|
| Sve što želite reći...a nemate kome..... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Sve što želite reći...a nemate kome..... 25.01.09 18:08 | |
| možete napisati ovdje....i malo si olakšati dušu.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 25.01.09 20:58 | |
| potuži se Žuži, Žuži se potuži |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 25.01.09 21:08 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 25.01.09 21:11 | |
| |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 25.01.09 23:42 | |
| | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 26.01.09 19:32 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 26.01.09 19:36 | |
| sve što kažeš ništa ne ide dalje od kornjačinog oklopa.... ne procuri ništa.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 08.02.09 14:57 | |
| volio bih, volio da radim čim manje..... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 08.04.09 23:40 | |
| Uh što su mi antipatične pičkice bez stava i muda, osobe koje konstantno tračaju i prozirno primitivno podjebavaju, a nemaju se hrabrosti direktno meni obratiti. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 09.04.09 12:57 | |
| ...toliko me sve danas nervira da bih mogla....... ajd malo je lakše : |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 09.04.09 13:40 | |
| Ispucala se i olakšala... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 13:27 | |
| Što me baš uvijek mora snači sto sranja odjednom? Nikad nije dovoljno da jedno krene po zlu, nego krene lavina? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 13:28 | |
| trenutni potpis na ovo goranovo... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:37 | |
| Draga Žuži, ovaj korn, mene muči problem osamostalljivanja ... ja bi malo krenula polako iz obiteljskog gnijezda, da se okušam u stvarnom svijetu, a 'ona' to nikako ne shvaća ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:39 | |
| ako tako triba bit nek bude...samo nek prođe što prije |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:41 | |
| i tražiš mene savjet? : ja uspio maknuti se od svojih jedan kat... jebate, pa ti si već žena u godinama, valjda vidi da imaš svoj posao, svoj auto...krenulo i u ljubavi bogu hvala... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:41 | |
| Evo Kate ti nešta kaže,ONE shvate tek kada odeš...moja je plakala danima,molila me...ali...bilo došlo vrijeme da odem,ma koliko mi bilo lijepo kod njih... i sada se volimo još više...a shvati ONA brzo nakon odlaska...da svaka ptičica napusti gnjezdo...samo hrabro... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:43 | |
| Jel mogu i ja koju pametnu,idi eto toliko,ja sam otišla sa 19.g i to u Italiju,teško je,pa i sad svaki dan me zove pita šta kuham,šta radim,itd,al shvatila je,vrijeme je došlo i dobro Kate reče još se i bolje slažemo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:44 | |
| Ajde, barem me vas dvoje razumijete ... većina ljudi oko mene ne shvaća zašto bi pobogu napustila mjesto gdje imam sve za džabe i otišla trošit svoje pare nemilice ... a ja već godinama osjećam tu potrebu za samostalnošću ... ustrajat ću u tome, valjda bude nešto |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:46 | |
| Nećeš biti sretna dok se ne makneš...jer osjećaš tu potrebu...ja ti želim svu sreću i samo hrabro do ostvarenja svojih želja... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:47 | |
| Tnx Kate, puno mi to znači |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 29.07.09 15:47 | |
| tana.. nitko ti to ne može bolje savjetovati nego oni koji su to isprobali na vlastitoj koži... |
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... 02.08.09 12:44 | |
| I onaj fortune cookie mi djelomično otvorio oči sad. Samopoštovanje je ono što ću uvijek održati i to je ono što nikome ne dam da gazi. Neke linije ne prelazim. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sve što želite reći...a nemate kome..... | |
| |
| | | | Sve što želite reći...a nemate kome..... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 379 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 379 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|