| Vjerujete li u bolje sutra? | |
|
+27Blonde mobile saska Dusan labud Nesreča Zollina Ketica cinnamon duckie kala ledena irko cassia Bella bonaca teaa bodo Wind Niky Tea mala_djevojka jaro1968 Goran ajmeivana Blizanka Kikica Ary 31 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Vjerujete li u bolje sutra? 12.06.09 20:45 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 12.06.09 20:53 | |
| Ja sam uvijek optimist...vječiti optimist... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 12.06.09 20:58 | |
| ja vjerujem da nikada ne može biti gore nego što jest.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 12.06.09 22:03 | |
| optimist sam vjerujem u bolje sutra da ne vjerujem tad ne bih htio dočekati sutrašnji dan |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 12.06.09 22:33 | |
| naravno ... to me tjera naprijed |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 12.06.09 23:18 | |
| Da,vjerujem....... |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 13.06.09 0:13 | |
| Da nisam optimist nebi sad bila živa... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 13.06.09 8:01 | |
| - tana je napisao/la:
- naravno ... to me tjera naprijed
proganja te ili te samo tjera? : : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 13.06.09 10:25 | |
| za sad tjera ... tko zna što će bit za godinu dvije : : |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 13.06.09 11:15 | |
| Ne znam baš, ali više naginjem skupini koja vjeruje da budočnost neče biti baš ljiepa . Vjerujem da će u skorijoj budučnosti opet izbiti neki veliki rat, iako baš za sada ne izgleda tako, ali prevelike su razlike između nas gore i onih na južnoj polutci. Tako da sam ja pesimist i tom pogledu. | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 13.06.09 11:22 | |
| uvijek optimist.... sto se tice mene i moga zivota...ali ako mislis opcenito ...nisam optimist...ne vjerujem da moze biti ista bolje...samo ne daj Boze gore... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 16.06.09 14:45 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 24.06.09 2:11 | |
| U svakodnevnom životu sam optimist, ali globalno ne očekujem ništa dobro, kako u HR, tako i u svijetu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 24.10.09 9:16 | |
| - blizanka je napisao/la:
- uvijek optimist.... sto se tice mene i moga zivota...ali ako mislis opcenito ...nisam optimist...ne vjerujem da moze biti ista bolje...samo ne daj Boze gore...
jos uvijek isto ..nisam promjenila misljenje ...optimist ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 24.10.09 10:07 | |
| Verovati, nije dovoljno moramo sami uraditi da bi uticali na to bolje sutra. Ne mozemo samo sedeti i oocekivati da nam sreca padne sama s neba. |
|
| |
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 24.10.09 10:55 | |
| slazem se s tobom black...ali cini mi se da nekad neko i ne treba da se trudi ...rodi se pod sretnom zvijezdom ...a neko citav zivot treba da se ispati pa da dobije ono malo srece ...sto neko ima citav zivot..i zato uvijek je bolje biti optimist i vjerovat ...ali ne ostajat samo na tome ...nego i ciniti ...da bi bilo bolje sutra kao sto ti kazes ne mozemo samo sjedit.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 24.10.09 19:59 | |
| - Kikica je napisao/la:
- Ne znam baš, ali više naginjem skupini koja vjeruje da budočnost neče biti baš ljiepa . Vjerujem da će u skorijoj budučnosti opet izbiti neki veliki rat, iako baš za sada ne izgleda tako, ali prevelike su razlike između nas gore i onih na južnoj polutci. Tako da sam ja pesimist i tom pogledu.
...koja budalesina.... na kojim sam ja terapijama...ratovima.. ..zapravo ne znam ..znam da će biti sutra bez obzira što se dogodilo s nama..s bilo kim..sutra uvijek dođe.....voljela bi misliti da će biti bolje... ali ne vjerujem i dalje u to..možda bude novih stvari novih ljudi oko mene..možda ne..svejedno..samo nek ne bude gore nego je sada i ja zadovoljna.. | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 17.12.09 1:41 | |
| Vjerujem u bolje sutra, to me i drži, da ne vjerujem stavio bi si štrik oko vrata istog trena. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
jaro1968 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3073 Godine : 56 Lokacija : najlijepsi zalazak sunca Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 17.12.09 8:12 | |
| DA radi toga i zivim jer vjerujem u to sutra | |
|
| |
mala_djevojka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3017 Datum registracije : 05.12.2008
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 17.12.09 21:35 | |
| ne... jer to bolje sutra nikako da osvane... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 18.12.09 19:14 | |
| m djevojko :spank:vjeruj u bolje sutra .. da ne vjerujem ne znam gdje bi dosad bila... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 18.12.09 20:04 | |
| Vjerujem...živa sam,zdrava...ima li boljeg azloga od tog i to za svaki dan | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 19.12.09 10:40 | |
| Vjerujem ..iako je ponekad teško..nositi se sa svime..i misliš kako neče doči bolje sutra ...a onda u nekom trenutku tih misli doleti i jedna onako...vidiš nečiji osmjeh...dobiješ toplu riječ...zagrljaj ..i sve je lakše...da vjerujem u bolje sutra...ostaje nam na kraju svega ipak ta nada i vjera da bit če bolje... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 25.12.09 14:58 | |
| Da verujem da postoji bolje sutra. To mi i daje nadu i snagu da predjem preko svih problema koji mi se nadju na putu, i svaki pud kad sam pred njima pomislim uvek postoji i gore pokusam da nadjem resenje i nastavim dalje.Mada su sto sve oni svakodnevni problemi ,dok kod onih odlucujucih zelim da ucinim nesto da dodje to bolje sutra ali brzo gubim snage i odustajem....... |
|
| |
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? 25.12.09 15:05 | |
| nema ko ne gubi nekad nadu u bolje sutra ... i ja izgubim nadu ...ali nekad mi dovoljan neciji osmjeh ili jedna rijec i opet mi se vrati vjera u bolje sutra ...i da ne vjerujem u to "sutra"..mislim da mi zivot ne bi imao smisla _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vjerujete li u bolje sutra? | |
| |
|
| |
| Vjerujete li u bolje sutra? | |
|