|
| Salmina kći vidi duhove | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Salmina kći vidi duhove 11.02.09 21:40 | |
| Salma Hayek je uvjerena da njezin dom u Los Angelesu opsjedaju duhovi nakon što je prisustvovala razgovoru svoje kćeri s misterioznim posjetiteljima. Glumica Salma Hayek morala je tješiti jednoipolgodišnju Valentinu – svoju kći iz veze s francuskim milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom – nakon što se malena probudila usred noći i počela pričati "sa zrakom". "Probudila se, oči su joj bile širom otvorene. Gledala je u jednu točku i govorila: 'Ne, ne, ne, au revoir', što na francuskom znači zbogom. I gledala je u nekoga, a nikoga nije bilo. Onda je na engleskom nastavila govoriti: 'Bye bye, bye bye!' Prestrašila sam se, pretpostavljam da je htjela saznati na kojem jeziku duh priča. Bilo je strašno", opisala je Salma neobično iskustvo. Prošloga je tjedna svijet obišla vijest o boravku Salme u Sijera Leoneu, gdje je spontano podojila dječačića čija majka više ne proizvodi vlastito mlijeko. Snimka je sada objavljena i na YouTubeu. net.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Salmina kći vidi duhove 12.02.09 16:33 | |
| Možda dijete mjesečari - ona je još jako mala, čudno da priča s godinu i pol. Možda je i sanjala nešto. Majka se normalno uplašila, ali to još ne znači da je mala stvarno vidjela nešto. I nije mi jasno kakve veze ima vijest o podoju dječačića s ostatkom članka i naslovom | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Salmina kći vidi duhove 21.02.09 16:01 | |
| Nekad i novinari na netu svašta natrpaju u jedan članak, ponekad ni ja pozorno ne gledam što tu objavljujem. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Salmina kći vidi duhove 22.02.09 10:21 | |
| oh..ja vidim bijele miševe kad popijem...pa ne iznosim to u novine... |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Salmina kći vidi duhove 06.03.09 10:46 | |
| Ja ne vidim bijele miševe kad popijem, ali vidim sve duplo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Salmina kći vidi duhove 06.03.09 11:21 | |
| Za slavu i duhove viđaju....... Šteta samo da kćer koristi da bi prišla u novine...Šta nije ona izjavila da je vidjela duha....normalno jer bi svi rekli da je pukla..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Salmina kći vidi duhove 06.03.09 11:46 | |
| Da godinu i pol beba i već je medij kako da ne. Priča mi nije uvjerljiva. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Salmina kći vidi duhove | |
| |
| | | | Salmina kći vidi duhove | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 467 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 467 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|