|
| Dobro građeni muškarci | |
|
+4Wind Kikica Blizanka dannylikes2 8 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
dannylikes2 Početnik
Broj postova : 87 Godine : 41 Lokacija : on the sand Datum registracije : 09.07.2010
| Naslov: Dobro građeni muškarci 10.07.10 20:13 | |
| First topic message reminder :Sta mislite jeli to pozeljno ili ne? Sa muske i zenske strane. Nemislim ono monstruozno sta je stvarno odvratno nego zdravo misicavo? Ja sam onako zdravo misicav Jednom sam dobio kompliment skupine koja je hodala iza mene da sam masivan ali elegantan Da kazem iskreno gledajuci kako je vecina muskaraca u jadnoj formi ili su kilavi ili mrsavi kad si dobro građen previse se istices meni je pravo receno neugodno (pusti sad moj avatar haha) a istina je da samo brinem o tome koliko jedem i svakodnevno vjezbam. Nisam neki cistunac pusim i pijem ali zar se nebi trebali svi brinuti o svojoj tjelesnoj formi? Zalosno je sto se neki hvale svojim pivskim trbusinama neznam kako to njihove zene podnosu! | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 1:00 | |
| Meni nabildani muškarci uopće lijepo ne izgledaju...a da ne pričam o tome koliko su narcisoidni...
| |
| | | Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 1:02 | |
| | |
| | | dannylikes2 Početnik
Broj postova : 87 Godine : 41 Lokacija : on the sand Datum registracije : 09.07.2010
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 10:21 | |
| Ovdje je rijec o dobro građenim a ne nabildanim muskarcima. Oni nabildani koriste umjetna sredstva i svu aktivnost svode na teretanu. Ja vise mislim na sportske tipove. Ali isto vam takva generelizacija netreba nepoznajes osobno sve te ljude i nemozes izvodit takve zakljucke. Uglavnom opet off topic Mozda da napravimo topic "Narcisoidnost" pa da vidimo koliko ljudi dođe pametovat o tome kako su drugi narcisoidni | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 10:37 | |
| Cinjenica je da treba voditi racuna o svom zdravlju i izgledu ..bilo musko ili zensko ..svak ce naci nesto sto mu odgovara za njegovo tijelo ..ali cinjenica je meni da mi ne pada napamet tjerati ..svog muskarca do iznemoglosti da vjezba ..trci ..gladuje ..a tako ni meni ..nastojim da jedem zdravu hranu ..koliko toliko vjezbam ..koliko mi zdravlje dopusti ..ali to je vrlo malo ...uglavnom nastojim se ne zapustati ..i svi i ole pametni i svjesni nece si dopustiti da se zapuste ..a vase rasprave o hormonima i koje kakvim bolestima bez veze mi da raspravljam ..ne daj Boze nikome ...ali lako je svima pricati kad nema tih problema .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 10:48 | |
| Dobro je, sve cool ja sam dobio sta sam trazio od ovoga topica mislim da se nema vise sta reci :kavica: | |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 10:52 | |
| Bitno da si ti zadovoljan ..da si dobio sto si trazio : : mozda ce neko imati nesto dodati ..dopuniti ..prosiriti .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 11:21 | |
| netreba sve cool neka topic ode u vjecna lovista i neka moja bude zadnja | |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 13:52 | |
| - Blizanka je napisao/la:
- ..koliko toliko vjezbam ..koliko mi zdravlje dopusti
Ovo je jedna od najceschih zabluda Ljudi u mladosti i piju i puse i jedu losu hranu i ljencarei rede kojekakve druge nepromisljenosti ......a kada dodju u pozne godine.... eh onda svi kukaju i onda bi svi da rade kako treba Kasno i tuzno..... Da se na vrijeme i u mladosti zivi zdravo kasnije bi se bilo vitalno i sretno Svako placa svoje greske, u mladosti kazu - kasnije cu....a kada dodje to kasnije, mogu samo da kukaju i boluju | |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 15:22 | |
| Ne bih se slozila da je ovo jedna od najcescih zabluda ..mozda ti u tvojoj okolini vidis takve ljude ..a sto se tice mene ...u mladosti niti sam pila ..niti jela losu hranu .. pogotovo ne ljencarila ..uvijek odrzavala kondiciju .. i znala se brinuti o svome tijelu ..i sad u "poznim godinama" vodim racuna o nekim stvarima .. a po meni nikad nije tuzno i kasno nesto zapoceti ako mozes ..mislim da si u velikoj zabludi sa ovim - Citat :
- Da se na vrijeme i u mladosti zivi zdravo kasnije bi se bilo vitalno i sretno
mnogi mladi koji zive zdravo i sportisti su .. ne piju ...ne puse ...ali ipak obole ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 18:08 | |
| - WIND je napisao/la:
- Blizanka je napisao/la:
- ..koliko toliko vjezbam ..koliko mi zdravlje dopusti
Ovo je jedna od najceschih zabluda Ljudi u mladosti i piju i puse i jedu losu hranu i ljencarei rede kojekakve druge nepromisljenosti ......a kada dodju u pozne godine.... eh onda svi kukaju i onda bi svi da rade kako treba Kasno i tuzno..... Da se na vrijeme i u mladosti zivi zdravo kasnije bi se bilo vitalno i sretno Svako placa svoje greske, u mladosti kazu - kasnije cu....a kada dodje to kasnije, mogu samo da kukaju i boluju Ima tu istine, ali samo djelomicno, mozes se ti pazit cijeli zivot i ipak nosis u sebi gen koji ce bit uzrok neke bolesti, isto ima tako i ono suprotno ne pazis se ali dozivis duboku starost u zdravlju. Najgore je sve globalizirat. Koliko samo zagadenje utice lose na nas ili jos bolje stres koji je nazalost dio danasnjeg vremena. I jos nesto , sta znaci zdrava prehrana kada je sve zagadeno pesticidima, antibiotikama itd. Da sada nesto nabacim na temu ovu....lijepo je vidit dobro gradenog muskarca, samo sta je za nekog dobro gradeno je sad drugo pitanje i stvar ukusa o kojem se ne treba svadat |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 18:47 | |
| jedno pitanje dali mislite ako dgm da skratim ako ide ulicom normalno ljeto je i vruce i ide ulicom gol do pasa smatrate li da se on kurci ili si samo daje gusta? onako kako vidimo i ne bas tako dgm da hodaju goli pa nitko ne obraca pozornost? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 20:11 | |
| Prvo nije u redu da hoda gol, bez maice po gradu....na moru, na godisnjem ok, inace ne.....pa vjerujem da uziva, jer je zadovoljan sa sobom i neka je |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 20:23 | |
| sorry ali nisi shvatila pitanje... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 21:34 | |
| - dannylikes2 je napisao/la:
- jedno pitanje dali mislite ako dgm da skratim ako ide ulicom normalno ljeto je i vruce i ide ulicom gol do pasa smatrate li da se on kurci ili si samo daje gusta? onako kako vidimo i ne bas tako dgm da hodaju goli pa nitko ne obraca pozornost?
Ovisno kako ide jel se dok ide napuhao kao paun..ili se vidi na njemu da mu je vruče i da mu na živce ide roba pa se skinuo Inaće kako god da mu je ja volim da je obučen. Naravno ako vidim golog do pasa a ono fino građene tj izgrađene pločice i mišice po njemu da ću ga malo poslikati okicama tj dobro ću ga posliakti ispod oka da se skonta da pilijm ..a da je mastan i okrugao mislila bi koji majmun nek se obuće | |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 21:47 | |
| skonta se nebrini znam ja zenske poglede sve vi to ispod oka ali uberem ja to : : samo da mi znati sta vam je u glavi.. haha kako ide monolog? prljave ste vi isto koliko i mi.. : | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 21:55 | |
| A što da radimo kada vidimo da se dasa skinuo do pasa..a pločice mu poiskakale...ma kakvi Van Gogovi suncokreti... nema ljepšeg prizora od tog. Isto kao i vama pogled na lijep dekolte s ljepšim nečim ispod polu raskopčane košulje mašta radi svašta Mada da se razumijemo sve je što je lijepo je lijepo.. ali perferiram da je lijepo iznutra | |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 22:23 | |
| ja sam jos ljepsi iznutra : da vidis moje srce kako tuce | |
| | | Kikica VIP član
| | | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 22.07.10 11:31 | |
| - Blizanka je napisao/la:
- mnogi mladi koji zive zdravo i sportisti su .. ne piju ...ne puse ...ali ipak obole ...
Kada neko izjavi nesto ovakvo, naredni korak je automatsko krivljenje gena. A najlakse je kriviti gene sa sve....da,geni su nosioci naslijednih osobina, ali ISKLJUCIVO od osobe i njenog stila zivota, zavisi koje ce se od tih osobina veoma razviti, koje manje a koje ce stagnirati. Neko nosi gen naklonosti prema muzici, sto ne znaci automatski da ce u zivotu od njega postati virtuoz, jer zivotni put ga moze odvesti nekim sasvim drugim stazama zivota. A poznavajuci genotip svoje loze je upravo prednost, pa kada znas da si genetski sklon odredjenim boljkama, na vrijeme mozes prilagoditi stil zivota da se sankcioniraju razni faktori koji bi mogli dovesti do razvoja odredjenih bolesti. Najlakse je reci: "sta Bod dadne", i prepustiti se slucaju Ne krivite gene za svoju lijenost i neinformiranost PS. Vise puta pominjah koliko je u zivotu vazno imati balans i umjerenost, pa ne treba se zavaravati da je sportista, u smislu osobe koja ogroman dio vremena provodi forsirajuci svoje tijelo, zdrava osoba! Bas suprotno. Sport je zdrav samo kada je izvor i fizicke i dusevne radosti i animacije, cim postane opsesija,forsiranje, postaje nesto sasvim lose. Nesto lose sto umjesto da cini dobro i dusi i tijelu, postane nesto sto im steti Svako moze oboliti, ali svako moze da utice na tok svoga zivota i da pospjesi mogucnost da oboli ili mogucnost da izbjegne neku bolest Mislim da je krajnje jadno izigravati roba vlastitih gena.....u vecini slucajeva, nisu geni toliko losi koliko ih se zeli predstaviti kada se nekome ucini pogodnim za opravdavanje vlastite lijenosti i neinformiranosti | |
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 25.07.10 14:16 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci | |
| |
| | | | Dobro građeni muškarci | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 49 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 49 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|