti mene
Curice vole decake decaci se sa njima zene pa zasto onda, zasto ne podjes i ti za mene
Ref. Pa da, padaju zvezde legli su svi pocinju slatki ljubavni sni dodji, brojim do tri
Pa da, pa da bilo bi super veruj mi ti da nocas radis sto rade svi dodji, brojim do tri (2x)
Za dobre je curice voda za dobre decake vino kad pomesas vodu i vino dobijes nesto fino
Neko voli zelene ja jabuke volim crvene uvek je nesto za nekog a ti si samo za mene
Ref.
Pa da, pa da bilo bi super veruj mi ti da nocas radis sto rade svi dodji, brojim do tri (2x)
Pa da, pa da, pa da | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:07 | |
| Idi iz mog grada
Ja cu ici, ali ne znam kuda okrecem se na sve strane sveta dosao sam tebi, zelim da te vidim dosao sam tebi, a ti kazes idi
Ref. Idi iz mog grada, idi iz mog grada ne volim te sada, idi iz mog grada idi iz mog grada, idi iz mog grada ne zelim te sada, idi iz mog grada
Sta cu sutra, pitam samog sebe navik'o sam na ljubav samo uz tebe plasi me samoca kada pada vece ako si me volela zasto mi to rece
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Idi, jer neko ceka tebe
Sto si se za mene rodila kad nisam ja tvoja zvezda vodilja vec ulicni pas sto redom ujeda zbog davnih tvojih uvreda
Ref. 2x Idi, jer neko ceka tebe ko ce zlatom da te zlati kome neces kao meni biti dugme sto se klati
Nisam te nicim zasluzio u paklu sam tvom jos korak produzio i sta ce ti covek k'o ja sa dusom zlom punom grehova
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Imati pa nemati
Ne znas ti kako je imati pa nemati ne znas ti kako je ljubiti pa gubiti ne znas ti kako je normalan biti pa poludeti ne znas ti i nikad neces saznati ne znas ti kako je normalan biti pa poludeti ne znas ti, a sve to zbog ljubavi
Ref. Sad ostani i ne idi jer znam da ces da zazalis kad kazes kraj a da tako ne mislis
Sad ostani jer trebas mi pa makar noc jos trajalo jer to je sve sto je od nas ostalo
Ne znas ti kako je kad te drze navike ne znas ti kad srce broji samo oziljke ne znas ti kad se ne uzvrati ljubav kako zaboli ne znas ti, malo njih to preboli
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Iznajmicu sobu s pogledom na tebe
Oci su tesne za moje suze i ovo mesto na kome placem rek'o sam, idi i drugi te uze tek sada vidim koliko se kajem
Ref. Iznajmicu sobu s pogledom na te da gledam te kao na TV-ekranu i provescu u njoj najteze sate jer znam da sada imas drugog u planu
Kao da slusam pesmu bez zvuka u dusi od bola ne vidim dna vec vidim da tvoja miluje ga ruka a dusu bi dao da to budem ja
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:08 | |
| Ja bitanga i baraba
Ona prema meni slaba ja bitanga i baraba ucio je sve do zore neke strasne muske fore
Ref. Svaki organizam trazi pravu stvar svaki mehanizam zna da stane bar to nas dvoje nismo znali zajedno smo prolupali
Ona htela da se seta a ja slika probisveta ucio je da se ljubi dok joj ne utrnu zubi
Ref.
Ona cedna i postena od mangupa zavedena ucio je ja bez kinte neke nove muske finte
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ja se nikad ne predajem
Nocas mi je tesko, otisla je ona nocas mi se place, al' ja tugu krijem pustite me samog, snage ipak imam da sa samim sobom tesku bitku bijem
Ref. 2x Ja se nikad ne predajem hrabro srce je u meni i bez nje cu srecan biti porucite toj nevernoj zeni
Nocas mi je tesko, tuga je sve jaca jedna sveza rana pece me i boli zadrzavam suze, ali stalno mislim zasto ona sada nekog drugog voli
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Jedan, dva
Zaigrali mladi na poselu docekali tako zoru belu umorne im i noge, i glava meki jastuk postala im trava
Ref. 2x Jedan, dva, jedan, dva obori ih igra ta samo ti, samo ja igrali bi iznova
Prava ljubav nama snagu daje nasa igra vecno ce da traje gde je kolo, tu spavanja nema tu se peva a kuci se drema
Ref. 2x
Lepi momci, devojke jos lepse kamo srece da je tako cesce da je tako svakog bozijeg dana da sa nama legne zora rana
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Jedan, dva
Zaigrali mladi na poselu docekali tako zoru belu umorne im i noge, i glava meki jastuk postala im trava
Ref. 2x Jedan, dva, jedan, dva obori ih igra ta samo ti, samo ja igrali bi iznova
Prava ljubav nama snagu daje nasa igra vecno ce da traje gde je kolo, tu spavanja nema tu se peva a kuci se drema
Ref. 2x
Lepi momci, devojke jos lepse kamo srece da je tako cesce da je tako svakog bozijeg dana da sa nama legne zora rana
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:09 | |
| Jednom se zivi
Hej, mladosti, divno doba volecu te sve do groba hej, mladosti, moja tugo budi sa mnom dugo, dugo
Ref. 2x Jednom se zivi, jednom se ljubi jednom umire hej, mladosti, sve na svetu s' tobom prestaje
Hej, mladosti, pesmo moja dosli dani nespokoja hej, mladosti, jos je rano sto mi venes polagano
Ref. 2x
Hej, mladosti, ptico bela sta bi jos od mene htela sve sto imam, sve ti dadoh ali srecu jos ne nadjoh
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:10 | |
| Jos me bude misli lude
Ako su zore zbog nas svitale zasto mi sada suze jastuk kvase ako su noci zbog nas gorele zasto te suze sad vatru ne gase
Ref. 2x Jos me bude misli lude jos za tebe pitam ljude cekajuci ja na tebe ja izgubih samog sebe
Ako smo jedno drugo imali zasto smo sada daleki i strani ako je vreme zbog nas stajalo zasto nas sada rastavljaju dani
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:10 | |
| Karte za srecu
Sestro djavola i andjela na pogresan put si me povela pa sam na polju tvoga greha bas kao dete bez osmeha
Ref. 2x Karte za srecu su se rasprodale samo smo ja i neke skitnice ostale da gazimo zivot umornim korakom i patimo za nekom bivsom i velikom
Sestro lazi i prevara prvi sam na listi stradanja al' tebe nije briga za to sto me bol u goste pozvao
Ref. 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:11 | |
| Ko nije priveo
Slagao sam malu posle flase vina da je meni malo manje godina lagao sam da sam samo sa njom srecan i da zadnjeg dodira se ni ne secam
Ref. Ne veruj meni ti, necu te ozeniti ko nije priveo taj nije ni ziveo ne veruj meni, ne kad ti kazem volim te ko nije priveo, taj nije ni ziveo
Lagao sam da sam rado sa njom vidjen da nijednoj drugoj necu ja da pridjem da necu na prvoj stanici da sidjem i da ceo svet cu sa njom da obidjem
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ko se s nama druzi
Dobro vece pesmo zapevaj sa nama pesma koju tugu blazi jer nijedna pesma ne peva se sama cak i ona drustvo trazi
Ref. 2x Ko se s nama druzi zivot mu je duzi ko sa nama pije dosadno mu nije
Dobro vece vino, slatko si i fino nemoj nocas da se stedis jer da nije nas ne bi te ni bilo samo nista ti ne vredis
Ref. 2x
Dobro vece cure, garave i plave sta vam nocas momci rade ne slusajte mame, ne slusajte tate ljubite se dok ste mlade
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Koga nocas nesrecan da volim
Zaplakace kumovi i svatovi stari nase divne snove sada drugi kvari sanjali se i voleli s puno muka puno zelja iako se mi volimo ni svatova, ni veselja
Ref. Proklet da je onaj sto sudbinu pise zalosna mi dusa sto jos uvek dise boli me i tebe boli, volis me i ja te volim koga nocas nesrecan da volim
Zaplakace sestra, zaplakace mati tebe ce uskoro drugome dati uzalud se mi voleli i o sreci snili da te ljubim duso moja nisu tvoji dopustili
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:12 | |
| Laz i prevara
To sto ti je radio jedan mangup davno pre za to nisam nista kriv ne teraj me od sebe 2x
Ref. Ni na ruci prsti nisu isti ni u glavi oka dva ni svaki muskarac koga sretnes laz i prevara
To sto te je ljubio samo jednu noc il' dve za to nisam nista kriv ne teraj me od sebe 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:12 | |
| Lice i nalicje ljubavi
Ma kakav da je nocas odgovor tvoj slobodno kazi i da je najgori po mene milion tuznih budi se na zemlji toj moram da znam da l' je to konacan broj 2x
Ref. 2x Oprosti duso moja sto strepim od tog broja ja sam sam u zivotu tom al' nisam sam u glavi ugasi televizor, upali svetla jace da vidim da li si lice ili nalicje ljubavi
Ma kakav da je nocas odgovor tvoj ja molicu se da bude najbolji po mene milion srecnih budi se na zemlji toj moram da znam da l' je to konacan broj
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:13 | |
| Ljubav je lasta
Ne ucite me sta da radim od vasih reci sve me steze narucite mi malo vina za nju me mnogo toga veze
Ref. 2x Ljubav je lasta ljubav je prolece ljubav se bezbroj puta trazi a jednom srece
Ja nisam covek koji prica o mojoj tuzi nek' se cuti svirajte tiho ove noci nek' moje srce ljubav sluti
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ljubio sam nisam znao
Nikad nisi bila moja lagao sam sebe uvelo je majsko cvece ubrano za tebe, ubrano za tebe
Ref. 2x Ljubio sam nisam znao da si tudja zena da cu ti vecno biti greska i uspomena
Nikad nisi bila moja lagao sam druge mesto srece dala si mi dane pune tuge, dane pune tuge
Ref. 2x
Nikad nismo bili srecni ti si tako htela zivot si mi obecala a to nisi smela, a to nisi smela
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Lose mi danas
Ovih dana sve bas mi lose stoji mrtav sam bez tebe ko da ne postojim propao sam ja ti me vodis tamo gde se mi pijanci svi po casi znamo
Ref. Zato uzmi mi blago, sve sto mi drago samo vrati se jer ovaj zivot bez tebe tesko je mucenje
Lose, lose mi danas lose mi sutra lose mi svaki dan ne mogu da se tebe ne secam
Za tobom sam lud sve me ovo ubi kako da podnesem sto sam sada drugi svice novi dan ja u mestu stojim samo da prezivim ja se danas molim
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski | |
| |
| | | | Dzej Ramadanovski | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 415 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 415 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|