|
| Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama 16.01.09 5:08 | |
| Prolaze noci, mucim se ja Prolaze noci, mucim se ja bez tebe, duso, ja nemam sna u mislima mi lebdi tvoj lik muci me, goni ko osvetnik
Dok cekam zoru i suncev sjaj al' patnjama nikada kraj pile jagnjesce, duso i srce luce, golupce, tebe ljubim ja
Oprosti, duso, sto negda bi nevernikom me ne zovi ti u vernost tvoju posumnjah ja sumnjah da zvezda trepti i sja
Ti moja zvezdo, oprosti bol bar zanavek da ostanem tvoj pilence, jagnjesce, duso i srce luce, golupce, tebe ljubim ja _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama 16.01.09 5:12 | |
| Da zna zora, da zna zora kada dragu ljubim ja aaaaaj ne bi zora, ne bi zora nikad pusta svanula aaaaaj ne bi zora, ne bi zora nikad pusta svanula
Danju nocu, nocu danju sve zbog tebe pijem jaaa aaaaaaj a u zoru, a u zoru gorke suze lijem ja aaaaaj a u zoru, a u zoru gorke suze lijem ja _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama 16.01.09 5:15 | |
| Ko te ima taj te nema Ne moze se uhvatiti senka od zivota sto k'o Dunav tece jer je zivot i svetlo i tama nekad jutro a nekada vece
Jer je zivot i svetlo i tama nekom jutro a nekome vece
Ref. 2x Ko te ima taj te nema ko te nema taj te sanja ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemas
Neki zive blizu al' daleko kao kamen ne mogu se maci i kad se za ruke drze stalno u mraku se ne mogu pronaci
I kad se za ruke drze stalno u mraku se ne mogu dotaci
Ref. 2x
Dotaknu se linije zivota dve sudbine kao jedna traju il' se dirnu, il' se ne dodirnu al' jedna za drugu dobro znaju
Ref. 2x _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama 16.01.09 10:32 | |
| - Goran je napisao/la:
- Ko te ima taj te nema
Ne moze se uhvatiti senka od zivota sto k'o Dunav tece jer je zivot i svetlo i tama nekad jutro a nekada vece
Jer je zivot i svetlo i tama nekom jutro a nekome vece
Ref. 2x Ko te ima taj te nema ko te nema taj te sanja ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemas
Neki zive blizu al' daleko kao kamen ne mogu se maci i kad se za ruke drze stalno u mraku se ne mogu pronaci
I kad se za ruke drze stalno u mraku se ne mogu dotaci
Ref. 2x
Dotaknu se linije zivota dve sudbine kao jedna traju il' se dirnu, il' se ne dodirnu al' jedna za drugu dobro znaju
Ref. 2x Najdraža njegova pjesma mi je ova... |
| Naslov: Re: Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama 16.01.09 15:30 | |
| Evo banke Cigane moj Cigane moj sviraj mi ti (2x)
Ja cu tebi platiti ti ces meni svirati evo banke Cigane moj cigane moj sviraj mi ti (2x)
Sampanj cemo otvoriti otvoriti i popiti (2x)
A kad dodje pravi cas sampanj oborice nas, hej evo banke Cigane moj Cigane moj sviraj mi ti a kad dodje pravi cas sampanj oborice nas
Evo banke Cigane moj Cigane moj sviraj mi ti (4x) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama 16.01.09 15:38 | |
| Kad sam bio mladjan lovac ja jedna me je moma volela divnog oka, a jos lepsi stas za lovca je to najveci slas'
Hitra noga, vedro celo daj, devojko, lice belo nekoliko poljubaca daj eto tako zivi lovac mlad
Kad ujutro krenem u lov ja isprati me moja dragana nekoliko poljubaca da i sav srecan krenem u lov ja
Kad bi ljudi moj zivot znali svi bi redom lovci postali uzivanje na sve strane, svud ima l' lepse, ima l' lepse kud
Zec, lisica, jarebica divlja patka, prepelica pa i golub i grlica i po koja devojcica _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Zvonko Bogdan - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 62 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 62 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|