|
| Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 9:47 | |
| Sedam dijelova tijela koje muškarci često zanemaruju jer smatraju da ih žene ne pirmjećuju su:
1- Obrve Žene vjerovatno ne očekuju da imate savršeno oblikovane obrve kao ona, ali spojene obrve većini žena sigurno nisu privlačne.
2- Nokti Stanje vaših ruku mnogo govori ženama o vašoj opštoj čistoći i higijeni tijela, pa nemojte dozvoliti da imate neuredne nokte.
3- Koža Nijedna žena ne može odoljeti dodiru meke kože.
4- Stopala Gljivice na stopalima, predugi nokti i neugodan miris stopala su odbijajući, a to su prve stvari koje će žene pirmijetiti kada skinete cipele. Ukoliko se ne brinite dovoljno o tim skrivenim dijelovima vašeg tijela, pomisliće da je isti slučaj i sa ostalim skrivenim dijelovima.
5- Dlačice iz ušiju/lkose Vjerovatno je ženama jednako neugodno vidjeti dlačice iz ušiju i nosa kao i muškarcima vidljive brkove na ženama.
6- Zubi Blistav osmijeh osvaja žene. Zubi koji su požutjeli, sa mrljama ili vidljivim kamencem sigurno će okrenuti ženu u drugom smjeru.
7- Leđa Leđa su potencijalno najseksi dio tijela muškaraca – ali ne i ako su prekrivena aknama, odumrlom kožom i previše dlaka. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 10:29 | |
| Na prvu pogledam obuću,i mora imati jebozovan parfem... : Ali i ovo stoji... |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 10:31 | |
| Vjerovatno je ženama jednako neugodno vidjeti dlačice iz ušiju i nosa kao i muškarcima vidljive brkove na ženama. ja mislim kate da tebi ovo najvise smeta _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 10:33 | |
| Joj B...di me nađe... kada mi dođu didovi na šišanje pa mi kažu ajde mi malo i ove dlake iz ušiju sredi...ja bi ...'bemti |
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 10:35 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 17:45 | |
| 1. čupam... 2. onako..sređeni... 3. mekana...što ne bi bila... 4. gljivice nemam, nokte režem, noge perem redovito... 5. dlake u ušima još nemam ... : 6. zube perem redovito... 7. na leđima nemam dlake.... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 17:56 | |
| vidi korna - momak za 10 : |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 18:02 | |
| Ma nemamo mnogo momaka na forumu, al' ovo što imamo je 'pravo dobro' : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 18:03 | |
| onda nas morate držati kao kap vode na dlanu... : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 18:04 | |
| pa šta ne činimo to? : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 07.06.09 18:07 | |
| pa držite..naravno... : : zato smo i ostali na forumu... |
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 30.06.10 13:15 | |
| Ruke.. nokti ..kosa ..prvo mi to upada u oci ..koliko drzi do sebe ..a ostalo cemo kad se skine ..jer dok se ne skine ..ne mogu mu ni opipat kozu ni leda a cak ni noge vidjeti _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: blizanka; 30.06.10 13:23; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 30.06.10 13:22 | |
| a ako ima nekih ožiljaka na leđima? | |
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 30.06.10 13:24 | |
| meni ne smeta ..ali nije rijec o oziljcima ..nego o higijeni tih dijelova i kako ih odrzavaju .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 30.06.10 13:33 | |
| sve promatram, ništa mi ne promakne |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju 27.07.10 13:58 | |
| Vi ste vražje, sve vidite | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju | |
| |
| | | | Dijelovi tijela za koje muškarci misle da ih žene ne primjećuju | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 71 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 71 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|