|
| Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 15.08.10 20:28 | |
| Ponekad mi se cini da neki ljudi jednostavno nisu potpuno iskreni u svojim komentarima, kao da zele biti svima prihvatljivi, kao da im je jako vazno sto ce drugi misliti o njima...
Da li je vama to vazno? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 15.08.10 20:29 | |
| kako da ne...ne mogu da spavam..stalno razmišljam o tome.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 15.08.10 20:32 | |
| Nije ,zbog cega bi bilo. Svatko treba da ima svoje ja. Bez toga si nitko i nista. Sad svima da ugadjam ne mou , a niti zelim. Niti trazim od drugih. Ima onih koju su tzv. raja a ima i onih koji mi ne leze. kao i ja pojedinim. Ali o ukusima se ne raspravlja. Treba ih postovati. Tako ja gledam na to. Ako mozemo super ,a ako ne,obidjemo se i mir u kuci. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 15.08.10 20:35 | |
| Meni uopste nije bitno sta ko misli o meni...takva sam kakva sam kome se ne svidja ne mora me citati Sto kaze stara poslovica : Nije toliko bitno sto te ogovaraju iza ledja...bitno je da svi zacute kad se okrenes |
| | | Gost Gost
| | | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 16.08.10 13:25 | |
| Općenito mi nije važno jer mi je forum kao zabava, razbibriga za opuštanje uz mogućnost čitanja novih stvari, sudjelovanje u raspravama, čak i učenja nečeg novog. Usto ne vjerujem da me itko sa foruma poznaje, što da se onda uopće brinem što si netko misli o meni... Dobro, stalo mi je do tuđeg mišljenja utoliko da ako nekomu nešto smeta, da se nađe neki zajednički kompromis, ako je moguće. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 16.08.10 13:26 | |
| mislim da je svima nama ipak bar malo važno što drugi na fotumu misle o nama. |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 16.08.10 13:30 | |
| Jest i to je normalno, kome bi bilo svejedno da si svi na forumu o njemu misle da je neki terorist ili šta ja znam. Nije tu u pitanju samo mišljenje, već i ponašanje prema toj osobi, jer jedno povlači drugo. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 16.08.10 13:31 | |
| e baš tako. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 16.08.10 13:37 | |
| - Bleky je napisao/la:
- Meni uopste nije bitno sta ko misli o meni...takva sam kakva sam kome se ne svidja ne mora me citati
Sto kaze stara poslovica : Nije toliko bitno sto te ogovaraju iza ledja...bitno je da svi zacute kad se okrenes Pa to je greška. Nitko od nas nije savršen, svatko ima neku manu i korisno je korigirati svoje mane zbog samoga sebe, zbog nikoga drugog. Prihvatiti sebe kao nepromjenjivu konstantu nije dobro. Pomalo mi je čudan tvoj stav, svakome bi trebalo biti barem minimalno stalo do tuđeg mišljenja. Jedino tako možemo biti objektivni i ići pravim smjerom. Naravno, svatko zrelo procjenjuje čije mišljenje vrijedi poslušati, a čije je beznačajno. I ne znam što ti znači ova rečenica o ogovaranju u kontekstu ove teme? Ako netko priča o tebi, to ne mora nužno značiti da te ogovara. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 16.08.10 13:48 | |
| da budem iskren i nije mi bitno al nisam primjetio da mi je neko nesto zamjerio ako jest slobodno recite da probam to ispravit : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 16.08.10 13:57 | |
| - Goran je napisao/la:
- Nitko od nas nije savršen, svatko ima neku manu i korisno je korigirati svoje mane zbog samoga sebe, zbog nikoga drugog. Prihvatiti sebe kao nepromjenjivu konstantu nije dobro.
potpisujem od riječi do riječi |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 17.08.10 11:16 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? 17.08.10 12:09 | |
| Pa ne...nikoga ovde nikad nisam videla, a verovatno i necu, tako da...sasvim mi je svejedno sta ko misli | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? | |
| |
| | | | Jeli vam vazno sto ljudi na forumu misle o vama? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 106 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 106 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|