|
| "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 14.09.09 22:48 | |
| 24SI - Muškarci lažu dvostruko više od žena. Naučnici su otkrili da muškarci dnevno izreknu laž oko šest puta, i to uglavnom partnerici, šefu i radnim kolegama. Za razliku od njih, žene dnevno slažu oko tri puta. "Nema problema, dobro sam", najčešća je laž kojom se koriste oba spola. Muškarci najčešće lažu o veličini svog spolnog organa, a partnericama uglavnom lažu kada ih pitaju kako izgledaju. Većina će ih reći da im stražnjica nije prevelika iako misle sasvim suprotno. Žene izbjegavaju govoriti istinu o svojim šoping izletima. Naime, većina ih ne želi otkriti šta su kupile i koliko su tačno novca potrošile. Iako 83 posto odraslih ljudi tvrdi da lako mogu reći kada im partner laže, Richard Newman, stručnjak za govor tijela, kaže da ljudi ipak ne znaju prepoznati znakove laganja. "Većina ljudi ne prepoznaje kada im se laže. Smatraju da osoba koja ih laže gleda u stranu i izbjegava kontakt očima, ali istina je potpuno suprotna. Ako vas neko laže, najvjerovatnije će vas gledati direktno u oči. Lažljivci će učiniti sve da vas uvjere u ono što vam govore", istakao je Newman. Istraživanje je napravljeno pod pokroviteljstvom 20th Century Foxa, a za potrebe lansiranja serije "Laži me" u kojoj glavnu ulogu igra Tim Roth. (24sata.info) |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 21.09.09 22:58 | |
| Moguće. Upoznala sam toliko muškaraca, i svaki je nešto ili lagao ili prešućivao. Tako da nisam baš na čisto s tom stranom muškog roda. :S
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 29.09.09 18:01 | |
| Začuđuje me ova studija,zaista iako znam da posebno ta "Nema problema, dobro sam"je mi poznata al baš da dvostruko lažu...ne znam nemam takva iskustva s muškarcima. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 03.10.09 15:17 | |
| I nije istina da vas gledamo direkt u oći ja vas pogledam ravno u nos i slažem..i ništ ne kužite.. Šala mala..ne lažem, nekad zaobiđem malo istinu, kao na potošenu cifru..malo dodam tako da spremim da imam za sutra još malo.. Moj muž nikada ne priča istinu barem kad priča na telefon..kaže šuti nemoj da te čuju, vidiš da lažem 100 na sat | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 08.10.10 21:36 | |
| Ja nisam od tih koji lažu o veličini spolnog organa _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 08.10.10 21:40 | |
| zaista sam dobro :kavica: | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 08.10.10 21:42 | |
| Jel lažeš? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 09.10.10 14:10 | |
| da :kavica: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 12.10.10 11:43 | |
| - minchy je napisao/la:
- 24SI - Muškarci lažu dvostruko više od žena. Naučnici su otkrili da muškarci dnevno izreknu laž oko šest puta, i to uglavnom partnerici, šefu i radnim kolegama. Za razliku od njih, žene dnevno slažu oko tri puta.
zanima me jesu obuhvatili u ovo istraživanje cijeli muški i ženski rod, kad s ovakvom sigurnošću pišu muškarci izreknu dnevno laž oko šest puta, a žene oko tri puta još jedna besmislica |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 06.01.11 8:03 | |
| Joj Ameri i njihova istrazivanja....gotovo da nijedno nije suvislo... Naprave anketu medju sto, dvjesto ljudi nazovu to "istrazivanjem" i jos onda naravno tipicno americki generalizuju |
| | | enigma_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 119 Godine : 56 Datum registracije : 02.02.2011
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 04.02.11 17:38 | |
| Tacno je da muskarci lazu vise nego zene , evo Ameri kazu Ne slazem se za polsednjim pasosom, jer neki umeju tako vesto da lazu, i da ne skrecu pogled. Generalno, svi mi po malo lazemo, i to su sitne lazi...ali muskarac kad slaze, on slaze ..kaze da je na sastanku,a muzika se cuje | |
| | | Ketica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4357 Godine : 34 Lokacija : zagreb Datum registracije : 10.12.2010
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 04.02.11 17:40 | |
| ili kažu da te vole a onda vidiš kako drugoj govori to isto,a ja naravno bila zaljubljena balavica pa se pravila da ništa ne vidim
| |
| | | enigma_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 119 Godine : 56 Datum registracije : 02.02.2011
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 04.02.11 18:09 | |
| - Citat :
- ili kažu da te vole a onda vidiš kako drugoj govori to isto
Zato je za mene to 'fraza'...cas kazu...nije im tesko...ne znam kako mogu... da toliko lazu :kavica: | |
| | | saska Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 465 Godine : 55 Datum registracije : 03.02.2011
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena 09.02.11 20:17 | |
| da,ja tacno znam kad moj muz laze,smeje se bez veze,pokusava da zvuci kao sala,a smeh ima neku prazninu koje on nije svestan,ako nastavim da ga gledam s podignutim obrvama,nikad ne izdrzi,kaze istinu..ili mozda jos vecu laz.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena | |
| |
| | | | "Nema problema, dobro sam": Muškarci lažu dvostruko više od žena | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 55 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 55 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|