|
| Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici 27.12.10 18:23 | |
| Božićno vrijeme pruža mnogo mogućnosti za druženja i tuluma, pa žene imaju uvijek ispriku za kupnju nove odjeće. Dar za prijateljice zadrži 50 posto žena Božićni blagdani su vrijeme kada ljudi puno više troše na darove za prijatelje i članove obitelji, međutim istraživanja u Britaniji pokazala su da svaka četvrta žena potroši više na sebe nego na svoje bližnje. Dar koji kupe za svoje prijateljice odluči zadržati više od polovice žena jer smatraju da su zavrijedile sebi nešto pokloniti. - Žene postaju hedonisti i potroše više novce nego što planiraju na druge, ali i na sebe. Božićno vrijeme pruža mnogo mogućnosti za druženja i tulume, pa žene imaju uvijek ispriku za kupnju nove odjeće - kaže psiholog Adam Ferrier. izvor _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici 27.12.10 18:40 | |
| Kakve prijateljice ..to su šopingoholičarke.. | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici 04.12.11 12:38 | |
| Znači Bog je prvo sebi bradu napravio ne trebaju mi takve prijateljice uvijek poklanjam ono što bih i sebi kupila pa i bolje jer mi se uvijek čini da nije dovoljno dobar poklon za prijateljicu koju volim. A ove žene su bljak, sebičnjakinje. I to polovica | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici 04.12.11 12:59 | |
| Ma ne vjerujem aj u ta njihova istrazivanaj ...jer ne mogu zamisliti nekoga da kupi dar nekome i da ga ostavi sebi ...pa koliko puta dam i ono sto sebi kupim ..a mnogo nas je takvih ...a ono sto kupim edrugom ako mi se dopadne kupit cu i sebi ...tako da nikad necu doci u iskusenje da si ostavim nesto sto sam drugom kupila i nikad ne bi imala mira kad bi tu stvar vidjela ....uvijek bi me grizla savjest ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici 04.12.11 13:03 | |
| - Blizanka je napisao/la:
- Ma ne vjerujem aj u ta njihova istrazivanaj ...jer ne mogu zamisliti nekoga da kupi dar nekome i da ga ostavi sebi ...pa koliko puta dam i ono sto sebi kupim ..a mnogo nas je takvih ...a ono sto kupim edrugom ako mi se dopadne kupit cu i sebi ...tako da nikad necu doci u iskusenje da si ostavim nesto sto sam drugom kupila i nikad ne bi imala mira kad bi tu stvar vidjela ....uvijek bi me grizla savjest ...
Slažem se u potpunosti , da ono što sam namijenila prijateljici mora njoj i otići čak puno puta i ono što nisam namijenila ali momentalno bi odlučila da dam nešto svoje što meni toliko ne treba. Ali jel ti meni vjeruješ da sam puno puta bila svjedok da ljudi bezveze kupuju poklone tek toliko da kupe i obave " dužnost# čak ono što nebi nikad sebi kupili. A ja sam doživila od jedne svoje nazovi je prijateljica da me godinama ponižava i pravi glupačom na osnovu baš tih poklona. Ima svakakvih ljudi. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici 04.12.11 13:38 | |
| ..a baš kao djeca, volim Winks˙ice pa možda ne odem na rođendan i mama ih ostavi meni. Glupost. Temu kao da su radila djeca. Mjesecima sakupljam stvari i spremam kada sam u nemogućnosti dati poklon na vrijeme prijateljima, a kamoli da su mi pod nosom i da si ono što sam izabrala ostavim sebi, koja budalaština. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici | |
| |
| | | | Polovica žena zadrži za sebe dar koji je namijenila prijateljici | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 238 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 238 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|