|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:14 | |
| Lubenica
Da si moja devojcica zivela bi k'o kraljica danju k'o kraljica a nocu k'o carica 2x
Ref. 4x Hej, mala, malena srce si mi zavela
Da te vodim na vasere da potrosim silne pare na zlatne sandale i svilene haljine 2x
Ref. 4x
Igrali bi po pijaci po pijaci i ulici igrali, pevali cigani nam svirali 2x
Ref. 4x
Kupicu ti bela kola i u njima sveta pola tri kuce velike vece od Amerike 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:14 | |
| Mrak, mrak
Mrak, mrak, mrak, mrak (4x)
Kad bih znao mala ko li mi te dir'o metak bi mu pravo kroz srce prosvir'o
Ref. Mrak, mrak, mrak, mrak pao mi na oci ni topova trista nece mu pomoci
Mrak, mrak, mrak, mrak nisam vise dobar zbog tebe cu mala da napravim dar-mar
Kad bih znao mala ko je s tobom spav'o na mesec bih njega oterao pravo
Ref.
Kad bih znao mala gde li mi se skitas sta bi onda bilo nemoj ni da pitas
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:15 | |
| Nedelja
Sta da kazem ocu kad me pita gde sam, s kim sam kako sam, sta radim
Sta da kazem sta da slazem sad a da ga ne rastuzim da mu bol ne pricinim
Sta da kazem majci sto me nema da se javim u dom da joj svratim
Sta da kazem sta da slazem sad a da je ne rastuzim da joj bol ne pricinim
Ref. Nedelja, i svi ste tu sve podseca na srecu nedelja, a vise vas ja zagrliti necu
Nedelja, i svi ste tu a mene s' vama nema daleko negde sam na put bez povratka vas sin se sada sprema
Hvala pahuljica | |
| | | mobile VIP član
| Nema, nema, nema je
Ova noc je tuzna jer nema vise nje sedim sam za stolom i pijem zbog nje
Ref. 2x Nema, nema, nema je otisla je drugome kome da se radujem sa kim da se sastajem
Svakog dana, svake noci cekam da l' ce ona doci u kaficu, u kafani gde smo se sastajali
Ref. 2x
Pustite me ove noci da je sanjam, da je zelim dok su moje suzne oci znam da ona nece doci
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Nije lako biti mlad
Nije lako biti mlad kada nista nemas sad nista nemas, hoces sve isao bi, nemas gde
Nije lako biti mlad kada nista nemas sad jos je teze, druze moj kad u ljuti ides boj
Ref. Nije lako biti mlad kada nista nemas sad
Nije lako biti mlad kada nikog nemas sad nemas druga, brata svog nemas nikog rodjenog
Nije lako biti mlad kada nikog nemas sad jos je teze, druze moj kad u ljuti ides boj
Ref.
Nije lako biti mlad kada nista nisi sad svi te lazu, kradu sve a u dusi boli te | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:16 | |
| Nijedne usne se ne ljube same
Budim se cesto po noci a znam da nisam ni pijan ni lud iz ovog srca ja nemam kud, o dodji mi za ljubav meni si potrebna ti saznati neces sta s nama bi, o dodji mi
Ref. 2x Nijedne usne se ne ljube same o draga pomisli bar nocas na me ti znas da same se ne grle ruke o dodji smiluj se na moje muke
I vec sam na kraju snage a znam da novi ce svanuti dan od bola umoran i mamuran, o dodji mi za ljubav meni si potrebna ti saznati neces sta s nama bi, o dodji mi
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:16 | |
| Nikom nije zao kao meni
Svi pevaju a ja tuzan cutim na svoju se sudbinu sad ljutim nikom nije zao kao meni sto mi dragu sada drugi zeni
Vino piju u meni suze liju osecanja sama sebe kriju da je sa mnom zivot bih joj dao nikom nije kao meni zao
Bila mi je k'o ruza u maju cvetala je u mom zagrljaju sad je drugi mesto mene zeni nikom nije zao kao meni
Sta je bilo vise nece biti tugo moja ne mogu te skriti nikom nije zao kao meni sto mi dragu sada drugi zeni | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:17 | |
| Nisam ja mali (duet Lepa Brena)
Soba tesna, ona besna dobar naslov a losa pesma nudio joj carstvo i ostale stvari ma sta ti vredi kada si mali
Ma nisam bre mali to je od zime gde nema oseke nema ni plime
Ref. Bolje cuvaj i to snage malo ako ti je do zivota stalo ne mozes sa mnom ni u snovima
Ostaces i bez to malo jada od sramote moraces iz grada bar se izbori za castan kraj
E kad bi sa mnom bar jedom bila te sve druge bi zaboravila evo i lova ako te pali ma sta ti vredi kada si mali
Ma nisam bre mali to je od zime gde nema oseke nema ni plime
Ref.
To sto kazes da sam ja mali kompleksa nemam niti mi fali tebe je dosad vodila masta proveri sama ne pricaj svasta
Sama se snadji prevari mamu okreni jednom na pravu stranu ne slusaj price kompletna budi prvo me probaj pa onda sudi
Jer ja sam jahac ne duge staze upitaj druge zasto ne paze slobodno pitaj nije sramota zasto me pamte celog zivota
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:17 | |
| Niz reku zivota
Nocas stojim na ivici pakla korak mi fali do samog dna najvecu sam ljubav ispratio muski sad sam u kandzama tuge i zla
Ref. 2x Niz reku zivota plovim kao talas bez svoga cilja secanje na tebe tera me na zlo starimo a nismo zajedno
Moje ime mrtvo je za tebe ja nemam prava za novi san godinama gradim srecu sto sam hteo za jednu noc sve je sruseno
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:18 | |
| Nocas mi se ne spava
Nocas mi se ne spava i za zivot ne mari tri sam case popio i krila sam dobio nocas bi te ljubio (2x)
Ref. Ne budes li dosla u najkrace vreme slobodno posalji ludake po mene neka me odvedu s njima da poludim ne mogu bez tebe uzalud se trudim
Nocas mi se ne skita to me strasno nervira obraz sam izgubio dobro sam se ubio nocas bi te ljubio (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Oci moje
Oci moje sto vas imam ja kad ja gledam nju sa drugima
Ref. Oci moje, oci moje njeno srce neverno je ne lazite vise mene oci moje zaljubljene
Oci moje bolne recite suze moje jos ne tecite
Ref.
Oci moje sta ste popile kada ste se tako napile
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Od ljubavi do mrznje
Ako od ljubavi do mrznje ima tako malo ja bih hteo da me mrzis najvise na svetu
Ali bojim se da tebi do mene nije stalo da sam ti bio parna ruza u buketu 2x
Ref. 2x Od tuge cu za tobom za noc da ostarim sve su moje nove bore tvoji putevi sa njim
I ne bi ni jedan trag u snegu za mnom ostao bas toliko sam bez tebe, duso, propao
Odavno sam krivicu sacuvao za sebe ali od svega sto je bilo najvise me boli
Sto more mojih suza prolivenih zbog tebe ni na jednoj karti sveta ne postoji 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:19 | |
| Okovi
U okove mene stavila si ti neverna zeno, Boginjo ljubavi za mene srece nece vise biti zasto sam rodjen bas kada i ti
Sliku tvoju cuvam i sa sobom nosim jos uvek se secam, s' tobom se ponosim odnela si sve sto u zivotu volim srce mi se para ali jos postojim
Ja nikoga nemam, ostao sam sam godine su prosle, nisam vise mlad ja jos uvek lutam, prolaznike pitam sve zbog tebe, zeno, ja jos uvek skitam | |
| | | mobile VIP član
| Op
Casu dizem nasmejan a u srcu krvarim casu dizem ocajan svakoga da prevarim
Dok u drustvu sedimo zadnji put se vidimo nocas smo se sastali da bih smo se rastali
Ref. Op, recite stop ako malo preteram op, recite stop ako goste oteram
Op, pevajte svi pevaj draga moja ti op, plakacu ja kad me niko ne vidi
Dok na igru zovem sve noge jedva drze me igram, pevam, ludujem a u srcu tugujem
Dok u drustvu sedimo zadnji put se vidimo nocas smo se sastali da bih smo se rastali
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Oprosti, majko
Jedna ce suza sa moga lica kroz crnu zemlju stici do tebe da ti donese osmeh i pozdrav sada kada reci najmanje vrede
Oprosti, majko, gresnome sinu sto pored tebe nije me bio da barem jos jednom kazem ti, hvala i spustim glavu na tvoje krilo
Ref. 2x Molim te, majko, savest me mori nebeska vrata sirom otvori i nek se tocak vremena vrati tu gde su tvoji poslednji sati
Moje si ime zvala u noci ponosna sto sam ostao sam neka tudja ti ruka skopila oci a ja sam bio negde daleko
Oprosti, majko, gresnome sinu sto pored tebe nije me bio da barem jos jednom kazem ti, hvala i spustim glavu na tvoje krilo
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:20 | |
| Osecam i danas
Sto nisi kraj mene srce place i dusa opet proklinje sebe sad kad te volim i jos jace zivot je hteo nisam kraj tebe
Ref. Osecam i danas tih usana zar i zalim sto nisam tu kraj tebe zasto ti ne mogu doneti dar i uz njega pruziti sebe
Treca godina ljubavi nase poklonicu tebi zivot svoj al' sumorne misli opet me plase necu doci na rodjendan tvoj
Ref.
Budi srecna i voli me dugo nazdravi meni svakoga dana ja cu plakati zivote, tugo sto nisam s tobom, sto si sama
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ova macka do mene
Ova macka do mene pije vino ovako iz bokala pa do dna tako ili nikako dovescu je ja u red ili cu se ubiti nece ona sem vode nista vise popiti
Ova macka do mene ljubi momke ovako sve u usta pravo bas tako ili nikako dovescu je ja u red ili cu se ubiti nece ona sem mene nikog vise ljubiti
Ref. Neka, neka, neka je prvi put joj pustam sve neka, neka, neka je i drugi put pustam je al' treci put vec sam ljut, treci put cu reci ne treci put ce sve po mom, tri put i Bog pomaze
Ova macka do mene svako vece izlazi penje se na stolove kuci i ne dolazi dovescu je ja u red ili cu se ubiti nece ona kafanu ni na slici videti
Ova macka do mene iz mog dzepa placa sve konobare, drugove i vino i cigare dovescu je ja u red ili cu se ubiti nece ta na racun moj nista vise dobiti
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ovaj zivot nije lak
Ovaj zivot nije lak, nije lak, nije lak tome su me stalno drugi ucili a ja uvek rdjav djak, rdjav djak, rdjav djak dzabe su se sa mnom samo mucili
Ref. Kilometri srece za mnom ostase za moju adresu i ne pitase nikako da korak s njima uhvatim jer mi srce luta kao ciganin
Ovaj zivot nije lak, nijele lak, nije lak terali me stalno da ne dangubim a ja uvek rdjav djak, rdjav djak, rdjav djak najlakse mi bilo sve da izgubim
Ref.
Ovaj zivot nije lak, nije lak, nije lak bojali se stalno da ne zazalim a ja uvek rdjav djak, rdjav djak, rdjav djak vezbao sam kako da im podvalim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:21 | |
| Ovde sam stranac
Gde je moje mesto na ovom belom svetu kojim kise liju i vetrovi metu zivot je mene ej, terao na stene umesto domu svom, umesto dome svom
Ima l' iko prinove kceri ili sinove ima li gde ikoga da srecno zivi da vidim sta me to u zivotu proslo al' nikoga je ne krivim
Ref. Ovde sam stranac i mene ne zna ni kuca rodjena ni ljubav, ni rodbina ovde sam stranac k'o da je sto godina proslo izgleda ni ovde nisam dobro dos'o
Neko pravi pare pa se srecan vrati obraduje svakog redom svoju srecu plati zivot je mene ej, terao na stene umesto domu svom, umesto domu svom
Ima l' iko prinove kceri ili sinove ima li gde ikoga da srecno zivi da vidim sta me to u zivotu proslo al' nikoga je ne krivim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:21 | |
| Pa posle budi pametan
Vec mesec dana te taksiram pa kad cu da se relaksiram bar jednu noc na tvom' telu mladeze da izbrojim
Vec mesec dana ti lozis me da jedva cekas i volis me pa poljubce tvoje mogu na prste da izbrojim
Ref. Pa posle budi pametan kad nista neces da mi das kada me mucis noc i dan samo mi pamet pomeras
Pa posle budi pametan kad srce staje svaki tren kako da bude normalan kad je u tebe zaljubljen
Ja kazem idi ti ostanes ja kazem dodji ti ne dodjes i kazem necu al' opet na iste fore padam
Ti kazes moze a ne das se ti kazes necu a skidas se i svaki put ja u istu zamku upadam
Ref.
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:22 | |
| Pamti, srce, pamti
Nocas suze ispijam dusu s tugom opijam a ti odlazis s njim, a ti odlazis s njim tvoje ime govorim srce bi da otvorim a ti odlazis s njim, a ti odlazis s njim
Ref. 2x Pamti, srce, pamti sve ce da ti vrati
Godine sam gubio samo tebe ljubio a ti odlazis s njim, a ti odlazis s njim nocima sa skitao i za tebe pitao a ti odlazis s njim, a ti odlazis s njim
Ref. 2x
Smiju mi se drugovi umirem od ljubavi a ti odlazis s njim, a ti odlazis s njim zivot sam ti nudio svoju ruku pruzio a ti odlazis s njim, a ti odlazis s njim
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Pas
K'o nicije pseto bez lanca i broja dusa ce lutati moja i sve tako do pakla, jer mesta u raju gresnima tesko se daju 2x
Ref. Nadjite mi ljubav posle koje nema bola lek za ovu dusu slomljenu na pola nadjite mi sobu bez prozora i vrata pa nek' budem zrtva sopstvenog inata
Ja necu da molim, al' ne znam da kunem bas takvi puknu k'o strune a ponos je proklet, ni ljubav ni srecu zbog njega videti necu 2x
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Pobedila si me (duet Maja)
Da mrzim te dala si mi razloge za osvetu, inat, bes i moc da te potrazim sebi dao sam izgovor crne cipele, crna kola, crna noc
Ref. Nijednoj ranije, nijednoj kasnije za rukom nije poslo da me kazni jace dok je ostavljam da stoji uspravno da za mnom umire a da ne zaplace
Pobedila si me | |
| | | mobile VIP član
| Pozdravi mi druze i brata i majku
Zasto si me pronasao druze kad ne zelim niko da me zali dugo je ona neverna bila cutali ste iako ste znali
Ref. Pozdravi mi druze i brata i majku pozdravi mi prijatelje verne a toj zeni od mene poruci nema prava da pita za mene
Hteo sam da pobegnem od svega tamo gde me ne mogu pronaci zbog ociju njenih i ljubavi lazne ruke moje samo casu traze
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:23 | |
| Prevarila zvezda mesec
Prevarila zvezda mesec da je danica prevarila rosa travu da je kisnica sobarica cara da je prava carica a ti mene da si devica
Ref. Da sam znao ne bih tako bio fin stavio bih tebe ja pred svrsen cin odveo te da te niko ne nadje ne bih stao kad je bilo najsladje
Prevarila voda vino da je napije prevarila zora ponoc da je sakrije prevarila bajka princa da je istina a ti mene da si nevina
Ref.
Ref. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski | |
| |
| | | | Dzej Ramadanovski | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 377 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 377 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|