|
| Duhovna poezija | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Duhovna poezija 06.10.08 18:23 | |
| Moj Bog Našao sam ga i On je našao mene moj Bog koji me voli Našli smo se tražeci jedan drugog I našao sam ga u sebi jer živi u meni za me i ja se u njemu radujem Od iskona bili smo skupa i do konca bit ce mi pratilac moj Bog. Josip Pupacic
Zadnja promjena: Goran; 10.07.12 23:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Duhovna poezija 09.11.08 10:44 | |
| Sjeti se... kada ti je teško i Boga zoveš da ti pomogne sjeti se... možda je toga časa nekome i teže jer i drugih ljudi ima možda baš tada On na rukama nosi onemoćale... ali nije te zaboravio On zna koliko sam možeš izdržati
Antun Matošević |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Duhovna poezija 12.11.08 12:40 | |
| Osoba do tebe
Pogledaj unaokolo braću i sestre, pogledaj oko sebe. Tko je osoba koja sjedi do tebe?
Osoba do tebe ..je najveće čudo, najveća tajna koju si mogao susresti u ovom času, ..testament Riječi postale Tijelom, Božji trajni Advent ovog svijeta u našoj sredini.
Osoba do tebe ..neiscrpni izvor mogućnosti s mogućnostima samo djelomično primijećenim.
Osoba do tebe ..je jedinstveni svijet iskustva strah i čežnja osmijeh i namrštenost smijeh i suza strah i nada sveukupna težnja za izričajem.
Osoba do tebe je grčenje da postane nešto, nešto sasvim posebno, ..da dokuči cilj vlastitu povijest, pjesmu da bude poznata i da zna.
Osoba do tebe je netko tko može živjeti s tobom, ne samo pokraj tebe ..ona želi živjeti ne samo za sebe, nego također i za tebe; ona može tješiti, susretati se, razumjeti te ako ti to želiš, zauzvrat i ona traži biti shvaćena.
Osoba do tebe ..vjeruje u nešto, nešto dragocjeno opredjeljuje se za nešto računa na nešto, živi za nešto, ona radi za nešto čeka nešto žuri za nečim bježi od nečeg trči prema nečemu...
Osoba do tebe ima problema i strahova; pita se kako čini stvari i često nije s tim zadovoljna, često je neodlučna, neorganizirana bolno se zatvara u sebe sve do kaosa; ali suočena sa svim nevoljama i tvrdoćama, sposobna je nadvladati najveće teškoće i progonstva.
Osoba do tebe ..je čitav jedan skup osoba osoba koje je ona susrela na svom životnom putu; stvarna zajednica u kojoj još uvijek živi otac, majka, prijatelj i neprijatelj; ona ih sve dijeli s tobom.
Osoba do tebe ..ima neke stvari koje čini dobro, neke koje može činiti bolje nego bilo tko drugi na čitavom svijetu; ..postoji nešto što ima jedinstveno značenje u njezinom čitavom življenju, a što ona posebno cijeni; ali, usudi li se ona s tobom govoriti o tome?
Osoba do tebe ..neće nikada biti potpuno shvaćena nikada potpuno razotkrivena nikada nam ne može biti potpuno kontrolirana od drugih, niti bi to trebala biti.
Osoba do tebe je misterij. I Riječ Tijelom postala je misterij, i Riječ Tijelom postala i nastanila se među nama.
Zato braćo i sestre pogledajmo oko sebe...
H.L.Myers |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Duhovna poezija 18.11.08 8:59 | |
| Molitva na putu
Bože koj si me do ovog časa doveo nevidljiv vodi me i dlje koncu mojih želja
Ne ostavi me umorna i sama nasred puta
Obrazi su moji blijedi i moje misli nemočno ko moje ruke vise
Bože daj da novo plavo jutro iz umora digne moje misli da kroz blijede ruke prođe mlaz crvene sviježe krvi
Budi nad mojom glavom moja pratilica zvijezda
Antun Branko Šimić |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Duhovna poezija 23.11.08 19:02 | |
| Pružio si svoju ruku
Kad si pružio svoju ruku svijetu, pružio si je i meni.
Pružio si svoju ruku kad si me izabrao, da Ti sav pripadam velikom ljubavlju.
Pružio si mi svoju ruku i ja više nisam sam; Ti si mi potpora, moje utocište i moja radost.
Pružio si mi svoju ruku i izmijenio moj život, otvarajuci mi bezgranicne vidike.
Pružio si mi svoju ruku i sad sam Tvoj, predan svemu što si Ti.
Pružio si mi svoju ruku i držiš je otvorenom, da me nepovratno zagrliš svojom ljubavlju!
Jean Galot _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Duhovna poezija 24.11.08 10:36 | |
| Povedi me, Gospodine, u pustinju! Divit ću se pješčanim dinama što se umivaju u jutarnjim zrakama izlazećeg sunca! Povedi me, Gospodine, u pustinju! Zadivljen ću promatrati plavo nebo i na njemu zvijezde što blistaju tisućljetnim sjajem! Povedi me, Gospodine, u pustinju! Iskušaj me i vidi Gospodine, volim li Te i živim li samo za Tebe?
(autor nepoznat) |
| | | mala_djevojka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3017 Datum registracije : 05.12.2008
| Naslov: Re: Duhovna poezija 06.12.08 14:04 | |
| Majka Tereza - Ipak
Ljudi su nerazumni, nelogični i egocentrični. Ipak ih voli. Ako činiš dobro, ljudi će te optužiti da imaš sebične, skrivene motive. Ipak čini dobro. Ako si uspješan steći ćeš lažne prijatelje i prave neprijatelje. Trebaš ipak uspijeti. Dobro koje činiš, sutra će biti zaboravljeno. Ipak čini dobro. Poštenje i iskrenost učiniti će te ranjivim. Budi ipak pošten i iskren. Ono što godinama stvaraš, može preko noći biti uništeno. Ipak stvaraj. Ljudima je stvarno potrebna pomoć, ali bi te mogli napasti ako im pomogneš. Ipak pomaži ljudima. Ako daš svijetu najbolje od sebe, zauzvrat ćeš možda dobiti samo udarce. Ipak daj svijetu najbolje od sebe.
"Poštenje i iskrenost učinit će te ranjivim. NIJE VAŽNO, BUDI ISKREN I POŠTEN. Ono što si godinama stvarao u času bi moglo razrušeno biti. NIJE VAŽNO, STVARAJ! Ako pomažeš ljudima, možeš loše proći. NIJE VAŽNO, POMAŽI IM! Daješ svijetu najbolje od sebe, a on će ti uzvratiti udarcima. NIJE VAŽNO, DAJ NAJBOLJE OD SEBE. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Duhovna poezija 08.12.08 9:43 | |
| Sveta noć - poklon zauvijek
Sveta noć krije u sebi Božju izjavu ljubavi nama i našem svijetu On dolazi kao dijete, jer jedino je još nedužnost djeteta u stanju dirnuti ljudsko srce. On to prihvaća i uzima nas i naš život u svoju beskrajnu ljubav, da bi nas preobratio, izliječio, izbavio. Sveta noć je ta u kojoj ON čeka na svakoga od nas, da bi mu posve i zauvijek poklonio sama sebe.
(Teresia WINKELHÖFER) |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 05.05.09 16:07 | |
| Moj križ svejedno gori
Evo me, moj svijete, na raskršću i tvom i mome Oprostimo se. - Ti plačeš Moj križ svejedno gori. Udaljuješ se; bez pozdrava, bez riječi, bez boga I odlazim prema istoj nepoznatoj zvijezdi Snijeg pada Zemlja raste A ti poražen toneš Grad li se, selo, ili neki postiđeni narod U krčmi Moj križ svejedno gori Uzdignut Razapet Mračan
Dovikujem ti. - On gori Dovikujem ti. - Ti strepiš iskre po tebi pršte Peku stravične snove Moj svijete, uzalud stvaran Moj svijete uzalud ljubljen Moj svijete Udaljujem se. Pružam za tobom ruke Sjene velikih vojski nadiru iz davnina Zrak su omastile strijele Razbijen Usitnjen sanjaš Neprestane pritištu more Vjekovi pokapaju svjetlo Rane otaca izrastaju u kraste Divna majka Margarita prodaje suze Majka Margarita Moj križ svejedno gori Nosim ga - moj križ a tvoje ime Nosim ga Slomljen ma svečan Puta ne vidim nigdje Voda po kojoj hodam hlapi Poda mom bujaju pare moj križ svejedno gori Oblistava u beskrej tvoje ime Udaljujem se I putujem prema istoj nepoznatoj zvijezdi Ti toneš po svome snu A ja koracam I grcam, i grcam, i gledam prema beskreju Moj križ svejedno gori Moj križ a tvoje ime.
Josip Pupačić _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 05.05.09 16:30 | |
| Molitva za vedrinu
Bože, daj mi vedrinu da prihvatim stvari koje ne mogu promijeniti; hrabrost da promijenim stvari koje mogu promijeniti i Mudrost da spoznam razliku između njih. Da živim dan za danom, da se radujem svakom trenutku, da prihvatim teškoće kao put do mira, da prihvatim poput njega ovaj grješni svijet kakav jest, a ne kakav bih ja želio da bude; da vjerujem da će on sve dovesti u red ako se predam njegovoj volji; da umjereno budem sretan u "ovom" životu, a u budućem zauvijek s njim presretan.
Reinhold Niebhur _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Duhovna poezija 22.07.09 11:07 | |
| Kada umoran zastanem ili ranjen posrnem i plamen što tinja postanem
i sve se čini da zauvijek nestajem,
osjetim dah Raspetoga
i čujem otkucaje srca moga Boga.
Antun Matošević |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 21.08.09 16:24 | |
| - Teo je napisao/la:
- Osoba do tebe
posjeca ma jednu od moji duhovni pjesama : | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 21.08.09 16:43 | |
| Napiši neku svoju! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 21.08.09 17:15 | |
| OSOBA DO TEBE
Pogledaj oko sebe; što li vidiš, što primjećuješ? Je li bol i tuga ili smijeh i veselje?
Pogledaj oko sebe, nisi sam. Pogledaj osobu što pored tebe stoji. Ona te treba i srcem te zove.
Zašto ju ne primjećuješ, zašto su ti oči zatvorene? Zašto tvoje srce je tvrdo? Zašto?
Osoba do tebe nije slučajno tu... Bog ju je posalo i ona te treba a i ti nju.
Osoba do tebe možda je tužna, daruj joj osmijeh.
Osoba do tebe treba zagrljaj, pruži joj ga.
U osobo toj Krist je naš. Vidi i vjeruj.
Terezija
Zadnja promjena: mala_djevojka; 26.08.09 10:37; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 21.08.09 17:17 | |
| Jako lijepa, dirljiva i poučna pjesma Terezija! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 21.08.09 17:30 | |
| Moć ljubavi obnavlja <blockquote><blockquote>Ne vjerujem u Boga rođena iz nevolje; u opojno sredstvo kad život postane nepodnošljiv; u neki otok spasa kad se izgubi tlo pod nogama i ni na koga se više ne može osloniti, u svemoćno sredstvo da ispunimo praznine naše nemoći. U nemoći Isusa koji trpi i umire objavljuje se moć ljubavi, moć Boga, koji u vatri svoga Duha iznova stvara ljude i stvari, obnavlja ih i dovršava. Vjerujem u Boga, koji oprašta onima koji ga razapinju. </blockquote></blockquote> Phil Bosmans _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 22.08.09 9:01 | |
| Hoću li ja u raj?
Hoću li, Gospode, i ja u raj? Želim, al' sve se bojim. Jer tamo će biti slava i sjaj a ja na niskom stojim.
Već ako imaš gdjekoji kutić i to je mnogo za me. Stisnut ću tamo se suhi k'o prutić Usko je moje rame.
Nikomu neću praviti sjene bez buke bi to bilo. Gospode, ne zaboravi mene ako to ti je milo.
Ako Ti nije milo prisuće takova odrpanca, Pusti, da bar na vratima kuće Čekam kod Tvojeg znanca.
Da ga zamolim, da se za me moli. Ako se ni to ne da, Ja ću svejedno čekati doli, Već i poradi reda.
Pa kada uđu kojim je dato, i mjesta biti neće: Nebo je malo, al' ništa zato... Srce je tvoje veće...
(fra Bonaventura Ćuk) | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 23.08.09 9:35 | |
| ŽIVIM, AL NE U SEBI Kople duše koja žudi da vidi Boga Živim, al ne u sebi: Živjeti tvoj život smijem I mrem s boli što ne mrijem. 1. U sebi ne živim već, Život bez Boga ne prija, Mrtav on, ne živim ni ja; Kako dakle živjeti? Tisuć smrti podnijeti! Samo Bog je život, mnijem I mrem s boli što ne mrijem. 2. Ovozemni život taj Smrtni život, živa smrt je Dokle život s tobom strt je, Doživotni smrtni jad. Mili Bože, što ću sad? Bolje žiće ufat smijem I mrem s boli što ne mrijem. 3. Daleko sam od tebe: Kako život da imam A da smrti ne kušam, Kako god mi gorka bila? Jao meni, majko mila, Gorku kob ja dalje pijem I mrem s boli što ne mrijem. 4. Riba iz vode kad izađe, Olakšicu sebi nađe: U smrt ona brzo pade I zaštitu smrt joj dade Za svoj život smrti takvoj Nadati se ikad smijem I mrem s boli što ne mrijem. 5. Kad olakšat sebi mnim U Otajstvu da te gledam, Žalosti se većoj predam: Ni tu te uživat neću! To zadaje muku veću Što vidjet te ne umijem, I mrem s boli što ne mrijem.
6. Kad uživam, Gospode, Nadom da te vidjet hoću, Vidim i svu moju zloću I bol mi se podvostruči Te strah samo mene muči: U nadi kad živjet mnijem, Ja mrem s boli što ne mrijem. 7. Prekini mi život noći, Bože, daj mi život dana, Ne drži me prikovana Tako čvrstim verigama; Gle, muči me želja sama Vidjet te u tminam tijem I mrem s boli što ne mrijem. 8. Ko nad smrću plakat hoću Nad životom svojim bijednim, Dokle god me vezom jednim Veže uza zemlju grijeh moj. Kad će biti, Bože, oj Reć po istini da smijem: Živim, jednom već, ne mrijem?
Sv. Ivan Od Križa | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 24.08.09 10:16 | |
| VEČERNJI SUSRET
Isuse, dođoh Ti reći kako me u grlu guši od isplakanih suza kako me boli u duši. Dođoh Ti šaptati kako mi križ izrani rame i kako ga teško nosim. jer je pretežak za me. Dođoh Ti se tužit u suton ovoga dana, jer me zbuni tvoje raspelo. Žižak Ti osvijetli lice, raspeto, presveto tijelo. U suzama, izmučen, izboden, raspet i sam, o, Bože, što da se tužim, pa mene je pred Tobom sram. Gle, Ti nijemo šutiš, nikome se potužio nisi, a Tvoje presveto tijelo stravično na križu visi. Probodene noge i ruke, probodeno je srce Tvoje. Kako je tuga tvoja teška I sitne boli moje. Isuse, dođoh, Ti se jadat u suton ovoga dana, al motreć Tebe, išćeznu moja rana.
vlč. Zlatko Sudac | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 25.08.09 7:06 | |
| JEDINI KLJUČ
Ljubav je jedini ključ koji odgovara vratima raja. U svakome smiješku, u svakoj dobroj riječi, u svakoj pažnji koju darivaš, komadić je raja. Komadić je raja i u svakome srcu koje za unesrećenoga postaje luka spasa, u svakome domu gdje ima kruha, vina, i ljudske topline. Komadić je raja u svakoj oazi gdje cvate ljubav i gdje čovjek postaje čovjek, gdje su jedni drugima braća i sestre.
Bog je svoju ljubav položio u tvoje ruke kao ključ raja.
Ima ljudi sa srcem od zlata. Što god čine, prožeto je srdačnošću. A ima ljudi u kojima je duboko nepovjerenje. Oni nikada ne čine što im srce kaže. Glas je njihova srca umuknuo.
Phil Bosmans
Zadnja promjena: mala_djevojka; 26.08.09 10:31; ukupno mijenjano 1 put. | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 26.08.09 10:29 | |
| PETAR
Još čujem Tvoj glas i vidim taj pogled što zove i sad. Pod nogama pijesak, s srce mi gori ko buktinja. Korak je lagan i poletan sad, jer nosi me duha tvog Oganj i žar… Još dalek je put, al bliži se pobjeda!
Da uskrsnu On ja svjedok sam živi, potvrđujem to. Dotaknuh Ga rukom on pravi je čovjek i živi Bog. Zatajih Ga triput, al oprosti On, I opra me krvlju sa lica svog. Još čujem taj glas, što zove ko nekada!
Ti si Petar stijena na toj stijeni sagradit ću Crkvu Svoju ja tebi dajem svu valst Tebe slavit će puci u vjeke vijekova Jer ti si Petar stijena tebi predajem ključeve doma Oca mog, a ti slijedi moj put I reci svima da s tobom je uskrsli živi Bog
Pred očima Rim, a u duši je mir koji dao si Ti. Dok slijedim Tvoj put, taj put to je znak vječne Ljubavi. Ja ljubim do kraja ko što ljubi i on. I na križ sad idem ko spasitelj moj. Još čujem taj glas, od njega ja drhtim i sad!
Ti si Petar stijena na toj stijeni sagradit ću Crkvu Svoju ja tebi dajem svu valst Tebe slavit će puci u vjeke vijekova Jer ti si Petar stijena tebi predajem ključeve doma Oca mog, a ti slijedi moj put I reci svima da s tobom je uskrsli živi Bog
Jer u srcu mom i sada gori onaj sveti plam Što zapalit će svijet i zasjat će pobjeda!
A ti slijedi moj put I reci svima da s tobom je živi Bog!
VIS Sperantes
| |
| |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 30.08.09 12:00 | |
| Čovjek bez Tebe
Gospodine! Pustio si kišu da ispere nečistoću, a potom i savjest da propituje zagonetni mûk.
Preosta nam otvoriti i drukčija srca. Može li to čovjek, bez Tebe?
U što smo pretvoreni? Slični smo vrpci u koju se utiskuju slike i riječi, da bi otupile, promijenile, raščovječile, postidile, čovjeka umanjile, u biti i poruci.
Čovjek je izrugan.
Tvoje malo stado, koje okusi bljutavu sol, klonuvši, s mukom Ti ime izusti.
Dobro si svima ostavio, poučio nas kako ga živjeti. Zid se svednevice između nas učvrščuje, protivštine bjesne. Jesmo li mi drugima neprijatelji, koji se danomice udaljujemo, tereteći ga ljutnjom i strašću, koje nas ne razlikuju? Pomiješasmo li naša zla? Odakle dolaze ubojite strijele? Mrak prekri zemlju. Uzalud svijetle zvijezde i oboljelo Sunce, dok sikćemo pobratimljeni sa zlom.
Je li to pokora za zlorabljenu slobodu?
Hoćemo li se spašavati jedan po jedan ili ćemo biti Tvoja vojska, koja će iznijeti tu muku, okrećući i drugi obraz, ne stideći se, ne umanjujući dobro, dajući i gornju haljinu, biti drukčiji, ne pitajući za žrtvu?
Gospodine! Otvori nam srca! Izbavi nas! Spasi nas! | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 14.10.09 1:14 | |
| Moj Bog u četrdeset trećoj
Moj Bog u četrdeset i trećoj Jednako vedar i nasmijan Kao i prije deset ljeta Uživa u licu zemlje U igri plavih nebeskih zavjesa Možda su upravo Od njegova osmijeha One blage bore na bijelome svodu
Moj prijatelj vjerni Vjeruje u čudesnu moć radosti I raduje se sa mnom Svako mi jutro na uho šapne Iz lađe izađi Na more stani Suncem se umij Vjetrom obriši
Haljinu ljubavi moje Na žalu ćeš naći Odjeni je Da ne ozebeš
Moj prijatelj u četrdeset i trećoj Sve više me podsjeća Na moju majku Kad sam u njenoj blizini Kao list na vjetru Od sreće treperim
Anton Tamarut | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 14.10.09 1:15 | |
| DA ISUS DOĐE DANAS . . .
Bi li se presvukao prije nego Ga pustiš unutra? Ili bi sakrio neke magazine i postavio Bibliju na njihovo mjesto? Bi li sklonio svoju svjetovnu glazbu a izvadio crkvenu pjesmaricu? Bi li mu mogao dopustit da uđe odmah ili bi ga zavlačio naokolo?
Razmišljam … kada bi Spasitelj bio s tobom dan-dva, bi li ti nastavio raditi stvari koje redovito radiš? Bi li nastavio govorio ono što uvijek govoriš? Bi li se tvoj život nastavio kao što živiš svih drugih dana?
Bi li poveo Isusa sa sobom svugdje gdje ideš? Ili bi možda promijenio svoje planove tih dana? Bi li ti bilo drago upoznati ga s tvojim najdražim prijateljima? Ili bi se ponadao da oni neće navraćati dok On ne završi posjet?
Bi li ti bilo drago da On ostane s tobom zastalno? Ili bi odahnuo kada konačno ode? Možda bi bilo zanimljivo znati što bi ti stvarno radio, da Isus dođe kao osoba biti neko vrijeme s tobom. (nepoznati autor) | |
| Naslov: Re: Duhovna poezija 14.10.09 1:20 | |
| Slatke one vatre se spomeni, Kojom srca užeći si htio; U dušu si stavio je meni I ja želim žar joj širit mio. Jedna iskra slaba, o božanska tajno! Može užeć ognja more veličajno. Da daleko želim Plam ti raznijet sveti, tog se, Bože, sjeti!
Sv. Terezija od Djeteta Isusa | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Duhovna poezija | |
| |
| | | | Duhovna poezija | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 290 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 290 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|