Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:56 | |
| Kuda lutas Ovaj tekst je pregledan 1 598 puta
Tvoja ruka nije zadrhtala kad si zadnje zbogom napisala zasto sada kad se nadam sreci ti mi moras zadnje zbogom reci
Ref. 2x Kuda lutas, gdje si sad dal' osjecas bol i jad zar je lahko srcu tvom sto se topli rusi dom
Kucna vrata zatvorena stoje sve je pusto bez ljubavi tvoje nasem domu samoca se sveti kao gnjezdu ptica kad odleti
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:57 | |
| Kunem tebe i tvoje vencanje Ovaj tekst je pregledan 2 238 puta
Sad u basti ne pjevaju ptice tebe nema da ti ljubim lice cemu basta da se nada vise sve je pusto, cvijece ne mirise
Ref. Otisla si, javila se nisi staru majku ostavila ti si sto pogazi nase obecanje kunem tebe i tvoje vencanje
Svaki momak sada se raduje svaki svoju svadbu ocekuje samo moje srce ce da place kad ti cuje svadbu i svirace
Ref.
Setice te harmonike zvuci kada prsten pogledas na ruci na vencanju tvom ces da se kajes sto se sada za drugog udajes
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Lazes da si srecna Ovaj tekst je pregledan 8 154 puta
Zagrljena sa njim prodjes pored mene sa osmehom laznim zene zaljubljene
Ref. Lazes da si srecna sve vec znam o vama pored njega zivis a ipak si sama
U novu si ljubav verovala slepo al' nije ti sa njim kao sa mnom lepo
Ref.
Ceznju svoju skrivas bivas sve tuznija jos te vino nase ljubavi opija
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Lazes druge, lazes sebe Ovaj tekst je pregledan 1 999 puta
Zasto pricas duso moja da ces drugom poc zasto pricas da je ovo nasa zadnja noc (2x)
Ref. 2x Lazes druge, lazes sebe a istinu znas tvoje srce drugom nece meni pripadas
Nova ljubav tebe zove gresku cinis znaj jos u tvome oku vidim stare srece sjaj (2x)
Ref. 2x
Zasto pricas kad ces poci iz zivota mog zalud rijeci neces moci protiv srca svog (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 29.04.11 7:09 | |
| Lazu te, malena Ovaj tekst je pregledan 9 905 puta
Prijatelji tvoji odavno te lazu da te varam s drugom svaki dan ti kazu mada znaju da si jedina za mene kad bih te izgubio umro bih zbog tebe
Prvi sam ti momak, rekla si mi, mila jos nikoga do sad nisi poljubila srce si mi dala i za to ti hvala nikada te necu ostaviti, mala
Ref. 2x Lazu te, lazu, malena ne dam te sa svoga ramena kako se samo Boga ne boje hoce da nas razdvoje | |
|
| |
mobile VIP član
| Lijep je zivot ko zna da ga zivi Ovaj tekst je pregledan 2 090 puta
Nemoj druze nikada da zalis i spominjes ime jedne zene danas kisa a sutra je sunce i ljubav je ista kao vrijeme
Ref. 2x Lijep je zivot ko zna da ga zivi i da srecu sa tugom podjeli svaka ljubav nesto lijepo nosi nije druze sve u jednoj zeni
Znam da ti je uvijek lijepo bilo i danas moze lijepo biti pjevaj druze jer zivot je pjesma koja ce te tuznog utjesiti
Ref. 2x
Podji dalje uzvodno ne idi uzvodno neces nikad stici rijeka tece od izvora uscu i ti tako moras cilju stici
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ljubio sam Ovaj tekst je pregledan 2 330 puta
Vrata moje duse otvorila si ti usla si ko lopov, ni pitala nisi 2x
Ref. 2x Ljubio sam zena sto ni ja vise ne znam broj ljubio sam zena sto dok te nisam upozn'o
Tvoja mi ljepota i prija i godi svako se na svijetu za nekoga rodi 2x
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 29.04.11 7:10 | |
| Luda glava pijana Ovaj tekst je pregledan 6 529 puta
Luda glava pijana ne moze bez nje spominju je i zele usne pijane (2x)
Ref. 2x Manje pij, tuguj krij samom sebi kazem ja zali Boze sto tugujem zar zbog nje da bolujem
Luda glava pijana iz noci u noc trazi je i zove a znam nece doc (2x)
Ref. 4x | |
|
| |
mobile VIP član
| Maturska haljina Ovaj tekst je pregledan 3 855 puta
Ta tvoja roza maturska haljina brzo je spala sa tvoga tijela u noci kad si najljepsa bila ti si me lako izdala
Meni si rekla da ga ne poznajes da je on samo slucajni prolaznik al' te veceri maturske zabave bio ti je strasni ljubavnik
Ta tvoja roza maturska haljina brzo je spala sa tvoga tijela svoje tijelo njemu si dala i zauvijek mene izdala
Aise, Aise, srusi mi sve Aise, Aise, izdade me zar mu nisi mogla reci ne sto tudje ruke da svlace te ti cvijet nisi iz divlje gore da svako obere te
Bila si zeljna te nove ljubavi i strasti koje ces zauvijek da pamtis al' te noci njemu si dala ono sto meni neces nikada
Ta tvoja roza maturska haljina brzo je spala sa tvoga tijela u noci kad si najljepsa bila ti si me lako izdala
Ta tvoja roza maturska haljina brzo je spala sa tvoga tijela svoje tijelo njemu si dala i zauvijek mene izdala
Aise, Aise, srusi mi sve Aise, Aise, izdade me | |
|
| |
mobile VIP član
| Milo moje Ovaj tekst je pregledan 2 884 puta
Na sve sam mislio milo moje na sve sam mislio ali to ne da se ikad dogodi da s drugim ides pored mene
Ref. 2x Samo to ne samo to necu da s drugim dijelim svoju srecu
Da ce se s neba spustiti duga i da ce doci vremena druga i sve sam mislio ali to ne da drugog volis pored mene
Ref. 2x
I da ce doci cvjeta kraj i da ce sunce izgubiti sjaj i sve da bude samo to da drugog ljubis pored mene
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 29.04.11 7:11 | |
| Mlad sam bio Ovaj tekst je pregledan 1 826 puta
Dok jos nisam znao sta je tuga dok jos nisam znao sta je sreca zivot mi je poklonio tebe prvu ljubav za zivotnog druga
Ref. 2x Mlad sam bio nisam znao godine mi sad otkrise da mladost i ljubav pravu jednom imas i nikad vise
U mladosti to mi malo bjese od zivota mnogo sam zelio lutao sam godine su prosle takvu zenu nikad nisam sreo
Ref. 2x
I moji mene pitaju za tebe sta je s tobom zasto te nema a ja cutim od istine bjezim jer si davno ti udata zena
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Moj je zivot rusevina Ovaj tekst je pregledan 3 067 puta
Ja sam snove ostavio u kafani punoj tuge ja sam srce poklonio zenama sto vole druge (2x)
Ref. 2x Moj je zivot casa vina ispijena sve do dna moj je zivot rusevina sve zbog tebe jedina
Ja sam mladost ostavio u kafani punoj dima ja sam brzo ostario sve zbog tuge u ocima (2x) | |
|
| |
mobile VIP član
| Moj secer Ovaj tekst je pregledan 743 puta
Vatra ona, gorim ja volimo se, grad vec zna vatra ona, sanker zna sto me s nogu obara
Ja ne pijem al' sam pijan sve zbog njenih usana nisam lud al' poludim u krilu kada mi zaigra
Ref. 2x Moj secer, ona je moj secer zlato, svilu dajem njoj, seher secer, secer joj na usnama seher, seher joj pod nogama
Svaka vena napukla je krv u glavu udara malo, malo ruka sama leti joj na koljena
Ja ne pijem al' sam pijan da l' zbog njenih rogova nisam lud al' poludim u krilu kada mi zaigra
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Moje su oci dve krupne suze Ovaj tekst je pregledan 2 536 puta
S tobom sam bio na pragu srece al trazih ipak, bolje i vece rekoh ti idi, idi od mene sa istom zene brzo se vene
Ref. Moje su oci dve krupne suze otkad te drugi za ruku uze pogresi tada, srce mi pati jedina moja, vrati se, vrati
Pismo za pismom meni si slala pitala dal je rastanak sala jednoga dana po vetru i kisi odgovor posla, vise ne pisi
Ref.
Dugo sam, dugo cekao zoru poljubci, pesme ko vatra gore laznom sam srecom varao sebe sve dok sa drugim ne vidoh tebe
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 29.04.11 7:12 | |
| Molim te ne idi Ovaj tekst je pregledan 3 535 puta
Zeljela si da odes od mene i pitala se svakog dana kako cu, kako cu da zivim ako ostanes sama
Ref. Molim te ne idi ostani jos malo nemoj da odes do tebe mi je stalo
Zar ti nije dovoljno sto zelim s tobom da prozivim zivot cijeli da cu te vjecno voljeti
Ref.
Tvoje srce jos uvjek ljubav krije i znam da me volis ko prije nemoj da sumnjas nista lazno nije
Ref.
15.08.2002 - 05:56 | |
|
| |
mobile VIP član
| Muz i zena Ovaj tekst je pregledan 2 965 puta
Dva su srca kucala ko jedno al' rastanak zivota promeni kako sada da zivim bez tebe zauvek smo, draga, rastavljeni
Ref. 2x Nekada smo bili muz i zena da li pamtis vreme to sad kada te vise pored mene nema s kim da delim i dobro i zlo
Gde su sada oni divni dani kad smo bili ludo zaljubljeni cesto sanjam da te njezno ljubim nismo vise sreco zagrljeni
Ref. 2x
Budi dobra kao sto si bila ja sam proslost, zaboravi mene posle kise mora sunce doci grejace nam stare uspomene
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naopako sve Ovaj tekst je pregledan 488 puta
Boze mili, sta li sam ti tako zgrijesio kamo srece da se nisam cak ni rodio uvijek dobar prema svima, samo sebi ne al' mi ipak u zivotu naopako sve
Volio sam jednu zenu srcem iskreno u ljubavi sve sam dao vjerno vatreno mislio sam za dobrotu sreca slijeduje al' mi ipak u zivotu naopako sve
Dao sam drustvu svima, nisam zalio mada nikad do sad nije ni zahvalio uvijek dobar prema svima, samo sebi ne al' mi ipak u zivotu naopako sve | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 29.04.11 7:13 | |
| Naopako sve Ovaj tekst je pregledan 488 puta
Boze mili, sta li sam ti tako zgrijesio kamo srece da se nisam cak ni rodio uvijek dobar prema svima, samo sebi ne al' mi ipak u zivotu naopako sve
Volio sam jednu zenu srcem iskreno u ljubavi sve sam dao vjerno vatreno mislio sam za dobrotu sreca slijeduje al' mi ipak u zivotu naopako sve
Dao sam drustvu svima, nisam zalio mada nikad do sad nije ni zahvalio uvijek dobar prema svima, samo sebi ne al' mi ipak u zivotu naopako sve | |
|
| |
mobile VIP član
| Ne daj mu ruku, djevojko Ovaj tekst je pregledan 2 464 puta
Ne daj mu ruku, djevojko nije on za tebe bices mu jedna od mnogih a ja te volim vise od sebe
Ref. Ne daj da mrsi tvoje plave kose da spava na grudima tvojim nemoj da pogazis sva obecanja da iskreno volis srcem svojim
Ne daj mu ruku, djevojko ne zna on da voli ne daj mu srce svoje on ce da te ostavi
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ne daju nam Ovaj tekst je pregledan 4 702 puta
Sva bogatstva da mi nude rekao sam davno tebi da te sva ljepota svijeta zamjenila meni ne bi
Ah kako se samo bore da nas vide uplakane ruse ljubav al ne znaju i Bog cuva zaljubljene
Ref. Ne daju nam ne daju ali ti ne mari i sve sto ti govore brzo zaboravi
Ne daju nam ne daju zabraniti nece u tvom oku vidim sve puteve srece
Tvoji misle jos si mlada da bi srce meni dala ti si mome ludom srcu vec odavno pripadala
Ljubila me, milovala a svi misle jos si mala al kad ljubav srcem luta za godine i ne pita
Ref.
Ne daju nam ne daju ne daju nam ne daju zabraniti nece
Ne daju nam ne daju ne, ne, ne, zabraniti nece
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 29.04.11 7:14 | |
| Ne kunem te Ovaj tekst je pregledan 11 010 puta
Neka ti je moja suza haram svaka zora koju budno doceka sve veceri kad si s drugim provela sve ti haram mladog si me zavela
Ref. Ne kunem te, sto me nisi voljela nit' te kunem, zasto nisi ostala nek ti suze budu vjerni gosti sta ucini od moje mladosti
Neka ti je moja ljubav prosta i da nikad neznas radost sta je nek za tvoju tugu ljeka nema prokleta ti slova od imena
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ne pitaj me Ovaj tekst je pregledan 3 620 puta
Ne pitaj me o zivotu mom ne pitaj me o proslosti mojoj samo me ljubi i pruzi mi ruke i voli me voli, ne pitaj za druge
Ref. 2x Kroz moj zivot mnogo je proslo zena ali zene kao tebe nema
Ne ljuti se sto ponekad cutim ne pitaj me dal rastanak slutim samo me ljubi i pruzi mi ruke i voli me voli, ne pitaj za druge
Ref. 2x
Ne cudi se sto ponekad odem ne pitaj me u snu koga zovem samo me ljubi i pruzi mi ruke i voli me voli, ne pitaj za druge
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ne smem da te volim Ovaj tekst je pregledan 3 226 puta
Necu nikad da te pitam sto mi uze srecne dane sto ostavi mnoge noci sa suzama uplakane
Ref. 2x Ti si tudja zena sta da radim ja ne smem da te volim moram da prebolim
Sreo sam te u prolazu suzne su ti oci bile tvoje oci tako drage tad su gorke suze lile
Ref. 2x
Ja znam da si tudja sada al te ipak srce voli al ti nikad neces saznat koliko su teski boli
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 29.04.11 7:15 | |
| Ne stidi se Ovaj tekst je pregledan 2 244 puta
Krijes ljubav u ocima to se sad jasno vidi k'o rekla bi da me volis al' srce se malo stidi
Ref. 2x Reci jednom, ne stidi se zelim i ja to da cujem reci da se svidjam tebi jer to davno ocekujem
Hoces nesto da mi kazes ali snage za to nemas svakog puta isto zelis al' pokusaj novi spremas
Ref. 2x
Zar ti sija u ocima a iz lica plamen bije vidim da si zaljubljena ali srce tajnu krije
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 29.04.11 7:15 | |
| Ne varaj se Ovaj tekst je pregledan 3 168 puta
Ostavi me jednog dana bez imalo srece al' mi cvece ljubavi uvenuti nece drugu zenu zavolecu pod okriljem noci i u novi svetli dan ja cu srecan poci
Ref. 2x Ne varaj se da cu dugo zaliti za tobom mada boli, mada boli to sto nisam s tobom
Mislila si ako odes zavladace tama al' varas se ljubavi ti ostade sama ja priznajem da me boli da me mori tuga ali bice drukcije tu je zena druga
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kemal Malovčić | |
| |
|
| |
| Kemal Malovčić | |
|