|
| Forumaši i razmjena tel.broja... | |
|
+22mobile mexx Arsenalovka Sunshine24 goc mentalistica Dita von Teese Rokerka Niky Wind mala_djevojka nitapita new name Yo Zlatko Kizo ajmeivana mala mazica Goran Kikica Ary Blizanka 26 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 13:51 | |
| Na forumu se s nekim odlično razumjemo, odlično u virtuali funkcijoniramo... I onda se dogodi sljedeće,ta osoba vas traži broj telefona,ili vi nju... Šta bi napravili,dali bi razmjenili tel.brojeve? Ja osobno sam s dvije osobe razmjenila brojeve ... Moja kiks (više nije tu,s njom sam se i upoznala :tana: )... Drugu osobu neću imenovati radi privatnosti : : ...
Zadnja promjena: Kate; 09.05.09 14:14; ukupno mijenjano 2 put/a. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 13:53 | |
| PA sad,Tel.broj još nisam s nikim jer tko bi me i zvao u Italiu(preskupo je),a dala bi samo dvijema osobama. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 14:02 | |
| Ana sms... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 14:03 | |
| pa s kime se razumijem i u 2/3 slučajeva slažem dao bih br. telefona odnosno mobitela |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 14:04 | |
| A hebeš sms kad imam mns...haha a to jesam razmjenila...... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 14:04 | |
| Tako i ja s kime se kužim u potpunosti... ali...ne svima naravno... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 14:06 | |
| - ana je napisao/la:
- A hebeš sms kad imam mns...haha a to jesam razmjenila...... :
Ma msn je drugo...imam ga i ja... : Zanima me za tel.jer je to osobnije... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 14:08 | |
| Ne,zato kao što sam rekla meni je mns ono sad postao zamjena za sms.ovdje s mojima se preko mns-a.Tako da nisam dala,a i kad bi razmjenila ima dvije osobe na forumu s kim bi. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 15:11 | |
| ne bi dala ...mozda samo jednoj osobi ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 16:04 | |
| Dala bi ...zašto ne...ako mogu stavit broj u oglasnik kad nešto prodajem,mogu dat i ljudima s kojima komuniciram svakodnevno... mani taj mobitel, općenito, nije neka posebna privatnost,tak imam broj dostupan u imeniku,pa ga može dobit bilo tko... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 17:34 | |
| Zasad broj moba mog ima jedna osoba i s još jednom sam frend na faceu. A nije da me baš neko ni pitao broj moba |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 17:43 | |
| Hmmmm, dala bi , ali ..... Nisam brza za podijeliti broj i dam ga samo meni jako dragim ljudima. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 18:15 | |
| Razmjenio sam brojeve telefona sa nekoliko osoba koje sam upoznao na netu. Mislim da neki od toga prave prevelike fame, neće te napasti Al Qaida ako nekome daš broj telefona, a i sasvim dobro se da neku osobu upoznati i tipkajući prvo, pa se nemaš što bojati dati nekome broj ako se tipkajući pokazao kao normalna osoba. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 18:17 | |
| Ja se ne bojim ali, što će mi se skupljati brojevi u mob, ako ne kontaktiram s tim nekim. Glupo mi je imati i tražiti nekoga broj, da bi nam brojevi samo stajali u imeniku, ne. | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 18:20 | |
| Tražiš broj onog tko ti se čini zanimljiv valjda, sigurno nečeš tražiti broj i dati ga nekom tko je živa dosada i davež. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 18:37 | |
| ma normalno nije stvar da se neko boji...forumi su druga stvar tu se tipkas skoro svaki dan i ako neko folira mislim da ne moze dugo folirati...ili se izdavati za ono sto nije..foliranti brzo odu ne zadrzavaju se dugo ...a mi virtualni ostajemo....mislim da je ne daj boze kome sta potrebno da pomognem dala bi broj...ali ovako bez veze ...ne jer se i ovako tipkam preko mns sa meni dragim osobama _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 18:39 | |
| meni je tako svejedno...nije mi problem dati nekome svoj br moba...mislim da su ljudi sa ovog foruma dragi i iskreni...kad bi me netko tražio, dala bih... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 20:45 | |
| neće te napasti Al Qaida ako nekome daš broj telefona-Gorane haha... totalan potpis ... Broj daješ kome želiš,tko ti je u nečem iznad drugih,ja bi to nazvala i povjerenjem, kome vjeruješ... |
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 09.05.09 21:09 | |
| S dosta ljudi mi je tipkanje na netu dovoljno i mislim da si ništa ekstra specijalno ne bi telefonski rekli. Poželim se čuti s onima s kojima želim realni kontakt, a s nekima sam razmjenio brojeve zbog komuniciranja sms-om kad duže nemamo vremena za net, a ipak želimo ostati u kontaktu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 10.05.09 0:06 | |
| nisam nikome dao svoj broj mobitela..i ne znam dal to želim dok ne upoznam osobu u reali... nije da radim neke fame oko toga, samo ne vjerujem baš nešto puno ljudima.... |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 12.05.09 14:06 | |
| dala bi, onima kojima vjerujem.
osobno sam se upoznala s dvoje ljudi s drugog foruma i odlično smo i dan danas | |
| | | Kizo Početnik
Broj postova : 97 Datum registracije : 24.11.2008
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 14.05.09 10:28 | |
| dao bi broj ako mi je netko zanimljiv | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 19.05.09 23:50 | |
| jedna osoba na ovom forumu ima moj broj.... |
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 26.06.09 15:42 | |
| Baš u ovo vrijeme kad dugo nisam mogao na net bi mi dobro došli brojevi moba od onih čije nemam, a dragi su mi... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... 26.06.09 15:51 | |
| mogao si porucit nesto po onima ciji broj imas... imam broj...od meni drage osobe... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Forumaši i razmjena tel.broja... | |
| |
| | | | Forumaši i razmjena tel.broja... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 474 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 474 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|