Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 1:55 | |
| Zar se nikad ne prepustiš impulsu, uvek prvo dobro proučiš??... Sad ispade da sve to prvo nosiš u laboratoriju na analizu.. : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 1:58 | |
| Da nije te laboratorije bili bi kao Lego kocke.I neka ona postoji,inace bi se sustav srusio.I zena ne bi bila zena i musko ne bi bilo musko. |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 2:02 | |
| Sumrak.....ogledalo je refleksija, mene zanima 3D dojam bica, nesto sto se ne vidi na refleksiji ogledala....dusa um i tijelo.... Tornado....impulsi rijetko kada donesu nesto dobro,zato ih nastojim izbjeci Danas pametno promisli da bi sutra bio sretan....impuls plane u trenutku a moze da te pece do kraja zivota | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 2:04 | |
| ta laboratorija upravo i kvari 'trenutak'...posle svih tih silnih proučavanja, ostane samo hrpa podataka, formula i prljavih retorti...
beležnica je puna, sve je proučeno, i sve je izgubilo smisao...
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 2:05 | |
| Sumrak.....ogledalo je refleksija, mene zanima 3D dojam bica, nesto sto se ne vidi na refleksiji ogledala....dusa um i tijelo....
U trazenju tog 3D doci ces do te refleksije. |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 2:11 | |
| - Tornado je napisao/la:
- ta laboratorija upravo i kvari 'trenutak'...posle svih tih silnih proučavanja, ostane samo hrpa podataka, formula i prljavih retorti...
beležnica je puna, sve je proučeno, i sve je izgubilo smisao.. Hoces da kazes da nakon impulsivne greske ne ostane gorak okus? Hrpa podataka, formula i pogresno shvacenog smisla? Ne zavaravaj se.... Sumrak......ne kontam sta hoces ovim da kazes : "U trazenju tog 3D doci ces do te refleksije" ? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 2:20 | |
|
Nikad nisam žalio za doživljenim impulsom, i nikad to nisam smatrao greškom...
Impuls pali vatru, vatra gori i gori dok ne sagori.Ali gorela je, bilo je vrelo, imala je svoju svrhu...plamen se ugasio, pepeo ostao...
|
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 8:40 | |
| | |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 12:05 | |
| - Tornado je napisao/la:
Nikad nisam žalio za doživljenim impulsom, i nikad to nisam smatrao greškom...
Impuls pali vatru, vatra gori i gori dok ne sagori.Ali gorela je, bilo je vrelo, imala je svoju svrhu...plamen se ugasio, pepeo ostao...
Vatra nastala od impulsa je vatra koja sagori sve oko sebe...ali vatra koja gori finim toplim lelujavim plamenom,traje dugo....... i ne przi, vec grije | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 12:06 | |
| Istina je to,ali grije dok je potices,znaci ne smijes je ostaviti da izgori i ugasi se. : : |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 12:23 | |
| Pa o tome i govorim sumrak....ako na vatru impulsivno natrpas drva, ona ce ili da fukne ili da se uguši....impulsivnost je u principu losa....ali ako vatru po malo i pazljivo lozis, ona ce uvijek da fino gori i da te i grije i obasijava svojom svjetloscu i toplotom ........i opet smo otisli off topic....... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 12:26 | |
| - WIND je napisao/la:
- Pa o tome i govorim sumrak....ako na vatru impulsivno natrpas drva, ona ce ili da fukne ili da se uguši....impulsivnost je u principu losa....ali ako vatru po malo i pazljivo lozis, ona ce uvijek da fino gori i da te i grije i obasijava svojom svjetloscu i toplotom
........i opet smo otisli off topic....... Sto ima veze gdje smo mi otisli,tu smo da tu temu rasturimo na proste faktore.Eto krenuli smo s vatrom.Sad cemo s njenom snagom i moci. : : |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 11.07.10 12:30 | |
| Joj nemojte ju rasturat..otvorite novu o toplini ..vatri ..i impulzivnosti | |
|
| |
dannylikes2 Početnik
Broj postova : 87 Godine : 41 Lokacija : on the sand Datum registracije : 09.07.2010
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 12.07.10 0:00 | |
| ja otisao na pecanje a vi palite vatru ode Treba se prepustiti impulsu u ljubavi, u ljubavi i nigdje drugdje. Zivot je ionako kratak a ako ga prozivis bez da si se bar jednom posteno zapalio đabe ti sve. a plamen moze da preraste u pozar i da gori bez kraja a ne neka zeravica na koju se bacaju odresci PS: Imam i lijepe plave okice iz kojih isijava moja dusa, energija i iskrenost | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 12.07.10 13:14 | |
| ...malo se vratite na temu ..dosta je off topic...a o impulsima ..vatri i dusama ..imate teme i malo se prebacite...
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
jocAGM Početnik
Broj postova : 43 Godine : 30 Datum registracije : 13.07.2010
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 14.07.10 21:57 | |
| kome nije lijepo pogledati dobro tijelo...nije ni bilo potrebno otvarti takvu temu,za lijepo tijelo treba puno muke i napora(imam akne i bori se s tim)samo je potrebna volja da se nešto takvo postigne. Ljepota privlaci,pamet(duša,um) zadržava.(to sve govori) Osobno puno radim na svom tijelu,ali se zato i vide rezultati. | |
|
| |
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 14.07.10 23:14 | |
| Nije da ne pogledam...samo kad je netko pun mišića pa prefira samo svoj izgled i narcisoidnost to me odvlači.Volim nesavršenost...a opet pogledam ...šta ću | |
|
| |
dannylikes2 Početnik
Broj postova : 87 Godine : 41 Lokacija : on the sand Datum registracije : 09.07.2010
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 18.07.10 18:48 | |
| znamo kakav nacin zivota vodi suvremeni covjek... Briga o tijelu je briga o sebi. Zapustanje tijela je zapustanje sebe. Bolest drustva je sta se na to zapustanje ne gleda kao na bolest nego kao nesto normalno a oni koji se brinu o vlastitoj tjelesnoj spremi su narcisoidni... :kavica: | |
|
| |
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 18.07.10 22:36 | |
| Nisu svi narcisoidni...ali prevelika zaokupljenost samo tijelom ide ka tome. Zapuštanje ima raznih definicija.Ako je netko neuredan i nedotjeran onda je to zapuštanje.Prevelika debljina može biti iz različitih razloga...nekad je bolest...a ima onih koji i nisu opterećeni.Ne bih ništa pod bolest stavila...ali zapuštanje, recimo...preveliki kilogrami ,nose kao posljedicu razne vrste bolesti.
Samo...nekako osuđivanje takvih osoba...ja ne bih.Današnji način života,stres,djeca nosi sa sobom i poremećaj prehrane.Nije lako danas preživjeti sve i odvojiti trenutke za sebe i posvetiti se sebi. | |
|
| |
dannylikes2 Početnik
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 20.07.10 23:55 | |
| - teaa je napisao/la:
Samo...nekako osuđivanje takvih osoba...ja ne bih.Današnji način života,stres,djeca nosi sa sobom i poremećaj prehrane.Nije lako danas preživjeti sve i odvojiti trenutke za sebe i posvetiti se sebi. ma daj molim te... ima vremena za sve ako se potrudis a to sta se nepotrudis je obicna lijenost i nista drugo. Mislis da ja odradim vjezbu zato sta mi je draga? Ne mrsko mi je kao i svakome ali napravim jer znam da cu bit zadovoljan kasnije. Mogao bi tako pojesti citavi frizider koliko stresa imam u zivotu ali necu jer od toga nakraju nemam nista i bit ce mi jos gore. To je bolest suvremenog covjeka koji ima sve ali izgubio je samodisciplinu i pocinje liciti na lijenu svinju. :kavica: | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 0:02 | |
| E pa nebi se baš složil s tobom Danny...a šta je s ljudima koji imaju hormonalni poremečaj...i oni su ljenčine znači...to šta im metabolizam dobro ne radi...i to je lijenost...nemoj da nabrajam... | |
|
| |
Wind Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 0:11 | |
| Svaki poremecaj,odnosno disbalans organizma, se moze sankcionirati ili u najmanju ruku ublaziti njegove posljedice Tako da tvoja primjedba bas i ne stoji Ary | |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 0:15 | |
| Ma kako god vi kažete ...ne raspravlja mi se sad o tome...
| |
|
| |
dannylikes2 Početnik
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 0:15 | |
| ili sta imaju velike kosti istrazivanja kazu da 70% populacije ako ne i vise ima visak kilograma a da o fizickoj aktivnosti i ne govorimo... Hormonalni poremecaj? zasto onda nije bilo pretilih ljudi u koncentracijskim logorima? :kavica: | |
|
| |
Wall-e Ljubitelj foruma
Broj postova : 6188 Godine : 38 Lokacija : Bejha Datum registracije : 04.06.2010
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci 21.07.10 0:54 | |
| Zato što nisu jeli. A hormoni sami od sebe ne debljaju. Uostalom, nabildani muškarci koliko lijepo izgledaju toliko su i primitivni. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dobro građeni muškarci | |
| |
|
| |
| Dobro građeni muškarci | |
|