|
| Dzej Ramadanovski | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Dzej Ramadanovski 03.07.11 9:56 | |
| Ala bih te ala okitio, mala
Ala bih te ala okitio, mala ko bozicna jelka sijala bi, sijala 2x
Ref. Rubine u usi, nek se pusi sve pa cik nek ti kazu da sam probisvet sjajne dijamante na po svaki prst na zivot bez tebe stavio sam krst
Ala bih te ala isprskao, mala sa litrom parfema koga niko nema 2x
Ref.
Ala bih te ala zakitio, mala sa kitama cveca iz mog preduzeca 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 9:56 | |
| Beograd
Tamo u nekom dalekom gradu imao mladozenja mladu bacila ona veo u blato sa sebe skinula zlato
Otisla je, niko ne zna gde pisala nije nikome i niko ne zna da li ce se vratiti ili tamo srecna je
Ref. 2x Zar ti ova prica ne lici na nas zar ovo nismo ja i ti u lepom gradu Beogradu gde smo se voleli
Tamo u nekom dalekom gradu secanje je ostalo tamo na dvoje mladih i jednu ljubav za koju sam ruze brao | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 9:56 | |
| Bez pocetka nema ni kraja
Lepo je voleti i srecan biti kad telo, telu se do bola daje kad nekog milujes, kad nekog ljubis lepo je mnogo, lepo dok traje
Onda prodje sve opet budes sam i sva cula za tren zaneme zato me ne gledaj i nemoj da me diras samo okreni se, idi na vreme
Ref. Jer bez pocetka nema ni kraja uzalud snovi ako te bude svega si poslata meni iz raja sta cu kada te vise ne bude
Jer bez pocetka nema ni kraja gde nema oblaka nema ni kise svega si poslata meni iz raja sta cu kada te ne bude vise | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 9:57 | |
| Bices moja zena
Zajedno, zajedno zajedno smo rasli mi od vremena, vremena nasu ljubav spasili (2x)
Ref. 2x Nasa ljubav je postena sad smo istog prezimena zarekoh se od malena bices moja zena
Danima, nocima zagrljeni bili s ljubavlju iskrenom nase gnezdo svili (2x)
Ref. 2x
Darove, darove svi nam redom daju mnogo se volimo svi odavno znaju (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Bila si moj grad
Bila si moj grad a ja tvoje predgradje u koje si bezala kad te tuga pronadje (2x)
Ref. 2x A sada si zena slobodna vesela ko pesma narodna sada si prica jednog pijanca ko soba usamljenog stranca
Bila si moj svet a ja tvoje skloniste u koje si bezala kad te drugi opkruze (2x)
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Blago onom ko rano poludi
Blago onom ko rano poludi ko rano poludi, izreka je stara sav mu zivot u veselju prodje veselo mu vazda srce iz nedara
Ref. Lepo cu se ocesljati pa te necu obrukati pa ces za mnom poludeti pa ces i ti srecna biti
Blago onom ko pameti nema taj nema problema, taj nema problema zato nocas hajde sa mnom, luce svoju pamet ostavi kod kuce
Ref.
Blago onom kom' u glavi duva jer budalu i Bog sveti cuva zato, mala, s nama se druzi nek nam glava kao ukras sluzi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 9:58 | |
| Bog istinu ce reci
Sto klones, duso moja sta zalis sada u meni u mom zivotu sve je tuga sad kad te gubim ko druga
Ref. 2x Bog istinu ce reci da si moja sudbina i dve suze ce poteci preko nasih godina
Sta cekas, zeljo moja ko ce te zeleti vise u mom zivotu sve je s tobom sad kad' mi kazes zadnje zbogom
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Bolje da sam umro
Da sam ove noci umro lakse bi mi bilo nego sto te vide s drugim dok mu grejes krilo
Moze biti bilo cija kosa crne boje ali usne sto ga ljube to su usne tvoje
Ref. Da milijon gresnih bude tu na zidu srama imali bih greha kao sto ti imas sama
Kao da sam juce rodjen nista ne razumem pola srca jos te voli a pola te kune
Cesto sam te kao slepac gubio iz vida sada pucam ja od bruke jel ti nemas stida
Ne znam kako da nazovem ovo svoje stanje robovi mi tvoji stoje ko odlikovanje
Ref.
Ne znam sta me nateralo da te tako volim sta me i sad drzi da te ne prebolim
Uhvati me kao soma bez stapa i mamca a sada kraj mene prodjes kao pored stranca
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Caso prokleta
Casa prepun sto ko je kriv za to sto se tebi ja nisam vratio sustize me bol, bol iz srca tvog' kaznio me Bog tako pijanog'
Ref. Caso prokleta, glavo pijana srusili ste moje divne sne caso prokleta, glavo pijana kako cu da zivim sada ja bez nje
Progoni me noc, proganja me dan zivot mi je pust, pust i mamuran sustize me bol, bol iz srca tvog' kaznio me Bog tako pijanog'
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 9:59 | |
| Cestitka manje
Ni ove noci, ni sutra, ni nikad ja vise ti ne dolazim nemoj stare moje cipele da diras nemoj nove da mi kupujes i biras ja ti ne dolazim
Ne trazi me u novinama, vestima tu imena mog nema nestao sam kao zadnji list kad se zima sprema
Iz sve me snage pamti i zaboravi u krevet vrati se, da spavas nastavi u ponoc sto za dvoje drugom postavi i Novu Godinu sama ne slavi
Ref. Iznesi vino na sto komad hleba i so prospi na zeleno granje jos malo i bicu ti ja samo jedna cestitka manje
Ni u prolece, leto, u jesen ja vise ti ne dolazim nemoj tragove da pratis i da skitas po komsiluku i birtijama pitas ja ti ne dolazim
Ne trazi me pod mostovima, stanicama tu me vise nema nestao sam kao zadnji list kad se zima sprema | |
| | | mobile VIP član
| Cicijo more, cicijo
Aj, ti sirota, aj, uvek bila aj, casu zuci iskusila ljubavi gladna, ljubavi zedna aj, srce svoje nikom ne das
Ref. 2x Cicijo more, cicijo srce bi tebi slomio cicijo moja, daj mi daj daj da ti padnem u zagrljaj
Ljubavne reci kada bi rekla dusu bi svoju ti opekla ljubavi gladna, ljubavi zedna aj, srce svoje nikom ne das
Ref. 2x
Bosa k'o srna kroz zivot gazis hoces da ljubis i da mazis ljubavi gladna, ljubavi zedna aj, srce svoje nikom ne das
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Crna zemlja
Pod tvojom nogom i crna zemlja uzdise od bola tvoja ljubav hladnija je i od severnog pola (2x)
Ref. 2x Kuda ti prodjes i crna zemlja pocrveni od srama srecan ti put u nepovrat zelim ostani vecno sama
Svaki tvoj osmeh, poljubac lazni donosi samo brigu al' ipak draga uzoru sve to citam te kao knjigu (2x)
Ref. 2x
Htela bi da me k'o i sve druge ispijes kao vodu gubitnik nisam nikada bio i s njima nista u rodu (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:00 | |
| Crno slovo (U kalendaru ljubavi)
Prokleta bila ona godina koja te meni donela lose je bilo jos od one noci kad sam ti prsten dao i rekao doci
Ref. 2x U kalendaru ljubavi crno slovo si bila ti i dok sam te ja slavio drugi te covek ljubio
Prokleta bila ova sudbina i casa gorkih prevara koju sam popio iz ruke tvoje pa mi zbog toga sad umiru zore
Ref. 2x
Prokleta bila ona godina na srcu teska nevolja ja sam se u tebe kleo pred svima a ti si rekla da i boljih ima
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Da je krv voda
Hiljadu znakova pored puta da si me lazno ljubila sa tim srcem u raj neces tamo bi se izgubila
Ref. 2x Da je krv voda pa da isteces ponovo da budem svoj idi od mene, jos me peces ugaseni zaru moj
Da su ko lek poljupci tvoji po meni rasuti ko rubini kako da ti oprostim ljubav kad ne razumem rec izvini
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Da sam kralj
Da sam kralj pozvao bih slugu da iz srca iznese svu tugu dosta mu je robovanja bilo dosta se za nasu ljubav krilo (2x)
Ref. Ja moram da kazem necu da vas lazem sada znajte sve bolovah zbog nje
Pitate se gde sam do sad bio tu na cosku gde se stalno pilo sto me nije dugo bilo s vama recicu vam iskreno sada (2x)
Ref.
Patio sam sam sa svojim bolom evo me opet, bas za istim stolom evo me opet, hej, drugovi s' vama verna je meni samo kafana (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:01 | |
| Da sam lopov
Ceo dan da radim fabrike da gradim o, da, da ljubio bi te i tada svaku noc kad dremem nikad sna nemam o, da, da ljubio bi te i tada
Ref. Da sam bogat, zlato bi ti dao da sam lopov, zbog tebe bi krao da sam radnik, pesmom bi te zvao
Da me sudba kleta baci na kraj sveta o, da, da ljubio bi te i tada da mi vezu ruke i stave na muke o, da, da ljubio bi te i tada
Ref.
Da si dunjo zuta k'o rakija ljuta o, da, da ljubio bi te i tada da bodes k'o ruza, da imas tri muza o, da, da ljubio bi te i tada
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:01 | |
| Dah besa
U krevetu mome raste trnje otrovne bodlje ljubavi tvoje i sve sto je bilo, sudbina brise k'o golu granu vetar me njise 2x
Ref. 2x Dah besa duvam u lice Bogu vojnici prolaze nogu pred nogu neko iz stroja zvizdi melodiju zasto bas onu moju i tvoju
Krevet sto gori u mojoj sobi nije vise za nas dvoje kocije nase nizbrdo idu rec ljubav nije za troje 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:02 | |
| Dan bez svetla
Dan bez svetla, zora bez petla noc bez zvezda, ptica bez gnezda nit' se neba plave, nit' mirisu trave sta su to uradile nase lude glave sve sto zelim reci da kucnuo je poslednji cas
Znam da reci znaju da zabole al' to nisu ljudi koji vole kad bude bilo tesko oni ce da nestanu
Sve je lako kad se sreca smeje al' kad sunce prestane da greje snovi od juce vecni kosmar postaju
Ref. Jednom kad sve ovo bude juce kad zora svane al' svanuce tad ce sve za mene da te veze jer trebacu ti ja kad bude bilo najteze
Voz bez pruge, kralj bez sluge sve to bicu pored neke druge otkada te nemam moja dusa posti bez tebe me drze samo stare kosti sve sto zelim reci da kucnuo je poslednji cas da li cemo dati da drugi stanu izmedju nas
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Dao bih ti brda i doline
Gde si sada moja bivsa draga da me opet vidis pa da se postidis s drugom sanjam one snove nase a zbog tebe lete i case i flase
Sto me nisi sacekala, sto mi nisi verovala zasto nisi izdrzala cim si drugog ugledala ti si za njim otrcala, ti si za njim otrcala
Ref. Dao bih ti brda i doline med i mleko da ti usne hrani sunce s neba i sve sto ti treba ti me spasi ili me sahrani
Gde si sada moje bivse zlato pati nista zato tako mi je dato propao sam zivot mi je stao u ocaj sam pao zar ti nije zao
Sto me nisi sacekala, sto mi nisi verovala zasto nisi izdrzala cim si drugog ugledala ti si za njim otrcala, ti si za njim otrcala
Ref.
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dodji dok me vreme ne pregazi
Ref. Ovo je noc za ljubav uzivaj u meni ne daj da tvoje usne vino zameni iz ovih stopa gazi, ljubi me i mazi dodji dok me vreme ne pregazi
U mojoj sobi vec odavno niko ne spava kraj mene samo tvoja senka dise i svaka noc ne laze, ne obecava a ja te zelim, osecam sve vise
Surovo je vreme, zivot brzo prolazi i moje telo bez dodira vec vene iskoristi sto te zelim sto sam mlad i ja bar veceras ne spavaj bez mene
Ref.
Miris zene za mene je dugo samo san jer svakog jutra stvarnost s bolom preti od cekanja i nadanja nisam umoran nocas mi se ti za sve osveti | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:03 | |
|
Tuga moja, dovela me ovde stare senke iz mladosti lude pune case svuda oko mene novi zivot pocese da nude
Ref. Dok muzika tiho svira staru pesmu mog nemira case mi se tuzno smese i pricaju nekad bese
Kad bi mogla mladost da se vrati da iz srca izbrisem sve boli rujnim vinom ne bih ter'o tugu mom je srcu najlepse kad voli
Ref.
Jos je vina ostalo na stolu ti u casi, pakao u dusi ja lagano idem prema bolu srce zna da sve se sada rusi
Ref.
| |
| | | mobile VIP član
| Dok u zivot zuris
U ovom drugom svetu o kome malo znas u njemu sa mnom zivis kao nemir i moj san
Gde si sada kako ti je dok ti dusu tama hladi da l' pozelis da me ljubis dok u zivot nekud zuris
Ref. 2x Osmehni se moj zivote jer ti zelim svaku srecu da te prate lepe zene i Bog podari lepo dete
Ako ides, idi zbogom ja cu uvek biti s tobom nek te moje usne ljube nek te moje grle ruke
Da l' ces znati ili moci mojoj tuzi ti pomoci da l' ces biti moja sreca moja ljubav najveca
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Drugi put
Lud si sto patis moj druze zbog zene sto te ostavi danas su ti uvele ruze lezi spavaj, sve zaboravi
Lud si sto venes moj stari jer sunce opet izlazi takav je raspored stvari posle tuge sreca dolazi
Ref. 2x Drugi put, drugi put bice bolje drugi put drugi put, drugi put uvek ima drugi put
Drugi put, drugi set, drugi mec s nekom drugom bice tvoj lud si sto places za njom stari moj
Uvek si bio moj idol za primer si mi sluzio sad si bledji od svoje senke mnogo bolje si zasluzio
Toliko zena na svetu a ti jos mislis samo o njoj dokle ces sebe da mucis ne volim te takvog druze moj
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:04 | |
| Dunav
Otkad te nema, k'o beskucnik lutam po ulici skupljam, opalo granje da zagrijem dusu koja je prazna al' nade ja imam, sve manje i manje (2x)
Ref. 2x I Dunav laze, ako ti kaze da ima ga vise od suza mojih jer niko ne zna, pa ni sam Dunav koliko sam zeljan, usana tvojih
Pitaju noci, zasto te nema zidovi beli, placu za tobom jer tvoje reci ne cuju vise al' najvise placu, jer rekla si zbogom (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:04 | |
| Dve godine duge
Po mome jastuku jos suze padaju kise u ocima mojim tebi se nadaju
Ref. Do godine bice dve godine duge kako tuzan zivim pokraj zene druge
Do godine bice dve godine dana kako tuzan zivim i placem za nama
Na mojim usnama jos placu pitanja bez tebe tuzne su noci tuzna su svitanja
Ref.
Na moje prozore jos ptice dolecu jesen u mojoj dusi nada se prolecu
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski | |
| |
| | | | Dzej Ramadanovski | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 350 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 350 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|