|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:47 | |
| Hocemo li, druze (duet Fazlija) Ovaj tekst je pregledan 4 722 puta
Hocemo li i veceras, druze sve po planu s' djevojkama negdje negdje u kafanu
Hocemo li kao nekad u stara vremena koliko smo, druze osvojili zena
Hocemo druze, zivot nas zove zovu kafane, ljubavi nove treba nam provod, treba nam pice devojke, brate, ne vole slabice
Hocemo li i veceras, druze sve po starom lumpovati opet opet istim zarom
Hocemo li i veceras piti sve do zore case nek' su pune srca nek' izgore
Hocemo druze, zivot nas zove zovu kafane, ljubavi nove treba nam ljubav, treba nam pice djevojke, druze, ne vole slabice
Hocemo druze, zivot nas zove zovu kafane, ljubavi nove treba nam provod, treba nam pice devojke, brate, ne vole slabice treba nam ljubav, treba nam pice djevojke, druze, ne vole slabice
Hvala Dugi-Bec | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:48 | |
| Hurija Ovaj tekst je pregledan 3 352 puta
Zelene oci tvoje srecu obecase a iste suzne moje zalud se nadase
Znaj da te volim rastanak boli znaj da te volim Hurija
Reci da ici neces bar laznu nadu daj jos ovaj put te molim vrati mi oku sjaj | |
| | | mobile VIP član
| Idi voljena, idi Ovaj tekst je pregledan 3 048 puta
Voljena drugi te ljubi za mene tezak je cas voljena srecna mi budi i sjeti se nekada nas
Ref. 2x Idi voljena, idi i ne gledaj za sobom ti u srcu moje ime ponesi ne zaboravi
Voljena srce te gubi za mene rusi se sve voljena srecna mi budi u srcu cuvaj me
Ref. 2x
Voljena tuga me ubi nestali su moji sni voljena srecna mi budi i sjeti se sta smo bili
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Idi, druze, svome rodnom kraju Ovaj tekst je pregledan 2 293 puta
Prosao sam druze ja kroz tvoje selo video sam tvog oca i majku da ti kazem da se kuci vratis molise me oni na rastanku
Ref. Idi, druze, svome rodnom kraju svi se tebi kod kuce nadaju majka stara hoce da te zeni treba snaja da je vec odmjeni
Majka ti je poruku poslala nemocna je, bolesna i stara idi majci da joj sunce grane usreci je bar u stare dane
Ref.
Sestra ti je stigla za udaju svaki momak u selu je zeli al ona udati se nece hoce prvo da ozeni tebe
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:49 | |
| Igraj, igraj Ovaj tekst je pregledan 3 129 puta
Kakve kose imas ti hajde sreca budi mi hajde sreca budi mi
Kakav pogled zanosni hajd i mene zanesi hajd i mene zanesi
Bicu pcela a ti med da se sladim zauvijek moja dusa ne bih jela od tvog tijela zivjela (2x)
Ref. 2x Igraj, igraj srusi sve sve nek gori zbog tebe case, case lomim sve ove noci zelim te
Sta je sunce spram tebe hajde malo zagrij me hajde malo zagrij me
Ko se ne bih napijo Bog te za se stvorio Bog te za se stvorio
Ko te nije vidio nije ni poludio igraj srce neces puci i ona ce s' nama kuci (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Imenjak Ovaj tekst je pregledan 3 396 puta
Zeni kojoj zbogom rekoh prije mnogo godina na ulici danas sretoh kako seta sina
Pozdravih je pa mi toplo oko srca moga kad mi rece, hajd', upoznaj imenjaka svoga
Ref. Udala se za drugog, al' nije stvar mala to sto svom je sinu moje ime dala voljela me, znaci, i danas voli me jer mi stoput na dan izgovori ime
Kroz glavu mi proslost cijela prolazi u jednom trenu odlaskom sam svojim ranio tu zenu
Jos zbog mene ona pati i boli je poraz ime njenog sina najbolji je dokaz | |
| | | mobile VIP član
| Ja nisam srecan covek Ovaj tekst je pregledan 6 373 puta
Hej ti davna noci gde su one ruke, gde su one oci zar bez njene ljubavi da zivim
Ja nisam srecan covek otkad ode drugom a ode drugom ostavi me s tugom aman, aman ja
Hej ti zoro bela sto si nevesela moja zoro bela zar za mene srece vise nema
15.08.2002 - 05:44 | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:50 | |
| Ja volim je Ovaj tekst je pregledan 4 462 puta
Pitaj, majko, oca mog da li ima dukate ako ima dukate da je kuci povedem
Ref. Ja volim je, ja volim je majko moja, ja volim je danju, nocu ne spavam samo o njoj razmisljam
Je, babo, je, je, je, je, je ako imas dukate ako imas dukate do jeseni cekace
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Jedina moja vrati mi se ti Ovaj tekst je pregledan 3 449 puta
S tobom sam bio na pragu srece al trazih bipak bolje i vece rekoh ti idi, idi od mene sa istom zenom brzo se vene
Ref. Moje su oci dve krupne suze otkad te drugi za ruku uze pogresih tada, srce mi pati jedina moja vrati se vrati
Pismo za pismom meni si slala pitala dali je rastanak sala jednoga dana po vetru i kisi odgovor poslah "vise ne pisi"
Ref.
Dugo sam dugo cekao zoru poljubci pesme ko vatra gore laznom sam srecom varao sebe sve dok sa drugim ne vidoh tebe
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Jedna zena, jedna prica Ovaj tekst je pregledan 3 023 puta
Jos je moje ruke traze opet njoj bi sve da pruze ne zalim se sto je s drugim al' me dusa boli druze
Ref. Jedna zena, jedna prica jedan tuzan kraj svakoj sreci malo tuge sudjeno je znaj
Jedna zena, jedna prica jedan tuzan kraj jedno srce puno tuge jedan covek sam
Jos je moje srce zeli zaboravlja od nje boli ne verujem da je mogla drugom reci da ga voli
Ref.
Jos je moje usne zovu poljubaca od nje zele milovati kosu njenu jos bi moje ruke htele
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:51 | |
| Jusuf Aga Ovaj tekst je pregledan 3 995 puta
Imao Aga, eto bas sve dvore od zlata svoje hareme svoju je ljubav rasipao dok nije lijepu Mejru ugledao
Prelijepu Mejru dovedose sluge stala sirota pred Agu ponosna pogledaj Mejro ne nudim ti blago vec ovo srce ako ti je drago do smrti bicu tvoj Jusuf Aga
Od toga dana Jusuf Aga ne vidi harema ni dvora, ni blaga vec salje sluge trazite je bez nje mi moja mladost umire
Prelijepu Mejru dovedose sluge stala sirota pred Agu ponosna pogledaj Mejro ne nudim ti blago vec ovo srce ako ti je drago do smrti bicu tvoj Jusuf Aga | |
| | | mobile VIP član
| Kad bi mogo, al' ne mogu Ovaj tekst je pregledan 3 061 puta
Da li jos uvijek vezes kosu kao kad si sa mnom bila da li jos uvijek slusas pjesmu koju sam ti pjevao ja 2x
Ref. 2x Kad bi mog'o, kad bi mog'o al' ne mogu da ti ljubim usne rumene najsrecniji, najsrecniji ja bih bio covjek, covjek koji te gubi
Da li jos uvijek nosis bluzu koju sam ti kupio ja da li jos uvijek nosis suknju koju sam volio ja 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kad s pameti nisam skreno Ovaj tekst je pregledan 2 177 puta
Na ocima crna sjenka oci plave kao rijeka (2x)
Ref. 2x Kad s pameti nisam skreno ah ti zeno, ah ti zeno tvoja zrtva posta zeno ah ti zeno, ah ti zeno hej, hej, Zejno
Skini sjenku sa ociju tokom skidaj sa grudi (2x)
Ref. 2x
Skini zlato i djerdane izlijeci mi srcu rane (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:52 | |
| Kada nema nje Ovaj tekst je pregledan 2 507 puta
Nek se nebo naoblaci nek se sunce zamraci nek se pomraci sve kada nema nje
Ref. 2x Kada nema nje nek nema ni mene
Neka vode nadolaze nek se ruse obale nek se potopi sve kada nema nje
Ref. 3x
Nek sevaju strasne munje nek pucaju gromovi nek se porusi sve kada nema nje
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Kceri moja (duet Donna Ares) Ovaj tekst je pregledan 13 236 puta
Kceri moja, Aliji da l' da te dam 2x
Necu babo, necu Aliju Alija je djimlija ici cu bez dimija necu babo, necu Aliju
Kceri moja, Omeru da l' da te dam 2x
Necu babo, necu Omera srce mu je nevjera on ce da me otjera necu babo, necu Omera
Kceri moja, Jasaru da l' da te dam 2x
Necu babo, necu Jasara ne dam srce zbog para necu babo zastara necu babo, necu Jasara
Kceri moja, Bekriji da l' da te dam 2x
Hocu babo, hocu Bekriju i ako je Bekrija on ce da me voli hocu babo, hocu Bekriju | |
| | | mobile VIP član
| Kemal Ovaj tekst je pregledan 2 469 puta
Od halala imam ruke u zagrljaj da te prime dozivi me kao svoga ne padaj na moje ime
Opusti se ne ustezi ozbiljan sam nije sala dozivi me kao svoga dusa prica iz Kemala
Ref. 2x Poslusaj me kad ti kazem daj odrasti nisi mala mjesto ti je pored mene sto si srce zakljucala
I ja mogu slab da budem i da volim kad to hocu srusi jednom mit do meni nisi zena za samocu
Opusti se ne ustezi ozbiljan sam nije sala dozivi me kao svoga dusa prica iz Kemala
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:53 | |
| Kiticu te krnom srmom Ovaj tekst je pregledan 3 090 puta
Rijesio sam da se zenim trazicu te od tvog oca aman da mi budes vjerna ljubav da mi seces bijelim dvorem aman
Ref. Kiticu te krnom srmom, bijelom svilom i kadifom kiticu te krnom srmom bijelom svilom dukatima
Imacemo puno dijece imacemo bijeli dom aaaaa
Na koljena ja cu pasti ne stidim se da te prosim aman ljubicu mu ruke stare molicu ga sve do groba aman
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Klinka Ovaj tekst je pregledan 5 120 puta
Te tvoje oci, ljubavlju zrace pogledom jednim do tijela svlace svako se rado za tobom okrene a tvoja zelja da volis mene
Mlada si, ali nalicis zeni nalazis kazes, srecu u meni zablude nema, nema dileme jasno mi kazes da hoces mene
Ref. Ljubav bi sa mnom bez male cijene lijepis se kao magnet uz mene lijepo ti stoji, suknja i sminka briga te nije sto si jos klinka
Trema popusta, razum izdaje tijelo se tijelu, polako daje stao bih negdje, al' ko da stane ljubavi svako sakriva mane
Mlada si, ali nalicis zeni nalazis kazes, srecu u meni zablude nema, nema dileme jasno mi kazes da hoces mene
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kljuc od tvoga srca Ovaj tekst je pregledan 3 553 puta
Stani mala medena daj mi samo sekund pomozi mi da se sjetim ja te znam odnekud (2x)
Ref. 2x Kazi mi, kako se zoves kazi mi, tako ti sunca daj mi sansu da pronadjem kljuc od tvoga srca
Kazi mala medena smem li da te vidjam da li sam ti simpatican da li ti se svidjam (2x)
Ref. 2x
Kazi malena, medena golubice sinja na proplanci takve nema kao da si boginja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:55 | |
| Ko gubi Ovaj tekst je pregledan 6 428 puta
Place mi se, ja se smejem pobedjujem stalno sebe al u dusi stoji seta koja osta posle tebe (2x)
Ref. 2x Ko gubi, ko gubi mora tugu kriti ko gubi, ko gubi jednom ce srecan biti
Dok svi misle da sam srecan da sam covek bez problema moje srce slomi tuga kad se setim da te nema (2x)
Ref. 2x
Zagonetka ja sam prava za sve one sto me znaju na mom licu nikad nece istinu da procitaju (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Ko gubi u ljubavi Ovaj tekst je pregledan 1 952 puta
Kada se zaljubim ja je izgubim kada je poljubim ona me ostavi
Ref. Ko gubi u ljubavi mora jednom da dobije da li ljubav ili bol, da li ljubav ili tugu il' da trazi srecu drugu
Kada odlazim ona se zaplace kada je poljubim ona zadrhti
Ref.
Onaj koji ljubi mora da izgubi onaj koji voli mora da preboli
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kog' se plasis stidljiva djevojko Ovaj tekst je pregledan 1 444 puta
Kog' se plasis stidljiva djevojko pridji blize da se milujemo da spojimo usne medne da pojimo duse zedne pridji blize ja te molim
Ref. Svaki momak kada ljubav krade curu ljubi da niko neznade cura mlada a se mnogo stidi zato ljubi kad niko nevidi
Tvoje su usne izvor nepresusni a dusa je moja cvijet uveli o kako mi sada gori jer je silna zedja mori pridji blize lijepa djevojko
Ref.
Koliko zelim jos vise patim za ljubav nasu niko nesmije znati od cega se mora kriti da ces moja ljubav biti pridji blize ja te molim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Kolo srece se okrece Ovaj tekst je pregledan 4 505 puta
Igraj, igraj nocas ti u kolu se okreci sve do zore stati neces u kolu se ti okreces
Ref. Kolo srece se okrece a u njemu ja i ti nek svi znaju, mila moja da smo mi pobjedili
Kako lijepo igras ti kako lijepo gledas ti u kolu se ti okreces sve do zore stati neces | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:56 | |
| Komsinica Ovaj tekst je pregledan 2 703 puta
Nemam kome da se nadam nemam kome da se jadam nemam nigdje nikog svog nemam nigdje nikog svog
Ref. 2x Ljubio sam, gubio sam nicega mi nije zao samo tebe, komsinice sto te nisam milovao
Svako svome jatu leti pa u svoje gnijezdo sleti a ja nemam nikog svog a ja nemam nikog svog
Ref. 2x
Ne kazuj mi pute srece tamo moja dusa nece navik'o sam ja na bol navik'o sam ja na bol
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:56 | |
| Kraljica Ovaj tekst je pregledan 5 020 puta
Platio sam da mi te nacrtaju na zidu ti mjesto ostavio kraljica budi mi za sva vremena
Ref. 2x Lijepa si lijepa kraljice suzo moja lijepa si lijepa kraljice zoro moja lijepa si lijepa kraljice sliko moja
Pao na koljena do bosih tabana podigoh glavu do bijelih njedara molile usne moje da nas ne razdvoje
Ref. 2x
Tisina vjecna na njenim usnama pa mi tuzna svaka nedjelja svaka svadba raspjevana nasa nece imat' svatova
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kemal Malovčić | |
| |
| | | | Kemal Malovčić | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 354 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 354 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|