|
| Nina Badrić - tekstovi pjesama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.12.08 23:06 | |
| Jedino moje Jutrom kad odes ti umrecu od ljubavi ali nek ti ne bude krivo za mnom ne placi najjace me zagrli bar za sve sto je bilo
Ref: I zadnji put ostanimo nocas sami nas dvoje sve da bude ko nekad jedino moje Zadnji put sami nas dvoje a sutra sto bude... jedino moje
Jutro se blizi znam nek je proklet ovaj dan ali tugu nocas preprodji danas jos ostani sutra me zaboravi I vise nikad ne dodji.
Sad kad je sve palo samo na mene Vise mi bas nista ne ide lako
Gde ides sad bas u najgore vrjeme Ko da postoji i vrijeme za too Da odes...a ja znam.... umrecu od ljubavi _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.12.08 23:16 | |
| Da se opet tebi vratim
Gdje god da spustim kofere, tebi poželim dobar dan, i ne pročitan "Mali princ" da dode mi na oči san.
Negdje usput ja sam te izgubila, ni jedan nema to što sam u tebi ljubila.
Da Bog da stane cijeli svijet, stane bar na tren da se opet tebi vratim, da me zagrliš kao dijete pa nek glavom platim. Ljubi me na blef vjeruj mi na riječ moj je život lažni sjaj, previše za kraj,a premalo za oproštaj.
Gdje god da spustim kofere znam da si prokleto sam. Meni su tijesni zidovi uvijek se isto osjećam.
Negdje usput ja sam te izgubila, ni jedan nema to što sam u tebi ljubila.
Da Bog da stane cijeli svijet... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.12.08 23:21 | |
| Ti ne znaš kako je
Neka Bog ti oprosti što si me lagao čuvaj riječi za njega kad se budeš kajao
Ja nemam hrabrosti, sve s tobom proći ponovo u meni nema ljubavi, ni za sebe dovoljno
Ti ne znaš kako je ljubav sa strahom čekati smijat' se kad je najgore a sve u duši nositi
Neka Bog ti oprosti za sve moje nemire toliko truda uzalud, ni hvala od tebe trebam vremena da zaboravim da novu ljubav sebi dozvolim sada odlazim daleko od svih gdje me tuga neće pronaći
Ti ne znaš kako je .... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.12.08 23:29 | |
| Bogami si me uzdrmala s ovim podebljanim! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.12.08 23:33 | |
| Najdraze moje Ako te izgubim, najdraze moje utopit ce se zvijezde u valima tuge ako te izgubim, ako jednom odes nikada vise ljubavi druge, najdraze moje
Ako te izgubim jednoga dana ugasnuti ce sunce i nastat ce tama da ne vidim nikog, ni ptice, ni ljudi kad odem zauvijek, kad zauvijek odem, najdraze moje
Ref. Najdraze moje, najdraze moje najdraze moje nikada vise ljubavi nove najdraze moje tama ce odnijet' sve zelje i snove, najdraze moje _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.12.08 23:39 | |
| Ja za ljubav neću moliti
O našoj ljubavi su pričali Zavidjeli svemu što smo imali, Da budu kao mi su željeli, A ti i ja smo krivim putem krenuli.
Nekad teško je ostati Kad ljubav će prošlost postati Bolje moglo je
Ja za ljubav neću moliti Više se neću za tebe boriti, Jer ti me nisi znao razumjeti I ne bi mogao za mene umrijeti.
Naš je susret bio sudbina, Zar ti, stvarno, ništa nisam značila Lakše ćeš bez mene uspjeti Al' ja ću nekako to, znam, preživjeti. |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.12.08 23:59 | |
| Igraj se Jesmo li spremni za to poludi sa mnom, nocas budi moj ako me sretnes to je to ostalo bi mozda znacilo
I pusti price za sad daj vodi me u mrak i priblizi bokove
Diraj me usnama jer ti dobro znas i kad i gdje
Ref. Igraj se, pokazi mi da znas gibaj se, jer ovaj korak je lak igraj se, pokazi mi da znas ne daj se, jer ovaj ritam je lak
I ako s tobom nestanem daleko u polumraku sobe i budi samo moja svijest ja cu biti luda kao cijeli svijet
I pusti price za sad daj vodi me u mrak i priblizi bokove
I iraj me usnama jer ti dobro znas i kad i gdje
Ref.
Ref. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 21.12.08 1:29 | |
| Ti si mene (with Dino Merlin)
mogla sam ja birati da sam htjela mogla sam, ali nisam bila je bisera puna zdjela a ja sam baš za kamen uhvatila
mogao sam ja imati kog sam htio a s tobom nikad ne pokušam mogao sam sve al' nije mogla duša da posluša
mogla sam ja varati čak i puno pametnije i raskućiti mnogo bogatije rasplakati hrabrije ali nisam, ti si mene
mogao sam ja preplivati ovo more kao što sam mnoge prije tebe sačuvati sve prave izgovore a ja sam baš ko mi je kriv što nisam
mogla sam ja birati da sam htjela mogla sam, ali nisam bila je bisera puna zdjela a ja sam baš ko mi je kriv što jesam
mogla sam ja varati čak i puno pametnije i raskućiti mnogo bogatije rasplakati hrabrije ali nisam, ti si mene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.01.09 1:13 | |
| Ako kazes da me ne volis
Sve sad znam sad je kraj tvoje rijeci nisu vise iskrene tuzno je kako sve prolazi kada treba biti najbolje znam vise nema povratka al' me boli istina da sve sto vrijedi sam izgubila
Ref. Jer ako kazes da me ne volis ja necu suzu pustiti i svaka tvoja rijec ce boljeti al' pogled necu sakriti
Pusti da vjerujem ma da mi sve jos tvoje pripada jer ako kazes da me ne volis znat' cu da stvarno odlazis
Slazi mi ponovo da ti prazan pogled uvijek zapamtim reci da nisi me volio da ti bude lakse otici znam vise nema povratka al' me boli istina da sve sto vrijedi sam izgubila |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 12.01.09 1:13 | |
| Carobno jutro
Sto je to, tako snazno da pogledas mozda znak da si covjek kojeg zelim kraj sebe
Jedna iskra je dovoljna da zapali vatru da ispustim glas njezno ljubis mi vrat kao stranac u noci iz mog sna
Obecaj mi da smo zivot ti i ja jedna olujna noc mokra sva od dodira u meni sve gori pod rukama tvojim ja umirem sad
Obecaj mi da smo snaga valova podivljali zar na vrelim usnama to carobno jutro u ocima mojim kad tvoja sam sva
Prije tebe tuge su me stoput slomile voljela sam druge u njima trazila sam te
Ne daj me, vise nikad nikome cijeli zivot cekam slomljenog srca da suze mi obrises sve |
| | | Nina Početnik
Broj postova : 62 Godine : 36 Lokacija : Ni na nebu, ni na zemlji. :) Datum registracije : 28.03.2009
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 30.03.09 1:49 | |
| Godine nestvarne
Svake noci tvoje ime u mojim snovima bol u tvojim ocima zari tvojih dodira sad kad ona voli te i krade tvoje dodire i poglede i poljupce o boli me, o boli me
Ref. I sada sve sto nam ostaje ne misli ti na te godine nestvarne ljubavi najljepse i jedine zauvijek nestale
I svaki put pozeli me kad ti si s njom i kad zazelis da ja sam ta s kojom ti si bio medju zvijezdama sad kad ona voli te i krade tvoje dodire i poglede i poljupce o boli me, o boli me
Ref. | |
| | | Nina Početnik
Broj postova : 62 Godine : 36 Lokacija : Ni na nebu, ni na zemlji. :) Datum registracije : 28.03.2009
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 31.03.09 18:42 | |
| Nije mi svejedno
Ne placem to vise ja to su kapi sjecanja ne placem to sada ja to je kisa gospodnja
Bol je nocas preskupa da se na nju naviknem a kad svi odu nekome ja ti ostajem
Ref. Jer nije mi svejedno tebi sam bila samo ime i broj i uzmi jos vise mada nije te vrijedno prezivjet cu ja to
I nije mi svejedno a tebi je lako ti se vracas njoj i kao da nikad tu i nije te bilo prezivjet cu ja to jer nije mi svejedno
Sad samoca budi strah da necu uspjeti s nekim drugim sanjati a tebe voljeti ako treba ja cu s tobom isto disati samo jedan dodir tvoj i ja cu zivjeti
Ref.
Sad samoca budi strah da necu uspjeti s nekim drugim sanjati a tebe voljeti ako treba ja cu s tobom isto disati samo jedan dodir tvoj i ja cu zivjeti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama 06.04.09 10:49 | |
| DODIRI OD STAKLA
Ti jos uvijek znas Branit' me k'o lud Kad o meni svasta govore Za svaku tesku rijec Ti bit ces prijeki sud Da meni nikad lose ne bude
Tu jednu musku suzu Ponijet cu na dusi K'o kamen bit cu ja Znam sto nocima me gusi Samo okreni se i idi Nek nitko ne vidi Koliko znacis mi
Ref: Jos se porezem Na tvoje dodire od stakla Nikada se ja Iz tvog srca nisam makla I jos branim te A znam da istina je tanka Ja nisam ziva Od kad tvoja me je ruka dotakla
Ti jos uvijek znas Branit' me k'o lud Kad o meni svasta govore Za svaku tesku rijec Ti bit ces prijeki sud Da meni nikad lose ne bude
Tu jednu musku suzu Ponijet cu na dusi K'o kamen bit cu ja Znam sto nocima me gusi Samo okreni se i idi Nek nitko ne vidi Koliko znacis mi
Ref: Jos se porezem Na tvoje dodire od stakla Nikada se ja Iz tvog srca nisam makla I jos branim te A znam da istina je tanka Ja nisam ziva Od kad tvoja me je ruka dotakla
U, jos branim te A znam da istina je tanka Ja nisam ziva Od kad tvoja me je ruka dotakla Tvoja me je ruka dotakla |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nina Badrić - tekstovi pjesama | |
| |
| | | | Nina Badrić - tekstovi pjesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 340 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 340 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|