|
| Pijan i gol promašio krevet za 32 kilometra | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Pijan i gol promašio krevet za 32 kilometra 12.07.10 10:21 | |
| Nakon razuzdanog partyja neimenovani muškarac pokušao se vratiti svojoj kući, ali je zaspao gol i pijan nevjerojatna 32 kilometra dalje u apartmanu u San Diegu. Neimenovani muškarac bio je uvjeren da se kreće prema vojoj kući u Mission Valleyju u Kaliforniji, ali je u potpunosti pogriješio smjer te je završio u jednom apartmanu u San Diegu gdje je gol zaspao na kauču. Kada je stigao do kuće, skinuo je svu odjeću, ostavio je na trijemu i legao na kauč. Ujutro ga je otkrio gnjevni i naoružani vlasnik apartmana koji je odmah pozvao policiju. "Ovaj gospodin je pomislio da se nalazi u svojoj kući. Smatramo da je došlo do pogreške", izjavio je policijski poručnik Jim Fille za San Diego Union Tribune. Vlasnik apartmana se nakon početne panike složio da je došlo do pogreške te je odustao od podizanja tužbe. Golom uljezu je dozvoljeno da preuzme svoju odjeću i ode kući. "Nakon što se otrijeznio, obukao se i otišao svojim putem", rekao je Filley. K.K. .----------------------------------------------------------------------------------------------- dobro je prosao ..vlasnik apartmana je mogao prvo pucati pa zvati policiju ... a alkohol jako cudno djeluje na neke ljude ..neko sve zna a neko bas nista ..sjecam se ..jednom i meni je komsija dosao.. usao i pravo na krevet u dnevnoj i zaspao...ja sok ..zvala mu zenu ...jedva ga razbudila i odvela sva sreca pa nije zena ljubomorna a on jadan pogrijesio sprat ..nije kao ovaj kilometre _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pijan i gol promašio krevet za 32 kilometra 12.07.10 10:41 | |
| Jaooooooo imam pričuuuu Davno jedan moj poznanik kao i svi kada bi se opio malo bi se izgubio. I jednom se tako opio jako ..da kada su ga odvaezli kući promašio kuću svoju i otišao kod susjeda ( kuće su jedna do druge s malim prolazom između a slične dosta) I kuca on zvoni jer ne može otključati ..nema mu ključa.. ovaj što ima ne može pogoditi pravo bravu s njim (tako je on mislio) i otvara mu susjed..kaže mu nešto kao "jesi ti normalan pa jel vidiš koliko je sati" ili što mu več rekao..a on šokiran i kaže..." ja nisam nomalan.. a što ti radiš u ovo doba u mojoj kući da nisi kod moje mame"..hhhhhhhh.. susjed ga naravno uzeo pod ruku i odveo u pravu kuću.. I naravno da je sutrdan otišao u obližnji kafić i pred svima to ispričao...i tako njega i dan danas kada se opiju zezaju da pazi da opet nebi iašo susjeda napadati što mu radi kod mame u po noći
Zadnja promjena: Kikica; 12.07.10 13:06; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pijan i gol promašio krevet za 32 kilometra 12.07.10 12:14 | |
| |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pijan i gol promašio krevet za 32 kilometra 20.07.10 10:57 | |
| Nakon razuzdanog partyja neimenovani muškarac pokušao se vratiti svojoj kući, ali je zaspao gol i pijan nevjerojatna 32 kilometra dalje u apartmanu u San Diegu. Neimenovani muškarac bio je uvjeren da se kreće prema vojoj kući u Mission Valleyju u Kaliforniji, ali je u potpunosti pogriješio smjer te je završio u jednom apartmanu u San Diegu gdje je gol zaspao na kauču. Kada je stigao do kuće, skinuo je svu odjeću, ostavio je na trijemu i legao na kauč. Ujutro ga je otkrio gnjevni i naoružani vlasnik apartmana koji je odmah pozvao policiju. "Ovaj gospodin je pomislio da se nalazi u svojoj kući. Smatramo da je došlo do pogreške", izjavio je policijski poručnik Jim Fille za San Diego Union Tribune. Vlasnik apartmana se nakon početne panike složio da je došlo do pogreške te je odustao od podizanja tužbe. Golom uljezu je dozvoljeno da preuzme svoju odjeću i ode kući. "Nakon što se otrijeznio, obukao se i otišao svojim putem", rekao je Filley. K.K. net _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pijan i gol promašio krevet za 32 kilometra | |
| |
| | | | Pijan i gol promašio krevet za 32 kilometra | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 536 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 536 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|