|
| Nemate vremena za toliko priče | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Nemate vremena za toliko priče 13.06.10 17:32 | |
| U vreme kada su ljudi sve više otuđeni, može da bude teško naći nekoga da se s njim ispričate; nekada ne uspete ni stvarno bitne informacije da prenesete. Ali, postoje i trenuci kada zaista niste u prilici da ćaskate, makar i baš voleli da se siti ispričate s osobom koja vas zove, ili se radilo o bitnoj osobi s kojom ne možete samo tako da skratite razgovor. Ukoliko se radi o vama dragoj osobi, s kojom biste rado u beskraj ćaskale, ali trenutno nemate vremena za to, recite joj da ste zainteresovane, ali da sada stvarno ne možete da razgovarate i dogovorite se s njom kada ćete se čuti. Možete je pitati da vi nju pozovete kasnije, kad ne budete u gužvi, ili, kako biste potvrdile da stvarno želite da razgovarate s njom, ne samo da je "otkačite" pa smišljate izgovor, tražite da se dogovorite o nekom vremenu kada ćete se videti ili bar čuti, pa da tada nastavi ono o čemu vam je pričala. Na taj način pokazujete iskrenu zainteresovanost, ne odbijate razgovor ni zbližavanje koje ćaskanje donosi mnogim ženama, samo saopštavate da to ne možete baš sad. Nekada, kad kažete tako nešto, i sama ta osoba koja toliko voli da ćaska shvati da je preterala, pa promrmlja da je ionako rekla to što je imala. A ako vas nije zvala samo zato što ima višak slobodnog vremena, ili zato što u beskraj odlaže obaveze koje i sama ima, već stvarno želi da se "ljudski ispričate", prihvatiće da se dogovorite o tome kada ćete obe imati vremena za lagodan razgovor. izvor |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Nemate vremena za toliko priče 13.06.10 18:11 | |
| Ako nemam vremena...uspijem reći i odgodit za poslije.Samo nekako volim optimistične razgovore.Nekako ne volim kad to ide u neku depresiju i stalno žaljenje i kuknjavu.Imala sam jednu priju koja je stalno kukala na bivšeg muža i okrivljavala ga vječito.Svaki je razgovor bio jednak i ona nikako da potegne život naprijed.Ja nikako nisam mogla doći do riječi.Malo pomalo bilo je besmisleno...ma ja kažem šta mislim...da treba ići dalje i da prestanemo više o tome.Ima i drugih...traži ako imaš potrebu.Ako čovjek ne voli...to je gotovo...ima ko će voljeti...ili ostaneš sam...ali tu fiksaciju i neku mržnju treba zaboravit.
Kad sam sa bilo kim...molim optimizam...teško ti je...isplači se.Sutra želim osmjeh i ništa više.Kod mene to tako.I kad razgovaram sa prijama...to je uvijek zafrkancija...malo ozbilje i svaka svome, itekako bolje volje. | |
| | | | Nemate vremena za toliko priče | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 141 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 141 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|