Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si Empty
PostajNaslov: Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si   Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si I_icon_minitime27.02.11 18:39

Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si ImgSizer

Onaj tko sluša sluzave pop pjesmuljke je osjećajan, plačljiv i sve samo nije muškarac. S druge strane tu su obožavatelji rock i metal glazbe - snažni i neustrašljivi. A što je s onima koji vole narodnu? Odabir glazbe govori mnogo o nama. Znanstvenici čak smatraju da odaje dio našeg karaktera.

Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si ImgSizer

Čini se da vaše najdraže pjesme govore mnogo više o vama nego što ste mislili. Istraživanje na temu glazbenog ukusa na Aristotle University of Thessaloniki, pokazalo je da glazba ujedno određuje i naš karakter. Preko 600 studenata sudjelovalo je u socijalnoj studiji, a prema rezultatima znanstvenici su razvrstali pet tipičnih žanrova glazbe.

Tako su primjerice slušatelji rock glazbe buntovnici, no ujedno imaju razvijen osjećaj za socijalne probleme. Ljubitelji pop glazbe prilagodljive su prirode, pomalo sentimentalni i vole pažnju.

Obožavatelji jazz glazbe su komplicirani i zahtjevni, dok slušateljima narodne glazbe tradicija igra veliku ulogu u životu. Također imaju razvijene patriotske osjećaje. Punkeri, za očekivati, plivaju protiv struje i društvenih normi okoline u kojoj žive.

Naravno, naš karakter ne određuje samo glazba, no kako je ona veoma važan dio života, itekako mnogo govori o nama. No, trpati sve ljude u isti koš samo zbog žanra glazbe koju vole slušati je ipak neozbiljno.

izvor

Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si Empty
PostajNaslov: Re: Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si   Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si I_icon_minitime18.05.11 17:41

Slažem se da se može malo o nekim grupicama reći nešto, ovisno o vrsti glazbe koju slušaju, ali se isto tako slažem i s ovim.."trpati sve ljude u isti koš samo zbog žanra glazbe koju vole slušati je ipak neozbiljno.
"
[Vrh] Go down

Reci mi što slušaš, a ja ću ti reći kakav si
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Reci mi tko su ti prijatelji i ja ću ti reći kakva si osoba
» Kako reci NE porocima??
» Zašto joj reći da ste je prevarili?!
» Dobro, što je on zapravo htio reći tim SMS-om?
» Što joj ne smiješ reći na prvom spoju !