|
| Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 13:00 | |
| First topic message reminder :Jednom sam dobio privatnu poruku ovakvog sadržaja "Kakav si ti to čovjek, gledam temu da li bi se poseksali s osobom iznad, pa ti bi se sa svim ženama seksao, ima vas baš čudnih" I to mi je upravo nevjerojatno, osobe koje sve doslovno shvaćaju. Ne razumiju da su to samo forumske igrice, šala i zabava. Sigurno se ne bi seksao sa svima, sigurno moji tekstovi u "Temi za napaljene forumaše" nisu prava napaljenost, nega šala. Kad sam stvarno napaljen, onda to drugačije pokazujem i rješavam, sigurno ne na forumu. Što to pojedince tjera da sve na forumu doslovno shvaćaju? Da na temelju šale, forumske igrice i ovog smajlića pomisle da bi se netko seksao sa svima i laju kretenski dalje o tome? Možda se oni zaista pale na smajliće, čim su im komentari na toj razini, pa to iz neke obijesti i ludosti rade. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
cinnamon duckie Totalno relaxiran
Broj postova : 1279 Godine : 124 Lokacija : u labirintu Datum registracije : 11.10.2010
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:10 | |
| - Citat :
- po meni je neshvatljivo da neko po smajlićima i raznim seksi igricama može nekoga ocjenjivati kakav je čovjek ..tj sve doslovno shvaćati
Eh, pa iskreno, drugačije ni ne možeš ocjenjivati, nego po izrečenome na forumu. Svi smo mi skloni trpati ljude u ladice, htjeli to ili ne, jednostavno to radimo. A na forumu mišljenje o nekoj osobi stvaraš na temelju izrečenoga. Jednostavno je tako, i to je, recimo to tako, rizik sudjelovanja na forumu. Ljudi će te ocjenjivati po onome što pišeš jer drugačije ni ne mogu. Eventualno po fotografiji ako ju staviš na forum. - Citat :
- I sve je to OK...ali ne razumijem što to mora mučiti i druge koji nisu u njihovoj igri..pa da se hebu na sred foruma, ako ne diraju nekog trečeg, što bilo koga boli dupe jel oni to za šalu ili se za ozbiljno igraju.
Neki se smatraju moralnom vertikalom valjda. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:24 | |
| Da, ali mislim da su zaključci po smajliću u igrici ipak nerealni. Onaj tko sve kruto i doslovno shvaća, taj doista nije normalan. Kao što ni ja ne bi bio normalan da je sve istina što sam po forumu pisao u tim igricama ili onoj temi za "napaljene". _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | cinnamon duckie Totalno relaxiran
Broj postova : 1279 Godine : 124 Lokacija : u labirintu Datum registracije : 11.10.2010
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:29 | |
| Opet, slažem se, ali ne funkcioniramo svi po istim principima. Nije da ikoga branim, samo nastojim razmotriti sve varijante Ja sam ozbiljniji tip osobe, što ne znači da se ne znam i ne želim šaliti. No, neke ću teme radije izbjeći, nego da se guram tamo gdje mi ne paše. Ne znam što je tu osobu potaklo da takvo što napiše, ali je bezveze da netko nekome očitava moralne bukvice potpuno nepozvan. E, sad me baš zanima koja je to osoba bila | |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:37 | |
| Ja ću se i dalje nastaviti šaliti u temi Biste li se poseksali s osobom iznad i u Temi za "napaljene", a realno bi se seksao samo s jednom osobom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:42 | |
| ma mislim,taj što ti je poslao takvu poruku očito nema stvarnog života dok ga muči tko hebe koga virtualno...pa brate ak te smeta zaobiđi temu,pravi se da ne postoji,u čemu je problem??? | |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:46 | |
| Pa to je to što ste pisale - ili se prave moralne vertikale ili nemaju stvarnog života. Za dotičnu osobu mislim da se htjela prikazati kao neka moralna vertikala, a ispala je tupava. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:50 | |
| | |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:52 | |
| A slušaj, sto ljudi sto čudi, uvijek će se svuda naći pokoji biser. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 16:56 | |
| da su na prodaju,alaj bi bili mi bogati... | |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 18:14 | |
| Takva vrsta bisera ne vrijedi puno, ni u jednom smislu, tako da se baš i ne bi obogatili. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 20:48 | |
| Pa je, to je činjenica _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 21:02 | |
| No dobro, nemojte tako, svatko ima pravo na svoje mišljenje i na svoj način razmišljanja, pa čak i na vlastite procjene što će osuditi a što ne... sve dok time direktno ne vrijeđa nekog drugog...
|
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 21:20 | |
| Da, biseri najčešće vrijeđaju vlastiti razum... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 21:46 | |
| Gricka tu si u pravu ..svako ima pravo na svoje mišljenje i to niko nikome ne može a i ne smije osporavati ... ali ja opet ponavljam ..da je za mene smiješno ..i da nikad neću shvatiti ljude koji misle da se na takvim igricama misli ozbiljno i da nekog po tome se procjenjuje kakav je čovjek ...koliko puta sam se poseksala ..s Yanom..Kiki ..s tobom kad mi naletiš ..s Ary..i slažem se da neko ima pravo misliti da sam nemoralna ili šta već..ali meni je to jako čudno i smiješno ...jer nikad ne bi mogla dati o nekome sud na osnovu igre i zabave...mislim ići toliko daleko pa shvatati da je sve istina _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 21:51 | |
| Da Blizz, koliko ste vi žene u šali napisale da bi se poseksale, što onda, sve ste biseksualke ili homoseksualke zato? Sve doslovno shvaćati je ipak pomalo nerazumno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 22:02 | |
| | |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 22:04 | |
| Dobra si Kety _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 22:14 | |
| Ketice ..ajmo na temu Meni je čudo kako mnogi ne shvačaju bit toga ..ili sam ja na pogrešnom putu ...ja mislim da si ti Gorane sa ovim htjeo reči kako je glupo tj kako ima ljudi koji svaki smajlić i igru shvačaju ozbiljno ...mislim da nije bit ove teme da li ljudi imaju pravo na svoje mišljenje ili ne ili ko je u pravu ili ne ...mislim da je bit u tome da se treba opustiit ..igrati i ove igrice shvačati kao zabavu ..a ne kao procjenu kakav je ko _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 22:17 | |
| Slažem se s tobom Blizz, to je bit. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 22:38 | |
| Ako se slazes zasto se ne seksas sa mnom na temi Biste li se poseksali s osobom iznad? cekam te _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 22:42 | |
| oho,postalo je napeto... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 22:45 | |
| Trčim i ja na tu temu, ovaj put bit ću samo voajerka |
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! 23.01.11 22:47 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! | |
| |
| | | | Vidi :krevet:, gle kako bi se jebali! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 84 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 84 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|