|
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:51 | |
| Odavno
Ko stari kaput, o klin okacicu srce nek tu odstoji dok ne preboli te ko prvi pozeli da uzme ga za sebe neka se cuva, odavno prazno je i nema nade za mene, dobro znam
Ref. pozelim da smo imali decu i dom pa zaplacem jer sede su na pragu mom i sve je teze, ne, jos ne dam se cuvam tvoj lik u srcu svom a vreme je da prestanem odavno
Ko prvi pozeli da uzme me za sebe neka se cuva jer nikom ne dam se i nema nade za nas, dobro znam
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:52 | |
| Otpisi sve bivse
Ja sam kao sat jedno pokazem, a drugo otkucam samo da ti vidim lice kad prodjem i kad te ne pogledam
Govoris da tebi sve je jedno dok stojis sam i na visini reci, kako ti se cini detalj na maloj crnoj haljini
Ko voda, reka ljudi moze proci tu, kraj nas a ti i ja svako ostace u svom delu svemira
Ref. Otpisi sve bivse za tebe srce dise jer znam da mesta ima tu, pored tebe, u oblaku dima
Otpisi sve bivse jer ja te zelim vise izgovori mi ime i tog trenutka ces znati da volis me
Zamisljam te ja levim ramenom mi usne zatvaras onim desnim, o, moj Boze u ocima novo nebo mi otvaras
Hodacu za tobom cele noci toliko znam u ovom trenu samo vidim zaljubljenu zenu i jedan trag u vremenu
Pod vodom staze nema ne postoji put, idi drom za mojim snom ja te negde cekam ko Eva s jabukom
Ref.
Otpisi, otpisi sve bivse, otpisi otpisi sve bivse, otpisi sve bivse _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:52 | |
| Parce sunca
Kad na sve ti padne mrak i vise nisi tako jak kad ti ljudi smetaju i sve ti ladje potonu ti u glavi pusti film i uzivaj jer glavna uloga je moja
Ref. Parce sunca bicu i topla zemlja bicu i divlja reka sto odnosi te letnja kisa bicu ceznja tiha bicu svo dobro sveta da zastitim te
Dug je put do spokoja s tobom njime hodam ja kad sve ti crno izgleda tu sam da ti snagu dam kada tvoje nebo skriju oblaci gde god da si dodji meni
Ref.
Ceo zivot trazimo nesto neopipljivo i nikada nam nije dosta a vreme je dragoceno i dokle god smo zajedno sve sto vredi imamo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:53 | |
| Srce na dlan
Znam, slutim sve iako ne pricas poznajem svaku tvoju laz toliko bi bar trebao da znas
Ti, tamna senka srca mog si ti oduvek, al tvoja sam jer ti moje sve i moje nista si zauvek ti pripadam
Ref. Dajem ti na dlan ovo moje srce sad ti baci ga u prah i pepeo tad pomisli na nas i zgazi ga za kraj ionako sve si moje zgazio
Znam, mojim nebom vedris, oblacis kada god pozelis i bol umotan k'o poklon donosis
Ti, tamna senka srca mog si ti oduvek, al tvoja sam jer ti moje sve i moje nista si zauvek ti pripadam.
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:54 | |
| Sve bih dala za ljubav
Hvatam korak prema sreci dok u uglu tuga drema uspavam je s dve-tri reci sada si sa mnom, tu mesta joj nema
Mislila sam da me ljubav vise nikad nece stici ali evo te ovde, i sve i da hocu ne mogu je obici
Sve bih dala za nas sve bih dala za nas svoje ime i svoj glas to imam, to mi je sve sad ime mi je volim te
Svaku boru na tvom licu ja znam kao da je moja otkada si sa mnom svet je bolji znam da me volis, a opet sam svoja
Evo me, ti samo kazi evo me, e, e, e evo me, za tvoju ljubav mogu sve
Sve bih dala za nas sve bih dala za nas svoje ime i svoj glas to imam, to mi je sve od sad se zovem volim te
Sve bih dala, sve bih dala za nas svoje ime i svoj glas to imam, to mi je sve sad ime mi je volim te
I wanna love you I wanna love you I wanna love you everytime I see your face
I wanna love you I wanna love you I wanna love you I wanna love you I wanna love you everytime I see your face _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:55 | |
| Sviraj
Sviraj, upoznaj me sa njom sluzbeno sviraj, da rukujemo se posteno sviraj, zagrli usput ionako nemam kud pobeci od tebe
Ref. Sviraj, sviraj da mi dusu razdeli na pola kao dete sakrijem ispod stola samo sviraj, sviraj da zavolim, da zavolim da zavolim bol, da zavolim bol, da zavolim bol
Sviraj, nek' izadje nam sve na videlo sviraj, svidelo mi se il' ne svidelo sviraj, zagrli usput ionako nemam kud pobeci od tebe
Ref.
Ne ostavljaj nas same da se gledamo nas dve licem u lice njena strana price samo ce da nagrize jos vise
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:55 | |
| Zagrli me
Nema vise reci sve receno je ljubav sto me leci umrla je sad tvoje ruke zele drugu kao nekad mene i ne vredi mi ni da te molim, kasno je
Ljubi me jos jednom da osetim da zapamtim sta gubim kad odes ti i trudim se da budem jaka da me pamtis takvu ali cim se vrata zatvore ja vristacu
Ref. Zagrli me, stegni jako kao pre da utonem u tvoje tople dlanove zagrli me, necu suzu pustiti kad ostavis me prestacu i disati
Suvisne su reci potrosene ljubav sto me leci umrla je i trudim se da budem jaka da me pamtis takvu ali cim se vrata zatvore ja vristacu
Ref.
Dani mi stoje k'o godine ih brojim svaki je minut bez tebe k'o sat zaustavi vreme i prodaj mi ljubav unazad
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:56 | |
| Zazmuri
Sve je uredu, nije mi prvi put navikla sam na bol da cekam u redu za mrvu ljubavi ponizno dok vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja
Ref. Zazmuri, videces svet kakav jos nisi video u tom svetu zivim ja od ludila do ocaja
Zazmuri, videces sve boje od suza isprane sivom bojena sam ja u beznadju bez ikoga
Kao na ledu tlo mi se izmice cekam da propadnem ma sve je uredu, samo me pusti da odbolujem jer vuces me na dno samo je to jos sigurno na staklenim nogama odavno smo ti i ja.
Ref. 2x
Zazmuri _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:56 | |
| Zivot vrati mi
Stojim onakva kakva sam pred tobom, sudi mi ni najbolja, ni najlepsa kakvu si hteo ti
Zasto da stedis reci zle slobodno reci sve sve sto ti padne na pamet hajde povredi me, slobodno me ostavi al' pre nego sto krenes vrati mi
Ref. Hej vrati mi, zivot vrati mi hocu da zivim ga 20 godina, godina unazad hej vrati mi, zivot vrati mi kome sam dobra sad kome sam potrebna bez duse slomljena
Stojim sama na oblaku crnom od nevolje i posmatram sve sto nekada vredno truda bilo je
Zasto da stedis reci zle slobodno reci sve sve sto ti padne na pamet hajde povredi me, slobodno me ostavi al' pre nego sto krenes vrati mi
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic | |
| |
| | | | Aleksandra Radovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 88 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 88 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|