|
| Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si 27.02.11 18:39 | |
| Onaj tko sluša sluzave pop pjesmuljke je osjećajan, plačljiv i sve samo nije muškarac. S druge strane tu su obožavatelji rock i metal glazbe - snažni i neustrašljivi. A što je s onima koji vole narodnu? Odabir glazbe govori mnogo o nama. Znanstvenici čak smatraju da odaje dio našeg karaktera. Čini se da vaše najdraže pjesme govore mnogo više o vama nego što ste mislili. Istraživanje na temu glazbenog ukusa na Aristotle University of Thessaloniki, pokazalo je da glazba ujedno određuje i naš karakter. Preko 600 studenata sudjelovalo je u socijalnoj studiji, a prema rezultatima znanstvenici su razvrstali pet tipičnih žanrova glazbe. Tako su primjerice slušatelji rock glazbe buntovnici, no ujedno imaju razvijen osjećaj za socijalne probleme. Ljubitelji pop glazbe prilagodljive su prirode, pomalo sentimentalni i vole pažnju. Obožavatelji jazz glazbe su komplicirani i zahtjevni, dok slušateljima narodne glazbe tradicija igra veliku ulogu u životu. Također imaju razvijene patriotske osjećaje. Punkeri, za očekivati, plivaju protiv struje i društvenih normi okoline u kojoj žive. Naravno, naš karakter ne određuje samo glazba, no kako je ona veoma važan dio života, itekako mnogo govori o nama. No, trpati sve ljude u isti koš samo zbog žanra glazbe koju vole slušati je ipak neozbiljno. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si 18.05.11 17:41 | |
| Slažem se da se može malo o nekim grupicama reći nešto, ovisno o vrsti glazbe koju slušaju, ali se isto tako slažem i s ovim.."trpati sve ljude u isti koš samo zbog žanra glazbe koju vole slušati je ipak neozbiljno. " | |
| | | | Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 158 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 158 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|