|
| Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 12.10.09 19:37 | |
| Umjesto što ćete unajmiti privatne detektive da provjere određenu osobu, pokušajte da na osnovu sljedećih pokazatelja to učinite sami.
Očigledno trepće
Prema ekspertima za govor tijela, žena koja je prethodne večeri uživala u dobrom seksu trepće manje i sporije nego neko ko je sa sobom u krevet poveo samo - knjigu. Brzina disanja i treptaja očiju su brže odmah nakon seksa, ali narednog dana se usporavaju zato što je tijelo opuštenije.
Osmjesi
Seks razbija granice i okvire, stoga je čitavo ponašanje opuštenije, ljudi se smiješe češće i vjerovatno će duže gledati nekog u oči ili će stajati bliže nego što bi to činili u nekim normalnim situacijama.
Sumnjivo rumenilo
Dobar način da utvrdite da li je neko upravo vodio ljubav jeste da proučite njegovu boju kože - 30% žena ima vidljive rumene tragove. Crveni pečati na obrazima, grudima, vratu, ramenima i leđima nastaju zbog uvećanog krvnog pritiska (javlja se i traje oko 20 minuta posle orgazma). Uši će vam biti blago nateknute, a usne punije i rumenije.
Želja za dodirima
Seks izaziva proizvodnju hormona zvanog oksitocin usled čega imamo veću potrebu da dodirujemo ljude i da budemo dodirnuti. Ako vas vaš uštogljeni kolega iznenada dodiruje više nego obično, ne morate mnogo da razmišljate o tome šta je radio prethodne noći.
Tumačenje stopala
Mali prst na vašoj lijevoj nozi će se zacrvenjeti posle seksa ili posle razmišljanja o njemu, kaže Imre Šomogaj po zanimanju "tumač stopala". A razmak između nožnih prstiju otkriva još više. Razmak između malog prsta (koji označava seks) i domalog (koji označava ljubav) govori da imate osnovu za avanture koje traju po jednu noć. A mali prst okrenut prema domalom može da znači da ste biseksualni.
Sjajne oči
Neko ko je nedavno vodio ljubav ima sjajne oči. Takođe, laganije otvara usne. Ovakve stvari se bolje primećuju kod osoba sa spuštenim obrvama.
Seksi odjeća
Kao posljedicu seksa imamo i povećano samopouzdanje što se odražava na izbor odjeće. Žena koja iznenada mijenja poslovno odijelo koje nosi godinama za ženstvenu haljinu je vjerovatno imala neko nezaboravno iskustvo prethodne večeri... Ona osjeća samopouzdanje i želi da bude atraktivna.
Dodirivanje kose
Igranjem kosom pokazujete da na javi sanjate o seksu koji ste doživeli (i preživjeli) prethodne večeri. Žena koja rukom stalno prolazi kroz kosu se na taj način "prazni" i nesvjesno čini da izgleda bolje za svog muškarca.
Luda za krastavčićima
Želja za krastavcima je dobar pokazatelj strasnih osjećanja i često je praćena potrebom za tečnošću. Ako se žena još uvek osjeća seksi poslije vođenja ljubavi, ovo je hrana koju će veoma često poželjeti.
Povećana osjetljivost čula
Seks poboljšava naše čulo mirisa, zato, ako prijatelj ili kolega počne da komentariše miris koji niste ni osjetili, znajte šta je uzrok tome. Seks povećava dotok krvi pojedinim delovima tela, a među njima je i nos. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 12.10.09 19:42 | |
| -..... zato samo meni jabuke i grožđe stalno miriršu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 15.05.10 21:56 | |
| Zanimljivo , nikada nisam na to obracala paznju |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 15.05.10 21:58 | |
| Osmjeh,diranje kose,želja za dodirima e to mene opisuje |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 15.05.10 22:11 | |
| Ma ne, poseban smjeh,ne smjeh osmjeh bar meni kažu da imam onaj pogano zadovoljni : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 15.05.10 22:12 | |
| a zato moja koleginica ima svako jutro blago teleci pogled i osmeh od uha do uha |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 15.05.10 22:15 | |
| joj sutra cu je zezati malo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 15.05.10 22:16 | |
| Reci imam ja jednu koje je uvijek u pravu i taj osmjeh ti je da si se sexala sto posto |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex 15.05.10 22:17 | |
| bice zanimljivo jutro |
| | | | Pokazatelji koji otkrivaju da je žena sinoć imala nezaboravan sex | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 275 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 275 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|