|
| Ćute, ko zna šta vam misle | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ćute, ko zna šta vam misle 11.06.10 16:59 | |
| Postoje tihe, povučene, ćutljive osobe, zatvorene, ne znate stvarno o čemu razmišljaju. Nekada se desi da delite radni prostor s njima, i ako vi volite da razgovarate, njihova ćutljivost vam može biti problem, pošto svakog dana velik broj sati provodite u njihovoj blizini. Mnogi su nepoverljivi prema takvim osobama. Ni reč da kažu, osim onog što ima veze s poslom, i ne pokušavaju da se zbliže s vama, da se bolje upoznate - a osam ili više sati svakog dana provodite zajedno. Kakvi su to ljudi? Nekome su i pomalo zastrašujući - kad neko tako ćuti, kako znati šta vam misli? |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 11.06.10 23:46 | |
| Nisam još s takvima imala posla. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 11.06.10 23:49 | |
| Sve ovisi o vama samima.Da li cete tu sutnju skloniti ili ce ostati.Bolje i to nego da iza ledja govore ili da mi sami laprdamo i sto treba i ne treba.Sutnja se otkloni,budalestina ne. |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 12.06.10 0:04 | |
| Fala Bogu da ni sa kim ne provodim 8 sati dnevno O takvim osobama ne mislim nista lepo,sve i da su ok osobe, meni bi smetalo sto su ćutljive | |
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 12.06.10 0:06 | |
| Ja nekako uvijek volim pričljive ljude i sa takvima i imam posla. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 12.06.10 0:10 | |
| Sve ovo stoji sto ste napisale.Medjutim ne sute uvijek ljudi s nekom namjerom da vam napakoste.Nekad je iz opreza,neznanja,nepoznavanja itd.Treba sve umjereno.Niti valja da smo mutavi, a niti ko navijen mlin. |
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 12.06.10 0:12 | |
| Nekad su to samo takve osobe i ne treba pretpostavljati da su loše ili da imaju loše namjere.Treba se držat činjenica.Jedino što...kad ja počnem propitkivat i pričat,lako se samnom osoba nadoveže. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 18.06.10 19:50 | |
| Neki ljudi su jednostavno takvi..ne zele mesati posao i privatno..mozda jednostavno i ne misle nista o nama.. |
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 18.06.10 22:25 | |
| Općenito...pretpostavljati o nekome nešto zna odvesti u krivom pravcu.Držati se činjenica.To je dio nečije ličnosti.Ja volim pričalice.Imala sam jedni priju koja je bila ćutljiva...takav tip.Nije mi se to baš sviđalo...ali je skroz ok.Samo je malo teže neki dublji odnos uspostavit...mada nije pravilo. | |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 18.06.10 22:33 | |
| Treba se znat približit takvim osobama i pridobit njihovo povjerenje. Sve je stvar taktike.
Imala sam posla s jednom takvom curom, trebalo je vremena i vremena, ali sam uspjela. Samo polagano s njima, ne forsirat, nekada trebaš prvi počet se "jadat" njima, da vide da imaš ti sam povjerenje u njih,... | |
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 18.06.10 22:43 | |
| Treba vremena da im se uđe pod kožu.Samo znaju se i nikad ne otvorit.Nekad se i otvore pa ponovo zatvore.Baš to nije moj tip osobe. | |
| | | mentalistica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 786 Datum registracije : 14.05.2010
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 18.06.10 22:45 | |
| - teaa je napisao/la:
- Treba vremena da im se uđe pod kožu.Samo znaju se i nikad ne otvorit.Nekad se i otvore pa ponovo zatvore.Baš to nije moj tip osobe.
Da, zatvaraju se kad ih se iznevjeri ili povrijedi, ne mora nužno bit osoba koja joj se pokušava približit, može bit osoba koja joj se već približila ili neka koja joj ništa ne znači pa se boji povrijeđivanja. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 18.06.10 22:45 | |
| Baš me i ne zanima što netko misli. Znam motivirati šutljive osobe da se otvore, prilagoditi im se. ako je netko toliko sumanut da ništa ne pomaže, ako je i dalje šutljiv, onda se takvih klonim, ja sam brbljavac... : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle 18.06.10 22:50 | |
| Neka nama brbljavaca...progovore šutljivci uz njih prije ili poslije. I da...može se desiti neko povrijeđivanje od prije...pa takve osobe teško stječu povjerenje.Sad stvar je direktnih brbljavaca koji dobro procijene i od takvih naprave...i brbljavce u...budućnosti | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ćute, ko zna šta vam misle | |
| |
| | | | Ćute, ko zna šta vam misle | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 49 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 49 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|