|
| Aleksandra Radovic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:40 | |
| Ako nikada
Doziveti ljubav ja s tobom necu a bez tebe umrecu sreca je mene jos odavno obisla i otisla
Al' nema dana i nema noci da na tebe ne mislim ja necu ziveti dovoljno dugo a s tobom reskiram i nista drugooo
Ti to najbolje znas da gubim ja to ne umem sta ako s tobom ne uspem
Ref. Ako nikada (ako s tobom nikada) ako ne uspem (ako s tobom nikada) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:40 | |
| Bivsi dragi
Moj bivsi dragi, samo za tebe ovu pesmu pisem otkada te nema konacno mogu slobodno da disem
Znao si reci da ne umem sama da si mnogo bolji otkada me nemas konacno moze biti ti po volji sve
Moj bivsi dragi, andjeo nikad nisam bila, mada zbog tebe sam bela stavila krila spremna da se nadam
Da znaces da cenis to sto se trudim da ti budem bolja al' nista od toga, toliko ljubavi bez izazova
Ref. Moj dragi, bivsi dragi vise te ne volim kad cujem za tebe skoro me nista i ne zaboli
Al' dobro pamtim reci sve kad priznao si da me ne volis ko pre iz srca hladan noz ne vade godine
Moj bivsi dragi, tvoja mi majka nije draga bila a sto bi i bila, oduvek je htela bolju za svog sina
Na poslednjem mestu, ali bez prava da mi ista smeta posao, tenis, drugovi, karijera kakva steta
Ref. 2x
Moj bivsi dragi, sada si samo bivsi, nista vise a ja sam budala koja ti nocas ovu pesmu pise
I kao sto rece, ja ne umem sama ti si mnogo bolji otkada me nemas, konacno moze biti ti po volji sve _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:41 | |
| Brod budala
Ne igram se vise ponosa i casti sve na svoje dodje kad se smire strasti i blago tome koji niti voli niti prasta cekam, samo cekam, a sta
Ref. Odavno niko da ime ti kaze, zavera mala odavno ja sam na brodu budala otplovila kad sam ti sve oprostila
Ne volim da tuga secanje mi kvari bacaju se srca, a cuvaju se stvari i ne volim heroje sto samo glume srecne ljude pa se onda tuzni probude
Odavno niko da ime ti kaze, zavera mala odavno ja sam na brodu budala otplovila nisi ti kriv sto me dovoljno nisi voleo nisam ni ja sto sam jedino bila pogresna
Odavno niko da ime ti kaze, zavera mala odavno ja sam na brodu budala otplovila
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:42 | |
| Budi moj
Dodji mi, u tami sobe sam ja pun mesec mi krevet obasjava mirise na tebe mi haljina uzmi me i pascu na kolena
Privij se uz mene nocas ti kazi da i neces zazaliti ma ko je ona da pravdas se pusti neka brine se meni trebas vise nego njoj i zato voli me, voli me voli me, budi moj
Ref. Budi moj pa neka izgori planeta budi moj od sada pa do kraja sveta sta ces njoj ona ti, veruj, samo smeta voli me, voli me, voli me budi moj _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Cuvam te
Vesto skrivam tvoj lik od ljudi pomalo zlih k'o trn u oku sreca je za njih
Nije mi tesko jer znam sa tvog su mi lica dar suze i smeh za dusu su lek, oduvek
Prste sklopim u dlan pred novi dan zeljo jedina dobro znaj dobro znaj da
Ref. Cuvam te, ne dam nikom da te dira na dlanu si moja tajna urezana
Cuvam te, gde god krenem imam te na dlanu si ti moja linija zivota, ljubavi
Ref.
Dobro znaj da
Ref. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Da te ne volim bar
Zapletem se ponekad u svoje bivse reci u tvoje bivse ruke u nasu bivsu ljubav
I gubim izgovore kao da su sitni novci pa zafale kad pogledi me ulove ko lovci
Zaronim i negde dole u dubini slusam samo svoje srce kako tuce u tisini
I ne mogu ni korak od te doline bola tek tamo ostane me pola
I slucajno te bas moji prsti nadju kada povremeno iza duse zadju i povremeno jesmo, i povremeno nismo povremeno samo ugledam na ekranu malo pismo
Ref. 2x Da te ne volim bar al' to je gotova stvar sve na meni i u meni je tvoje zasto onda samo ja disem za nas dvoje
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:43 | |
| Daleko od ociju
Kad tuge me se dokopaju ja sve bih dala na prodaju daleko od ociju
Ma, zar je moja ljubav jedna vise polomljena stvar ti i ja jos jedan bivsi par daleko od ociju
Ma, znam te do kosti, i ti si sam na svojoj strani sveta, tako ponosan daleko od ociju
Ma, zar je moja ljubav jedna vise polomljena stvar ti i ja jos jedan bivsi par daleko od ociju od srca si na otkucaj i neka me zauvek zalede ako te oci ne vide
Ma, zar je moja ljubav polomljena stvar ti i ja jos jedan bivsi par daleko od ociju, od ociju _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:44 | |
| Gde je tu ljubav
Opet budi me tek da sludi me stari san znam da bices s njom, bas ti hvala ko poziv na rat
Ne borim se, ne, hvala, znam ja vise snage nemam samo bojim se da s tobom spojim se
Ref. Gde je tu ljubav kada sve u meni se kida taj poljubac tebe i nje sa ledja kozu mi skida
I nema milosti u mojoj proslosti gde je tu ljubav kada sve opet pogresno je
Opet budi me da izludi me tvoje sve tako lako me uvek proslost dobije
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Jesam te pustila
Nije stao svet kad sam otisla a htela sam tako da bude ostao si sam ta prica najbrze udje medju ljude
Pustila sam te da mi uzmes sve i radis na moju sramotu neke stvari se samo jedan put gube u zivotu
Ref. Jesam te pustila da uzmes mi dusu i neka ti bude svasta dopustila sad nemam sa cime pred Boga i ljude
Jesam te pustila al' sam ti vesto predpisala lek da me prebolis a ne zaboravis zauvek _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Jos danas
Stojimo tu ko prevareni na zgaristu ljubavi suze i smeh sto delili smo ti bacas u pepeo
Svemu je kraj sada vidim i znam nisam ti potrebna svemu je kraj al' pomozi mi sad bar da docekam novi dan
Ref. 2x Jos danas ti trazim da ostanes sutra mi ne trebas u ime te ljubavi koju smo delili nekada _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:45 | |
| Kao so u moru
Cetiri hladna zida, jedna odaja hotel izgubljenih dusa nocas je moja stanica
Ja sam svome brodu i talas, a i vir daleko od ociju srce nece naci mir
Ja idem, svetla neka ostanu Kroz prozor moje duse sijace da me nadjes kada od mene svi odustanu Ti mozes da se vratis tu
Ref. Pamet kad se pomeri nedostaje mi tvoje bliskosti dodje mi da zgazim sve i da podjem bilo gde, sa bilo kim
Pamet kad se pomeri nedostaje mi tvoje bliskosti moje lice gubi boju, kao so u moru bez tvoje neznosti
Cetri hladna zida, jedna odaja moje nebo ostalo je medju tvojim prstima
Ja sam svome brodu i talas, a i vir Daleko od ociju srce nece naci mir _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:45 | |
| Karta za jug
Kupi mi kartu za jug tamo cu da nastavim kad te ne vidim u mom srcu ces najbrze da ostaris
Ref. Pusti da ljubav me golim rukama ubije i ne zali to kad si me iz srca pustio nek me uzme Bog
Kupi mi sve sto ide i ne ide nedelju i oblake i ponesi mi jedan zagrljaj za pocetak i za kraj
Ref.
Kad me ne volis, ne volis
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:46 | |
| Kazes svejedno
Cemu sad sve, kazi mi jer nocas moram da znam cemu sad sve, pala je laz preko toga ne mogu, znas
Vidim tek sad, ljubis me gorko i shvatam da nema nas vise ove smo noci prizvali rec sto sve brise
Ref. Kazes, svejedno svejedno tako je obicna rec kazes, svejedno i odlazis, ostavljas me
Kazes, svejedno svejedno tako je obicna rec kazes, svejedno a ne znas kako boli me _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Laz
Sanjas neki novi san,san u kojem nisam ja nego neka druga, znam i vidim da sam suvisna ona sad je tvoje sve bas kao nekad ja
Ti si tako isti kao svi dosadan kazes jedno, radis drugo ista stara prica znam
Mozes sve da mi obecas s tobom mi nista ne treba samo u oci da me gledas to sam bar zasluzila
Zasto lazes me kako sada da ti verujem sve sto si rekao je bila laz, laz
Zasto lazes me znam da nocu spavas sa njom ovaj put je gotovo svemu je kraj, kraj
Gde mi je ponos, pitam se gde mi je pamet gubim se
I sada stvari pakujem da, da jer vidim da sam suvisna ona sad je tvoje sve bas kao nekad ja
Ti si tako isti kao svi dosadan kazes jedno, radis drugo ista stara prica znam
Mozes sve da mi obecas s tobom mi nista ne treba samo u oci da me gledas to sam bar zasluzila
Ref. 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Mirno more
Ostavi trag pored puta svog tu zlatnu precicu do srca tvog trazicu te kad slome me daljine, tuge sve, andjele
Jos znam da pitam se sta smo to mi kroz godine da l' stari hir, zamagljen vid za oboje
Zivim dugo, predugo bez nas drugi su svoje ispricali price a sta smo mi do sad
Ref. Vrati mi dusu na mirno more tamo da potonem da jednom zauvek ljubavi nasoj orden prisijem
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:47 | |
| Mozda je bolje bez mene
U srcu i u glavi nosim mrak k'o ordenje a ti si glavni krivac sto se osecam najgore
Smetaju mi sitnice rukama skrivam lice da me drugi ne vide kad mi nista od ruke ne ide
Sad sve podseca na nas sad vidim tudja lica ali cujem tvoj glas
Ref. Mozda je bolje bez mene to mi je izgovor najbolji tako prodje mi vreme ali ne prodjes i ti
Mozda je bolje bez mene kazem dok neka te druga pokriva i nek ti bude ono sto ti nisam ja mozda je bolje bez mene
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:47 | |
| Ne reci mi
Od zivota imam ja par samara i kusur godina jos malo volje da sve menjam na bolje
Jedno drugom sve smo rekli u ljubavi nam ne ide a sve bih dala da sam kamen da za tobom potonem
Ref. Ne reci mi da ces cekati mozda nikad se tebi necu vratiti ne reci mi da ces cekati i kad zazelim, to od tebe ne trazim
Kao kamen sam ja, tonem do dna da dusu mi pricuvas ti kao kamen sam ja, tonem do dna
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:48 | |
| Ne verujem da me ne volis
Hladan Bozic napolju zima me za ruku steze a tvoj i moj zivot jedan od drugog beze
Sta smo rekli, rekli smo nema nazad s ovog puta tog si dana srusio citav svet za par minuta
Ma nije moguce da me svaka rec tvoja gadja nisi ti cudo bozije sto se jednom u zivotu radja
Ref. Sve izgubljeno je nadjeno a gde si ti da li te dusa zaboli na svoje mesto vraceno a gde si ti sa nekim ko te ne voli
Ne verujem da me ne volis
Svaku tvoju rec jos cuvam kao posvetu od srebra i ne mrzim te sto si me gurnuo sa sedmog neba
Jos po tebi ravnam svaki korak svoj sto se ljubav meni sveti ma nisi moj, vise nisi moj
Ref.
I dok hladis se od mene ljubav nam je propala kazem srcu put pod noge a jos me bole stopala
Ne verujem da me ne volis 3x
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:48 | |
| Necu plakati
Prazna soba i mi ovako sedimo vec satima i cutimo zar nemas ni jednu rec za mene ipak dugo godina smo zajedno
Bar reci mi da zao ti je bar toliko znas sta je jedna laz za tebe nista nije slazi me i sad
Ref. Necu plakati jer suza vise nemam, odavno nemam slomio si me i opet iz pocetka boli sve
I necu zaliti jer znam da nisi pravi, al' sta mi vredi kasno vidim to vec uzeo si sve
Nista da prekine tu tisinu koja boli ni zvuk cak, a treba mi vec samo gledam u zid dok se ti spremas a u stvari bi da zavristim
Barem reci mi da zao ti je, bar toliko znas sta je jedna laz za tebe nista nije slazi me i sad
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:49 | |
| Nema ljubavi tu
U inat ne dam da kupis me laznim osmehom nemoj mi raditi to
Jer moram da se oporavim i na noge docekam kad jednom stigne me bol
Jer sta posle svega ostane zivot samo jos gori mi postane ko mrtav, a ko ziv ko je za sve kriv
Ref. 2x Nema ljubavi tu ali zbog tebe ja jos hodam po dnu nema i sve je to laz al' moje srce ne napustas
Ne trazi pogled u prolazu snage nemam ja predugo traje sve to
Cuvaj se reci najtezih da ne izgovoris za ljubav je prekasno
Jer sta posle svega ostane zivot samo jos gori mi postane ko mrtav, a ko ziv ko je za sve kriv
Ref. 2x
Ref. 2x
Ti moje srce ne napustas _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:49 | |
| Nema te zene
Na mene je red da naplatim dugove sto, sto si mi bled sad zovi drugove nek dodju da ti pripomognu da izneses sve i izgubis se jer ja sam shvatila da sam premija za tebe da li znas da
Ref. Nema, nema, nema te zene koja bi te trpela veruj mi da sve pametnije su od mene slepo sam ti verovala, budala ispala
Nema, nema, nema te zene koja bi se zeznula kao ja potrosio si kredit kod mene banka se zatvorila
Na mene je red malo sam glavna ja sad ceo je svet pod mojim nogama samo da ledja ti ugledam kao gumicom bih izbrisala sve ove godine koje s tobom sam izgubila da li znas da
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:50 | |
| Nemoj
Nocas ne mogu da zaspim pred oci dolazis mi i samo lepog se secam tuzno sve zaboravim
I mrzim to sto sam slaba sto konce ne mogu da pohvatam opet slepom ulicom hodam a kraj znam joj napamet
Ti si bio sav moj svet kazi zasto kvaris sve sada kad je najgore opet nisi uz mene
Ref. Nemoj da kazes da svemu je kraj necu podneti da nema te tu kada zapocnem dan i nisam ti ni na pameti
Nemoj da kazes da svemu je kraj iako odavno vidim sve kad se iskrades iz naseg kreveta da ides njoj, to jasno je
Nemoj da kazes da nema nas vise nemoj da kazes, ne, e, e, e 2x _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:50 | |
| Ni zadnji ni prvi
Prvog se dana cinilo pravo cinilo toplo, cinilo zdravo sad je nesto drugo, mozda i ti znas drugog je dana bilo sve jasno al' nije rano niti kasno sve nas ceka jos, mozda znas
Ref. Nisi mi zadnji, nisi prvi dan se ne radja, noc se mrvi u prave ruke dacu, dacu sve nisi mi pravi, nisam prava krv je crna, tvoja plava za nekim slicnim idem bilo gde
Nisam ti zadnja, nisam prva nisam ja nesto sto se dugo cuva za tebe bi bila bolja druga meni je tama duga nocna druga
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:51 | |
| Nisi moj
Vracam se iz tvojih snova potucena do kolena govoris da sam ona stara a menjam se iz korena
U suzu me pretvori kad ljubav krene unazad al nikad ne dozvoli da dozivim slobodan pad
Ref. Nisi moj, odavno, nisi znam i gledam kako mi kroz prste klizis dan po dan nisi moj, al pored mene si i opet ona stara prica posle tebe, ti
I posle tebe ponovo ti i posle nas ponovo mi
Minut je do kraja sveta tu u mojim ocima ti uvijek mozes da se vratis na mesto starog zlocina
U suzu me pretvori kad ljubav krene unazad al nikad ne dozvoli da dozivim slobodan pad
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic 12.10.10 16:51 | |
| Novi dan
Novi je dan, sve je po starom telefon cuti, cutim i ja lako je tebi sa mnom kada kroz prste ti progledam
Novi je dan, a stara zabluda sa tobom ne moze biti drugacije novi je dan, uz malo truda prebolecu kao i ranije
Ref. Prva sam i jedina sto ce gaziti preko trnja sve zbog tebe a kazes da sam poslednja koju hteo bi, o
Prva sam i jedina sto ce gaziti preko trnja sve zbog tebe a kazes da sam poslednja koju hteo bi za ceo zivot kraj sebe
Novi je dan, sve je po starom bar da je moglo biti drugacije gde nam je kraj, odavno znamo i ti, i ja, u mraku vidi se _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Aleksandra Radovic | |
| |
| | | | Aleksandra Radovic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 242 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 242 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|