|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:37 | |
| Cvetaju lipe Ovaj tekst je pregledan 7 142 puta
Cvetaju lipe ljubavi moja i sve je isto ko pre cvetaju lipe al kosa tvoja drugome mirise
Ref. 2x Opet ljubav miris siri opet lipe cvetaju koga mirisom bude na tvome jastuku
Cvetaju lipe ljubavi moja na tebe seca me sve cvetaju lipe al soba tvoja drugome mirise
Ref. 2x
Cvetaju lipe ljubavi moja mirisom bude me cvetaju lipe al ulica tvoja drugome mirise
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Da te opet sretnem Ovaj tekst je pregledan 5 581 puta
Da te opet sretnem, sta da kazem ti jedno drugom nismo bili sudjeni odavno sam tebi oprostio sve ne pitaj za mene i ne trazi me
Ref. Jer ti nisi ona zena o kojoj sam nekad snio ni ja nisam onaj covjek ko zaljubljen kad sam bio
Jer ti nisi ona zena o kojoj sam nekad snio volio sam samo tebe ali voljen nisam bio
Pusti me da zivim sada kako znam nista osim tuge nemam da ti dam zaboravi dane nase ljubavi nismo svi pod sretnom zvijezdom rodjeni
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Daleko si od pogleda Ovaj tekst je pregledan 3 989 puta
Kad se iz sna jutrom budim ja spomenem tvoje ime i upitam samog sebe mila moja sanjas li me
Ref. Daleko si od pogleda a od srca nisi ma gde bila na te mislim moja sreca samo ti si
Kad se setim davnih dana ja spomenem tvoje ime i upitam samog sebe mila moja secas li se
Ref. 2x
Kad u suton dan se smiri ja spomenem tvoje ime ako i ti nemas srece mila moja potrazi me
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:38 | |
| Deveram Ovaj tekst je pregledan 3 951 puta
Sam kroz ponoc gazim pravo kroz svoj zivot opet sam od ljubavi izdan svoje deveram, deveram
I u inat njoj il' sebi ne bih svakoj da se dam duram, trpim i te kako deveram, deveram 2x
Ref. 2x Deveram, deveram allah i deveram bez ljubavi, srece svoje deveram, deveram
Zivim hladno, sve zamalo tako skoro svaki dan nista lijepo da se desi deveram, deveram
Ref. 6x | |
| | | mobile VIP član
| Dlan Ovaj tekst je pregledan 2 792 puta
Ja sam tebe sreco drzao na dlanu a ti me ostavljas nanonis mi ranu (2x)
Ref. 2x Oko srca moga tuga i praznina izdala me ljubav izdala tudjina
Bio sam ti vjeran kao caru sluga nikada te nece zamjeniti druga (2x)
Ref. 2x
Volio sam tebe kao nikog svoga a ti si me dala samoci za roba (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Dodji, dodji mi ti Ovaj tekst je pregledan 4 200 puta
Gel, gel, gümülem gel gel, gel, gümülem gel gel, gel gümülem gel boynuma dom, dom kursunu
Sve sto srce pozeli kraj meni si imala zasto nisi ostala moja vjecnost postala sve bih tebi dao ja
Ref. 2x Dodji, dodji mi ti dodji, dodji mi ti dodji, uzmi dusu i srce sve cu ti dati ja
Gel, gel, gümülem gel gel, gel, gümülem gel gel, gel gümülem gel boynuma dom, dom kursunu
Prazno srce ostavi kad od mene ode ti kada me ti ostavi moja prva radosti cvijetu moje mladosti
Ref.
Gel, gel, gümülem gel gel, gel, gümülem gel gel, gel gümülem gel boynuma dom, dom kursunu | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:39 | |
| Dosao sam mnogo kasno Ovaj tekst je pregledan 2 333 puta
Dosao sam da se pomirimo i stigao ja pred tvoja vrata al' na njima nesto cudno pise neka slova meni nepoznata
Ref. Citao sam bezbroj puta slovo po slovo ime staro a prezime novo i bese mi tada jasno dosao sam mnogo kasno
Zastao sam skamenjen od bola i pitao sta se ovo desi gledao sam a video nisam nista drugo, sem prezime novo
Ref.
Posao sam skamenjen bez cilja vise tvoja da ne gledam vrata shvatio sam da sam zakasnio da si tada ti zena udata
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:39 | |
| Dosao sam samo da te vidim Ovaj tekst je pregledan 12 608 puta
Ne ljuti se sto sam opet doso' i sta trazim ja na pragu tvom dosao sam zelim da te vidim da ispunim zelju srcu svom
Ref. Dosao sam samo da te vidim i da vratim secanje u dusi jos te volim zasto da se stidim dosao sam samo da te vidim
Sada idem nemoj da se ljutis znam da tebi ovo tesko pada rastanak si prebolela lako al ja veruj ne mogu nikada
Ref.
Da te zovem meni da se vratis znam da nikad ti pristala nebi za utehu i boli u dusi ja sam ovo dozvolio sebi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:40 | |
| Dovidjenja, ja nemam strpljenja Ovaj tekst je pregledan 1 809 puta
Ref. Ljubav s tobom korak je u prazno pitao sam srce pa sam sazn'o ti bi htela ljubav bez ljubljenja dovidjenja, ja nemam strpljenja
Svako vece na sastanku sa mnom drhtis kao breza bela tvoja dusa milovanje trazi a ti nisi moj poljubac htela
Ref.
Gledaj kako drugarica tvoja s svojim drugom zagrljeno seta a ti kao preplasena srna kazes da ti moj poljubac smeta
Ref.
Budi hrabra, pogledaj u zivot novo vreme, obicaji novi ako ljubav ne razumes danas ja te molim, sutra me ne zovi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Drzite me za ruke Ovaj tekst je pregledan 2 722 puta
Nije bilo patnje koju ne ispatih ni dana, ni noc ne osta bez nje nema te ulice, cosak ne osta dje zaplakao nisam, ostao sam sam
Ref. Od proslosti moje nista ne osta od zivota svoga, sad sam umoran drzite me za ruke, dok pao nisam ostao sam, braco, ostao sam sam
Sta sve ne vidjeh, ne dozivih ja padajuci, ustajuci ostario mlad nema te ulice, cosak ne osta dje zaplakao nisam, ostao sam sam
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Dva me sunca grejase do danas Ovaj tekst je pregledan 1 694 puta
Dva me sunca grejase do danas jedno s neba, drugo bese ti nasoj sreci i nasoj ljubavi oduvek su zavidili svi
Ref. Ti si more sto ladje potapa ja kapetan cija ladja tone kratka staza do srece nas deli nedaj, nedaj da nam brod potone
Dva su srca kucala u meni jedno moje, drugo bese ti da stignemo do vencanja draga trebalo je da zurimo mi
Ref.
Dva se puta ukrstaju draga oba puta cekaju na nas sta bi sada moglo biti draga nasoj sreci i ljubavi spas
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:41 | |
| Dvije kule Ovaj tekst je pregledan 3 588 puta
Pola zivota gradio je kule trideset je potrosio godina svaka mu je bila najteza ubila ga ova poslednja
Ref. Dvije kule za dva mi brata treca kula od suhog zlata nije meni namjenjena
I ako sam i ja njegov bio nikad me nije volio sve to majka znala pa ga proklela
Ne pitajte sto sam popio ne pitajte sto sam zaplak'o tuga me za srce ugrizla teska rana ne preboljena
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:42 | |
| Dzaba Ovaj tekst je pregledan 1 646 puta
Protiv nas su tvoji svi, tvoji svi od tvojih me niko ne voli, ne voli za drugog ce te udati, udati muski cu to rijesiti, rijesiti
Ref. 2x Dzaba, dzaba sud i robija kuburu i sablju pasem ja dzaba, dzaba sud i robija otet cu te, mala, ja
Ko vezir na konju, na konju po tebe cu doci ja, doci ja ako mi te nece izvesti, izvesti njima cu te oteti, oteti
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:42 | |
| Eh da sam Ovaj tekst je pregledan 5 042 puta
Da sam s tobom izlazio eh da sam, eh da sam za ruku te ja vodio eh da sam, eh da sam
U kafice, diskoteke eh da sam, eh da sam oko struka grlio te eh da sam, eh da sam
Ref. Gitara u tvojoj ruci eh da sam, da sam da me sviras ti u muci eh da sam, da sam
Vino sto ti dusu grije eh da sam, eh da sam mjesto vode da me pijes eh da sam, eh da sam
Eh da sam, da sam, da sam kako bi me svirala eh da sam, da sam, da sam sto bi me ispijala
Tvojoj kosi snala da sam eh da sam, eh da sam obraz tvoje suze da sam eh da sam, eh da sam
Prsten tvoje ruke da sam eh da sam, eh da sam tvojoj pjesmi naslov da sam eh da sam, eh da sam
Ref.
Bluza sto ti grudi grije eh da sam, eh da sam pogled oka tvoga da sam eh da sam, eh da sam
Karmin tvoje usne da sam eh da sam, eh da sam vazduh sto ga dises da sam eh da sam, eh da sam
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:43 | |
| Ejvala Saho Ovaj tekst je pregledan 3 347 puta
Sa dalekog istoka dodje bozija ljepota prelijepa hanuma cerka saha Zemuna
Ejvala Saho ejvala hakma ilahe ilallah ejvala Saho ejvala ti si Saho najljepsa
Ejvala Saho ejvala meni blago ne treba samo daj mi blagoslov da hanumi budem rob
Bice moja hanuma pa nek ide glava s ramena milostivi care moje bicu vjecna sluga njoj
Dal si nekad volio nebi meni branio ja ti caru nisam kriv trazicu je dok sam ziv | |
| | | mobile VIP član
| Gde si Ovaj tekst je pregledan 3 155 puta
Svu sam ljubav tebi dao mladost moju, zivot moj verovah ti da me volis kao tebe ja
Ref. 2x Gde si, gde si, kuda ode ti kako sada da zivim sam nevernice lazi, samo ostani
Sve sam sreco tebi dao prvu ljubav, prvi san mislio sam da me ljubis kao tebe ja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Gdje god bila Ovaj tekst je pregledan 2 972 puta
Gdje god bila suze lila s kim spavala s njim plakala bila sretna pa nesretna sve imala i sve davala
Gdje god bila suze lila kog voljela tog zeljela bila tuzna, bila ruzna zenda bila, otrov pila
Gdje god bila suze lila bol te snasla lijek ne nasla svi te htjeli, svi te kleli s kim god bila suze lila | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:44 | |
| Gdje si sada leptirice moja Ovaj tekst je pregledan 6 916 puta
Gledam igru dva zaljubljena leptira kako srecni lete od cveta do cveta i mi smo nekad tako srecni bili a sad smo negde na dve strane svijeta
Ref. 2x Gde si sada leptirice moja s cijeg cveta pijes mednu rosu da li me se na trenutak setis dok ti drugi mrsi bujnu kosu
I dok tako gledam dva srecna leptira na trenutak jedan ovo vreme stade proslost mi se nasa u mislima vrati i suza jedna iz oka mi pade
Ref. 2x
Odletese negde dva srecna leptira da ostvare ono sto mi nismo hteli nije vazno gde si i s kim sada zivis dodji jos te moje srce zeli
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Gore pisma, gore slova Ovaj tekst je pregledan 2 611 puta
Zivot srecu i postenje ja u tebi povjerenje kao more oko stijene da si uvjek pored mene
Ref. 2x Gore pisma, gore slova teku rijeci ljubav nova dobila si sto si htjela raniti me nisi smjela
Nikad vise nikad suze i kada te drugi uzme samo tebi samo s tobom mojom zeljom mojim robom
Ref. 2x
Nado moja suzo moja uvijek si mi govorila vjerovao pa stradao svoju mladost prokockao
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Gori, gori srce Ovaj tekst je pregledan 8 944 puta
Gori, gori srce gori kao zar (2x)
Ne plasi se ljubavi to je bozi dar (2x)
Gori, gori srce kao vatra ti (2x)
Andjeli su nama ljubav poslali (2x)
Gori, gori srce gori kao plam (2x)
Kad se voli kako je hocu ja da znam (2x) | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:45 | |
| Greska Ovaj tekst je pregledan 3 520 puta
To sto cujes nije sapat vjetra to moja dusa za tobom zali i ovaj tuzni glas i otkucaj srca pati sto smo bez tebe ostali
Ref. 2x Jer kad si s' njim prosla kraj mene dusa mi posta k'o olovo teska imala si mnogo promasaja al' veza s' njim najveca ti greska
To sto vidis nije uveli cvijet to je covjek sto te ludo volio ove su kise suze sa mog lica zalim sto sam tebe izgubio
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Haljina Ovaj tekst je pregledan 1 895 puta
Obukla si sve najljepse sto si imala tu haljinu bijelu kupio sam ja 2x
Ref. Kupio sam i ne zalim ne zalim za tim al' krivo mi sto je nosis kada si sa njim sa covjekom koji uze sto ja najvolim
Stavila si sve prstenje lancic od zlata te darove skupe kupio sam ja 2x
Ref.
Privlacna si kao nikad sva si blistava to sve sto te krasi kupio sam ja 2x | |
| | | mobile VIP član
| Hana Ovaj tekst je pregledan 2 575 puta
Zaljubih se ja u Hanu, lijepu djevojku ja je prosim, a njeni je za me ne daju ne daju je za me jer sam siromah oni hoce gospodina punih dzepova
Ref. 2x Hano moja, ne bud' luda, oni ne znaju da te grle, da te ljube, nocu spavaju
Zaljubih se ja u Hanu, seher djevojku ja je prosim, a njeni bi da je prodaju ne daju je za me jer sam siromah oni hoce gospodina punih dzepova
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:46 | |
| Hej malena, plavo oko Ovaj tekst je pregledan 4 498 puta
Hej malena, plavo oko nasmesi se oku mom imam samo jednu zelju da te vodim domu svome (2x)
Da ti ljubim usne slatke kao med da ti mrsim kose hej mala, hej (2x)
Hej malena, duge kose pogledaj u oci moje imam samo jednu zelju da zamrsim kose tvoje (2x)
Da ti gledam oci i obrve te da ti ljubim lice hej mala, hej (2x)
Hej malena, slatkog lica pruzi meni ruke svoje imam samo jednu zelju da se nase usne spoje (2x)
Da ti ljubim grudi bele kao sneg da te srcem ljubim hej mala, hej 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Kemal Malovčić 28.04.11 21:47 | |
| Hej, crne oci te Ovaj tekst je pregledan 3 899 puta
Hej, crne oci te zeravice vatrene ko god prodje svak ih gleda svak se okrene (2x)
Ref. 2x Ma neka ih nek je zele neka sanjaju kad mrak padne samo mene one gledaju
Hej, vrele usne te usne tvoje crvene ja znam da su tako slatke tako pozeljne (2x)
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kemal Malovčić | |
| |
| | | | Kemal Malovčić | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 329 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 329 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|