| Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? | |
|
+7Zenga LaTiTeA Goran cassia Blizanka bodomiere Kikica 11 posters |
Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? | Ne. Bit će im puno gore i teže | | 40% | [ 4 ] | Vjerojatno ne. Situacija se neće popraviti | | 30% | [ 3 ] | Bit će im isto kao i nama | | 0% | [ 0 ] | Bit će im ipak malo bolje | | 10% | [ 1 ] | Da. Živjet će bolje i kvalitetnije | | 20% | [ 2 ] |
| Ukupno glasova : 10 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 17.07.10 19:15 | |
| Ja ne znam.. ali sklonija sam vjeraovanju da im neće biti ružičasto.. kao ni nama što nije. | |
|
| |
bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 05.10.10 10:36 | |
| vjerojatno neće, nažalost |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 05.10.10 10:54 | |
| volim misliti da ce im biti mnogo bolje ali male su sanse da se ista popravi ...tako da mislim da i djeca nase djece nece zivjeti nista bolje.. ako cak im ne bude i gore _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 05.10.10 11:18 | |
| Svatko tko se nada boljem a ne misli biti slugan i rob grdno će se razočarati,oni koji vjeruju u ružičastu budućnost zakapaju glave u pijesak i odbijaju sagledati realnu situaciju.To je moje mišljenje.. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 05.10.10 11:22 | |
| Dobar život ne sastoji se samo od materijalnih dobara, ja trenutno nemam puno novca, a opet nisam nezadovoljan životom. Na kraju krajeva, za 10 do 20 godina se koješta može promjeniti u državi, pa će možda naša djeca živjeti dobro i u materijalnom smislu. U svjetskim okvirima mi smo gradić, dakle nije teško nekom sposobnom na vlasti učiniti od Hrvatske državu sa solidnim gospodarstvom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 05.10.10 18:23 | |
| potpisujem i gorana i cass | |
|
| |
LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 06.10.10 0:17 | |
| Vjerujem da hoće bolje živjeti... svako vrijeme nosi sa sobom određene poteškoće, ali i napredak. Da se ovo pitanje postavilo 1943.god. isto bi rekli kako je to najgore vrijeme..i da napredak nije niti na vidiku... a vidi nas sada, definitivno nam je bolje... Ne gledam svijet i život kroz ružičaste naočale, ali bome nema potrebe niti gledati sve crno, jer nije istina da je sve crno... | |
|
| |
Zenga Totalno relaxiran
Broj postova : 1442 Godine : 112 Datum registracije : 08.11.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 06.10.10 7:05 | |
| - blizanka je napisao/la:
- volim misliti da ce im biti mnogo bolje ali male su sanse da se ista popravi ...tako da mislim da i djeca nase djece nece zivjeti nista bolje.. ako cak im ne bude i gore
Istog sam mišljenja gledajući objektivno...ali gledajući subjektivno, neki će se znat snaći, a neki ne...tako da će neki živjet bolje, a neki ne baš. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 06.10.10 20:26 | |
| - Zenga je napisao/la:
Istog sam mišljenja gledajući objektivno...ali gledajući subjektivno, neki će se znat snaći, a neki ne...tako da će neki živjet bolje, a neki ne baš.
i ovo je isto točno...ko što mi tata stalno govori u životu se najbitnije snać... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 07.10.10 1:21 | |
| |
|
| |
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 20.06.14 21:52 | |
| sumnjam iskreno...daj Bože da se varam...ali... | |
|
| |
Marko77 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 557 Godine : 40 Lokacija : Mrduša Donja Datum registracije : 28.07.2011
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 05.01.15 18:45 | |
| | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 07.01.15 13:40 | |
| volio bi da sam toliki optimista... | |
|
| |
Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 15.05.15 10:03 | |
| | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 21.10.16 3:03 | |
| Nasa djeca vec sad zive bolje nego mi ..jer ne zamaraju ih stvari i sitnice koje su zamarale nas i zanju sebi ugoditi ..a sto se tice boljeg za njih u smislu posla i mogucnosti ka nekom napredovanju i poravka situacije opcenito u drzavi to cisto sumnjam da ce biti ikad bolje _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 24.11.16 11:22 | |
| ne vjerujem jer dok sam jos studirao moji su govorili zavrsi fax pa ces zivjeti ljepo..istinai ja i zena imamo fax.. no dugo smo se mucili dok smo konacno poceli da zivimo bolje..sad kakvo je stanje kcer mi je magistar forenzike i prima placu ko nekad srednisti..a ostali? oni zive ispod prosjeka a takva ceim biti i djeca jer se nista ne menja..svaki dan je gore.. | |
|
| |
Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 09.02.23 20:50 | |
| sumnjam iskreno… | |
|
| |
Kristina92 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3476 Godine : 51 Datum registracije : 13.09.2014
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? 10.02.23 17:20 | |
| Oni vec sad dobro ne zive...Generacije koje dolaze sve su gore i gore,mi smo vjerojatno bili posljednji koji smo izrasli u normalnu generaciju,ovo sve iza nas jad i bjeda... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? | |
| |
|
| |
| Vjerujete li da će naša djeca doista bolje živjeti od nas? | |
|