|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:33 | |
| Utesna nagrada
Ostavljas me, vracas mu se ja od nocas vise nemam gde opet ga volis, volis kao pre umirem, nestajem, a ti imas bas sve
Ref. Boga da te cuva slugu da te sluzi moje drustvo stari s tobom da se druzi
Tebi zemlja leti meni nebo pada jer ja sam ti bio utesna nagrada
Napolju noc, u meni zid sve je moje nocas bol i stid tih sam i sam, ti smejes se nemam nista, a ti imas bas sve
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:33 | |
| Vetrovi me lome
Vetrovi me lome ja teram po svome ne cekaj me zeno ne cekaj me dome (2x)
Ref. Kome nocas treba gitara bez zica kome treba covek umornoga lica kafana bez dima, pesma bez boema kome treba covek koji sutra nema
Jednom kada odem vratiti se necu ne cekaj me zeno pozeli mi srecu (2x)
Ref. 2x
Kome treba covek koji sutra nema | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:34 | |
| Violino moja vilo
Violino moja vilo ti ne pricaj sta je bilo 'ej gitaro ne odaj me ti harmoniko moja diko sviraj nocas tiho, tiho ona sada s drugim odlazi
Ref. Ispravite gresku njenu sacuvajte uspomenu meni suze kolo vode neka mirna srca ode
Pevacice ne umorne ostavite mikrofone na uvo mi tiho pevajte dalje zoro od mog stola ova noc je puna bola hej drugovi sto me gledate
Ref.
Konobari dobri stari ko za zdravlje nocas mari rumenog mi vina tocite platicu vam duplo vise da mi dusa lakse dise ova dusa nesrecna zbog nje
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Zapevajmo svi
Dugo se nismo videli na razne strane krenuli sad smo se opet sastali k'o da se nismo ni rastali
Ref. 2x Zapevajmo svi slozno kao braca zapevajmo svi srce opet vraca o, tu pesmu nase mladosti
Nek' nocas niko ne spava k'o onih davni godina staru gitaru uzmimo do jutra ludo svirajmo
Ref. 2x
Nad nama mesec pijan, zut sutra nas ceka dalek put drugarski ruke pruzimo jos ovu noc se druzimo
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Zar ja da ti brisem suze
Sta mi to zivot radi pa te donosi meni kad su dani nase srece svi odavno izgubljeni
Ref. 2x Zar ja da ti brisem suze a drugi ti srce uze nek' ti bude, nek' ti bude
Sta mi to zivot radi pa me tvoj osmeh pleni putevi su nase srece svi odavno promaseni
Ref. 2x
Sta mi to zivot radi pa te donosi meni kad ti oni stari gresi nisu draga oprosteni
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:35 | |
| Zasto pravis majmuna od mene
Svako vece s drugim fura svacija je ona cura mene zeza na zlo tera tretira me kao kera
Ref. Reci mi zasto pravis majmuna od mene i dokle ces da se palis samo na kretene
I reci mi zasto pravis majmuna od mene i dokle ces da se palis
Svako vece drugog mazi mene kao tepih gazi mene zeza za nos vuce tretira me kao kuce
Ref.
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Zato
Zasto mi se zuri sto pre da te ostavim zasto tvoje poljupce zelim da zaboravim (2x)
Ref. Zato, sto si zena sa dva lica zato, sto me mucis zbog sitnica zato, sto si prava nocna ptica moja teska nesanica
Zato, sto si hladna kao stena zato, sto si vatra tudjih vena zato, sto bih bila druga zena samo da si zaljubljena
Zasto mi je tesko kad na tebe pomislim zasto zivot s' tobom ne mogu da zamislim (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Zivim zivot koji moram
Kako mi je, molim te, ne pitaj sta god kazem mozda cu slagati najbolje je bez reci da odes idi, sreca nek te prati
Ref. 2x Ja sad zivim zivot koji moram i radim ono sto ne treba kao svaka ostavljena dusa koja samo tugu slusa
Odlazi i ne vracaj se vise nasu ljubav vreme ce da izbrise pamticu te jedino po tome mogla si biti majka detetu mome
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski 03.07.11 10:36 | |
| Zivot kratko traje
Zivot je ovaj surov samo nam boli deli cesto se srce k'o ptica iz tuge u tugu seli
Ref. 2x Zivot kratko traje i malo vremena ima da andjeli daruju srecu i nama nesrecnima
Svako srce na svetu ljubav i srecu zeli a zivot nam lazi daje iako to nismo hteli
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Zivote, zeno bez morala
Jos jedan tmuran prodje dan milion suza, a ja jedan dok grlim tamu, pitam se o, zar je zivot toga vredan
Ref. 2x Zivote, zeno bez morala kako te samo nije stid tesna mi dusa pa mi dodje da glavom udarim o zid
Jos jednom zaspao sam sam umorni ratnik, ljubavi zedan dok grlim tamu, pitam se o, zar je zivot toga vredan
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Zrno mudrosti
Nisi ti sa mnom sto sam lep pusti da verujem u to da ti se nesto na mom licu na stoti pogled dopalo platicu samo zaplaci da nocas poverujem ja da ovom zemljom hoda jedna koja bi za mnom plakala
Ref. Seda glava a ni zrno mudrosti cik da vidim ko ce da me obavesti da me ovo vreme prestize seda glava a ni zrno pameti jos te mogu na rukama poneti i voleti kao niko pre a pola veka sam ja daleko od tebe
Nisam ja s' tobom sto sam sam ni sto mi prete godine ja samo zavrsim tamo, tamo gde srce vodi me. Platicu samo zaplaci da nocas poverujem ja da ovom zemljom hoda jedna koja bi za mnom plakala
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dzej Ramadanovski | |
| |
| | | | Dzej Ramadanovski | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 416 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 416 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|