| Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih | |
|
+9cassia Procyon Rokerka Blizanka Dita von Teese mihaela teaa Kikica Goran 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 21:41 | |
| Dosta se po forumima susrećem s osobama koje umišljaju da je skoro sve napisano na forumu vezano uz njih. Koji je razlog tome? Samo nesigurnost u sebe ili još nešto? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 21:42 | |
| Nedostatak realnog života možda..tko će to znati... zapravo nedostatak zbivanja u realnom životu | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 21:43 | |
| Najvjerojatnije Kikice _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 21:45 | |
| |
|
| |
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 22:22 | |
| Zanimljivo...desilo mi se da se baš netko naljutio na moj post na jednom forumu...pa sam to izgladila.Ali...ne bi to trebalo previše ozbiljno shvaćati.Dobijem i koji post direktnog neslaganja sa nekim mojim shvaćanjem teme...ma prihvatim...Ali...zanimljivo je to shvaćanje foruma.Prihvaćam ga kao opuštanje i zafrkanciju... | |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 22:31 | |
| - Goran je napisao/la:
- Dosta se po forumima
susrećem s osobama koje umišljaju da je skoro sve napisano na forumu vezano uz njih. Koji je razlog tome? Samo nesigurnost u sebe ili još nešto?
takvo ponashanje tih ljudi moze biti iz nekoliko razloga: Prvi i najvazni je taj da ima ljudi koji jednostavno odgovaraju na svaku temu, bez obzira dal znaju nesto o tome ili ne, i jednostavno se pronadju tu.moze da bude egocentricnost, moze potreba da budu u centru paznje -egoisti ili paranoja kada misle da su svi protiv njih
Drugi bi bio taj da su takvi ljudi preoptereceni mislima sta ce njihovi prijatelji forumashi misliti o njima ako se sazna nesto vishe od onoga sto oni prezentuju.
trecii bi bio nesigurnost u sebe i ono sto kazu pa im je svaka recenica bitna
Cetvrti bi mozda bio i sindrom "zivljenja virtualnog zivota"
| |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 23:45 | |
| Iskreno u forumasenje se nikad nisam previse udubljivala,za mene je to cista relaksacija i zabava.Ovi drugi sto se u to bas uzive i pocnu da se primaju na svaki post..hm..rekla bih da su to kompleksi,prenijeti iz rl zivota u vl.Neke licne frustracije..sta li!? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 23:47 | |
| ne,dita,to oni traze sebe.jer su u reali ti svi izgubljeni. |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 23:51 | |
| Moguce..bilo kako bilo klonim ih se. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 12.05.10 23:54 | |
| mozes se ti sklanjati,ali oni su ti na forumima,kao zombi.tu ubrajam sve,obicne clanove i redakciju.veruj mi,dozivela sam to. |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 17.05.10 15:37 | |
| pa mozda se u nekim "losim opisima" pronadju pa zato misle da je njima upuceno... a ko zna mozda su navikli da se citav svijet vrti oko njih pa im je tesko prihvatiti da to nije uvijek tako... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 19.05.10 11:18 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 21.05.10 21:59 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 27.05.10 21:53 | |
| - @cinderella je napisao/la:
- mozes se ti sklanjati,ali oni su ti na forumima,kao zombi.tu ubrajam sve,obicne clanove i redakciju.veruj mi,dozivela sam to.
Kažeš ti koji si jedan od največih bolesnih umova koje sam ikada susreo na netu - Renato. Svakako nisu svi na netu isti, ali da ima puno poremečenih osoba - ima. I na ovom forumu ima nekoliko osoba koje doista bolesno gotovo sve napisano povezuju sa sobom, ali što je tu je, srećom čine samo 0,01% članstva. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 28.05.10 0:36 | |
| mozda su te osobe jako nesigurne ili imaju griznju savjest pa se boje da su skuzeni i vide svugdje sebe, ko ce znat |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 28.05.10 0:42 | |
| - @cinderella je napisao/la:
- ne,dita,to oni traze sebe.jer su u reali ti svi izgubljeni.
Renato a gde si se ti izgubio u zenskom nicku |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 28.05.10 0:44 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 28.05.10 0:45 | |
| cinderella |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 28.05.10 0:50 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 28.05.10 1:01 | |
| da |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 28.05.10 1:04 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 28.05.10 9:45 | |
| sta je Dita prepala si se |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 30.05.10 21:45 | |
| Pa sta ce ljudi kad se pronalaze u svakom postu... Mislim da je to cisto da bi privukli paznju... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih 30.07.10 19:31 | |
| Ima li koga da se skoro pronasao u necijem postu |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih | |
| |
|
| |
| Forumaši koji misle da je sve napisano vezano uz njih | |
|